Лемили срещу Барби

• 23 541
  • 447
  •   1
Отговори
# 285
Е, то нормалното се нарича вече дебело и е голям повод за хвалба да има имаш поднормен ИТМ. И после на нас какво ни имало, пораснали сме си с нормален вкус. Не знам за вас, но когато бях в гимназията, всички, повтарям - всички, бяха на диета, без значение от теглото. Днес също имам наблюденя над 20-годишни хубавици, които тайно или явно спазват ненормални ограничения, за да нямат и един милиграм мазнинка. И със ставането - хоп на кантарчето.

# 286
  • До хладилника, който обичам
В момента в който се появи дебела принцеса, това означава, че приемаме затлъстяването за нещо нормално. И това вече, няма да е нормално
Но няма проблем да приемаме за нормално нереалистични телесни пропорции, които в реалния живот са практически недостижими без намесата на пластична хирургия?

# 287
Мисля, че принцесите на дисни са повече от разнообразни, не само руси и синеоки.

Скрит текст:

Имат един недостатък - всички са красиви и с тънки талии!  Mr. Green Не разбра ли, че трябва да има дебелани за да не се комплексират американчетата?  Wink

В момента в който се появи дебела принцеса, това означава, че приемаме затлъстяването за нещо нормално. И това вече, няма да е нормално

Има разлика между нормално тегло, което не е аноректично слаб, и затлъстяване. Сбъркани са ти понятията.

# 288
Е, то нормалното се нарича вече дебело и е голям повод за хвалба да има имаш поднормен ИТМ. И после на нас какво ни имало, пораснали сме си с нормален вкус. Не знам за вас, но когато бях в гимназията, всички, повтарям - всички, бяха на диета, без значение от теглото. Днес също имам наблюденя над 20-годишни хубавици, които тайно или явно спазват ненормални ограничения, за да нямат и един милиграм мазнинка. И със ставането - хоп на кантарчето.

Това е хранително разстройство. И дали не е повлияно от медиите?

# 289
  • София
Аз не разбирам какъв ви е проблемът.
Не купувайте слаби кукли на децата си.  Peace

# 290
Добре, де, кое е нереално слабо  newsm78
Художствените героини са млади момичета - нормално е да са стройни и фини.
Не е нормално да са с талия 80  Rolling Eyes

# 291
  • До хладилника, който обичам
Нещо такова.

# 292
  • където ми харесва
Добре, де, кое е нереално слабо  newsm78
Не е нормално да са с талия 80  Rolling Eyes
Нормално е да са стройни и фини, според кого?
Значи, няма млади момичета, които са ниски, набити и леко пълни? Crazy

# 293
  • Пловдив
Краката (стъпалата и) не пасват.
Децата ще си изградят представа, че до края на живота си трябва да носят 30-ти номер обувки.
не, не.

# 294
  • София
Ама някой да ви кара да купувате барбита насила?
Да ви имам кахърите и от какви неща се вълнувате.

# 295
Добре, де, кое е нереално слабо  newsm78
Не е нормално да са с талия 80  Rolling Eyes
Нормално е да са стройни и фини, според кого?
Значи, няма млади момичета, които са ниски, набити и леко пълни? Crazy

Има. Но в редки моменти пълнотата е била считана за красива в изкуството, да речем.

Тонке, абе, има си дами с позиция, която се дефинира като "всички на терсене, те наопаки".

# 296
За мен всеки млад и здрав организъм клони по-скоро към слабост, а не към пълнота.
Да, има ниски - и аз съм ниска, но дебелината не е нормална - тя е резултат от плюскане, а не от нормално хранене

# 297
Аз не разбирам какъв ви е проблемът.
Не купувайте слаби кукли на децата си.  Peace

Проблемът е, че се създава модел за подражание, който е опасен както за здравето, така и за психиката на младите жени. По-важно за една девойка е да уважава себе си, такава, каквато е и да се харесва, независимо дали е Барби, Лемили, или Фиона.

Или казвате, когато се подражава на фолк певиците е лошо, а когато става дума за Барби е хубаво?

# 298
За мен всеки млад и здрав организъм клони по-скоро към слабост, а не към пълнота.
Да, има ниски - и аз съм ниска, но дебелината не е нормална - тя е резултат от плюскане, а не от нормално хранене

Наистина ли смяташ Лемили за дебела?

# 299
Не знам защо изобщо се говори толкова често за дебелина в тази тема, при положение че никой не иска дебел стандарт при куклите.

Общи условия

Активация на акаунт