Лемили срещу Барби

• 23 120
  • 447
  •   1
Отговори
# 390
Чек, моля моля, кача ли се в гр транспорт всеки път ме лъхва миризма на пот от хора със съвсем нормално телосложение.

# 391
Чудя се кога толкова се извратиха представите и критериите за хубаво и здраво тяло до степен напълно нормално телосложение да се смята за трътлесто и дебело.
Куклата си е кукла - играчка. Бих купила и другата освен Барби, ако малката я поиска. Но не ми се струва правилно една кукла, независимо дали е барби или друга, да определя критериите, които децата си изграждат по отношение на своя и на останалите хора външен вид.
И аз това се питам...Но да ти кажа, това е най-вече в България. Не знам защо се смятат кльощави жени със силиконови бюстове без бедра и без ханшове за еталон !?! не трябва ли жената да има фигура, която да отразява способността й да зачева и ражда деца ? И да изглежда различна от мъжката ... Основната разлика между женската и мъжката фигура са разликата между широчината на ханша талията и раменете.

На уважаемите съфорумки да напомня, че и до ден днешен  50 години след смъртта си, Мерилин Монро е винаги на чело на класациите за най-сексапилна и желана жена. Това е и красивото женско тяло - с дупе, бюст, бедра и талия. 

Последна редакция: пт, 07 мар 2014, 22:48 от OX'AMAH

# 392
Барбито е мноу вредна!  Naughty Куха лейка! С лъскавата и количка, със снобарското и облекло, идеалната и , идеалноскучна къща и същност. Stop
Лемилито не я знам, да и видим първо начина на мислене и живот. Wink
Ще бъда за тази, която ходи с обелен лак. Grinning Sunglasses
Темата не съм чела.

# 393
Пънки, няма тема в която да съм те прочела и да не съм се влюбила в това, което си написала Simple Smile

# 394
В България винаги е имало спорт, но последните години въобще не се инвестира в спорта. Браво на Лудогорец иначе, те се представят добре.

# 395
# 396
  Петък вечер, късно е, хората са си пийнали....

# 397
наистина култов коментар Grinning

# 398
Култов, ама по темата. Момченцата си играят на топка и с пистолети, тъй е то.

# 399
Е , това е приказка на място  Laughing
какви барбита ви вълнуват вас

# 400
Аз го възприемам катокоментар на заглавието "Лемили срещу Барби" звучи като спортен мач Simple Smile

# 401
Мога да се сетя за хиляди причини една дебела жена да мрази една слаба и нито една причина за обратното.

Цитат
За мен всеки млад и здрав организъм клони по-скоро към слабост, а не към пълнота.
Да, има ниски - и аз съм ниска, но дебелината не е нормална - тя е резултат от плюскане, а не от нормално хранене

Последна редакция: сб, 08 мар 2014, 01:03 от MaryJane

# 402
# 403
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Мога да се сетя за хиляди причини една дебела жена да мрази една слаба и нито една причина за обратното.
hahaha

# 404

Moже ли да споделиш поне 4-5, не е нужно да изреждаш всичките 1000, че ми стана любопитно? Не се заяждам, наистина се интересувам.
пп: трябваше да пусна анкета "дебела ли е Лемили".

Общи условия

Активация на акаунт