Лемили срещу Барби

• 23 527
  • 447
  •   1
Отговори
# 315
# 316

Ох, и моята е тук

Има доста яки. Макар, че това с еднорога не го разбрах  Laughing

# 317
  • София
героините от приказките би трябвало да са около 14-годишни

# 318
  • София
Ужас, Снежанка и Ясмин са въртели любов от 14-15 годишни. Не ги е срам!
Пепеляшка е като дъртофела сред тях. Време й е било да бъде намерена от принца.

# 319
  • където ми харесва

Ох, и моята е тук

Има доста яки. Макар, че това с еднорога не го разбрах  Laughing
Добре са я докарали Wink

# 320
  • out of space
Нито Барби, нито Лемили ми харесват като фигури. Все едно някое дете си е играло с пластелин.

# 321
  • Варна
В момента в който се появи дебела принцеса, това означава, че приемаме затлъстяването за нещо нормално. И това вече, няма да е нормално
Но няма проблем да приемаме за нормално нереалистични телесни пропорции, които в реалния живот са практически недостижими без намесата на пластична хирургия?

Цитирам те, защото никой не отговори. А не отговориха Барби- защитничките, щото така им изнася. Ходенето във фитнеса всеки ден, слагането на филъри, лягането под ножа е равно само на едно- недостатъчна любов към себе си. А така вече е страшно и никой няма да си признае, че няма да го обичат, ако не е в барби-стандарта. Говорете си колкото искате, кое е здравословно и колко са нещастни по- пълните момичета и жени. Истината е, че щастливите хора не слагат рамки и не живеят в тях. Още по- малко пък ги и налагат.

# 322
В момента в който се появи дебела принцеса, това означава, че приемаме затлъстяването за нещо нормално. И това вече, няма да е нормално
Но няма проблем да приемаме за нормално нереалистични телесни пропорции, които в реалния живот са практически недостижими без намесата на пластична хирургия?

Цитирам те, защото никой не отговори. А не отговориха Барби- защитничките, щото така им изнася. Ходенето във фитнеса всеки ден, слагането на филъри, лягането под ножа е равно само на едно- недостатъчна любов към себе си. А така вече е страшно и никой няма да си признае, че няма да го обичат, ако не е в барби-стандарта. Говорете си колкото искате, кое е здравословно и колко са нещастни по- пълните момичета и жени. Истината е, че щастливите хора не слагат рамки и не живеят в тях. Още по- малко пък ги и налагат.

Брей, добре че си ти да ми кажеш, че не обичам себе си достатъчно. Напротив - точно, защото здравето ми е важно, затова спортувам редовно. Хубавата фигура е допълнителен стимул  Wink

# 323
  • Насред хаоса
Но всеки си има различно виждане за хубава фигура.

# 324
  • out of space
Естествено, че ходенето на фитнес и изобщо спортуването е любов към себе си.
Не съм чула за жена с наднормено тегло, която не иска да отслабне. В повечето случаи това не се случва, защото я мързи да се движи. Ако може това да се случи по някакъв магически начин- чрез уникални хапчета или безумни диети, които дори да действат е от ден до пладне.

# 325
  • Пловдив
Да и децата ни трябва да знаят, че красив не те прави слабото тяло  или сините очи или...
Могат да бъдат красиви и обичани и без да са перфектни.
Могат да имат, които кукли те харесват.
Трябва да им се обясни, че ако всички в класа харесват Барби не е задължително и те да харесват Барби. Това, че мислят или изглеждат различно не ги прави лоши.
Някой си мислил, че да си дебел е порок. Дължало се на безразборно плюскане. Да си кльощав също е порок. Да си луд по слабеенето и неяденето било болест. Горкичките анорексици, те са болнички милите. ОТКАЧАЛКИ. Да си луд по яденето било чревоугодничество и плюскане. Гадните тлъсти свини, само се чудят какво да изплюскат и заемат по две места в автобуса. Повръща ми се от тях. Кой пък го реши?
Прекалените неща са пороци.

# 326
Естествено, че ходенето на фитнес и изобщо спортуването е любов към себе си.
Не съм чула за жена с наднормено тегло, която не иска да отслабне. В повечето случаи това не се случва, защото я мързи да се движи. Ако може това да се случи по някакъв магически начин- чрез уникални хапчета или безумни диети, които дори да действат е от ден до пладне.

Абсолютно, Ери.
Виж, какво става в подфорума за диети - има точно една тема за спорт, а останалите са: Моля, препоръчайте ми хапчета, с които да отслабна без спорт и хранителен режим.
И като им кажеш, че вълшебното кафе, зелените капсулки и джинджифиловият чай не действат, се фръцкат демонстративно и отиват да похарчат една стабилна сума в аптеката.

# 327
Боже, знаех си, че съм за Хаваите родена...

Дъщеря ми много харесваше моите стари кукли - отпреди изгрева на Барби. Аз явно съм по-дърта от повечето тук  Embarassed
Тя е имала разни барби-подобни, които никога не й станаха любими. Но и тя не е твърде по куклите. Все пак, предпочитателни винаги са й били бебета и деца, не принцеси и красавици.

Та мисля, предвид казаното, че би одобрила за игра Лемили (името да се промени!) повече от Барби. Особено сега, когато е почнала доста да прилича на първата Wink И о, чудо! - харесва се такава!
/да, за Хаваи сме родени явно.../

Последна редакция: пт, 07 мар 2014, 15:28 от Wilma Flintstone

# 328
  • Варна
poohito, баш така е! Ама гледай как скачат, всички борещи се да влязат в "стандарта". Щото то извън него живот няма, щастливи хора също. Ето, Ери, не е чувала за жена с наднормено тегло, която не иска да отслабне. Не даже не познава, не е чувала!  Laughing
Хубава си е новата кукла.  Sunglasses

# 329
Не съм чула за жена с наднормено тегло, която не иска да отслабне.

Всъщност е пълно с жени - предимно млади момичета - без наднормено тегло, които искат да "отслабнат" и се хвърлят на диети, защото имали заобленост тук, гънчица там и липса на място за бърз влак между краката.
Една от причините са точно глупавите коментари и стереотипи по темата, които виреят като плевели навсякъде в обществото. Включително и тук.

Общи условия

Активация на акаунт