Парфюмни размисли и страсти - 179

• 69 009
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
Синти! 10х!  Hug

# 676
Има го наистина навсякъде.

# 677
Можете ли да ми препоръчате парфюм с кисел аромат, така да се каже. Нещо като лимон, портокал, но не точно да мирише на плод, просто да е леко кисела миризма. Mr. Green

O de L`Orangerie Lancome for women
O d`Azur Lancome for women

# 678
След дълго чудене и маене, днес вече си имам нов парфюм.
Ето този:

Скрит текст:

# 679
Честит!  bouquet Много приятен ми се стори като ме напръскаха пред Сефора преди две-три седмици, но при мен отлетя за не повече от половин час Confused

# 680
  • София
Pea, кажи как го усещаш? Когато го пробвах ми се стори че има любопитна нотка на тютюн.

За кисел парфюм - интересен въпрос, сещам се за разни не сладки, прозрачни, горчиви, дори леко люти, но не ми хрумва някой, за който кисел да е определящо.

# 681
Бижy, при мен все още стой на ръката, а минах и през банята. Утре ще съм с него, да видим...
Докато се прибирах в колата ми миришеше различно всеки път.
От един месец търся парфюм, пробвах много и все накрая на него се връщах, дори не знаех, че е той. Днес най-накрая взех решение  Grinning

idomeneus, първият път като го помирисах направих асоциация с кожена нова чанта примесено с други цветни неща. Crazy Аз сладки и цветни не обичам, та сега се учудих като му четох в нета нотките: Връхни нотки: праскова, бергамот
                                 Сърдечни нотки: роза, момина сълза, мимоза, виолетка
                                      Базови нотки: пачули, бял мускус, ванилия
                                  Основни акорди: прашец, флорални, мускус, роза, плодови, сладки

Търсих нещо ежедневно и да не дразня околните с тежка, сладка миризма.
Последният ми е на Swarovski - Aura, Lanvin Eclat d'Arpege. Това за ориентир какви харесвам.
За съжаление не обичам да си купувам повторно парфюм, но май вече ще трябва да започна да го правя, защото с всеки изминал път все по трудно и по трудно си харесвам. Mr. Green

# 682
Днес успях да пробвам вариантите на La vie est belle и съм доволна, защото притежаването на един от тях напълно обезмисля имането на останалите. Твърде сходни са, а в базата и трите стават еднакви.
ЕДТ е малко по-разводнен в началото, а Legere има нещо подправково, което е добре съчетано с останалата композиция, но бързо изчезва. С една дума, ЕДП си ми е екстра не ми трябва друг.
Сега ще купувам лосион и душ-гел, защото полудях по този аромат буквално.

Много искам да го сравня с Цветната бомба, но за момента нямам бомба, а никой не иска да ми отлее.... Cry Crossing Arms

# 683
Да, наистина Хубавият живот се води флорален, а аз нищо цветно не намирам в него newsm78
Врабчо, Кажи за непросветените коя е Цветната бомба? И линк, ако може?  Hug

# 684
Да, наистина Хубавият живот се води флорален, а аз нищо цветно не намирам в него newsm78
Врабчо, Кажи за непросветените коя е Цветната бомба? И линк, ако може?  Hug
Не съм Врабчо_  bouquet , но ето я "Цветната бомба" - Flowerbomb Viktor&Rolf for women, в която аз не усетих и помен от изброените в състава китки. И през цялото време, докато ме задушаваше, се чудех кое точно й е "цветното", но с "бомбата" съм абсолютно съгласна Laughing

# 685
  • Там, където ме обичат
И аз не бих посегнала никога към La Vie est belle, а усетя ли го наоколо винаги ми отнема пространството......
kovatcheva, бях убедена, че няма парфюм, за който да сме на едно мнение.
А ето, че имало.  Peace

Денси, подшушни ми къде е онзи прашасал тестер, че от 2-3 месеца нямам нови придобивки.

И да споделя за два Дюпон-а, които тествах в Лили вчера. Единият беше този
http://www.fragrantica.com/perfume/S-T-Dupont/S-T-Dupont-Essence … r-Femme-8570.html
а на другия не си спомням името, леко сладникав аромат, във висока бутилчица.
И двата са приятни, носими и толкова леки, че докато се прибера у нас, бяха тотално изезнали. т.е. след 30 мин.
Дали е от ароматите или от продавача, не се наемам да определя.

Последна редакция: вт, 08 апр 2014, 15:54 от foxysilver

# 686
  • Belgium

Сега ще купувам лосион и душ-гел, защото полудях по този аромат буквално.

И ще останеш доволна - изключително траен аромат без накъртване.

Аз имам нов парфюмен любимец - Sublime Balkiss   Heart Eyes След като се оказа, че Лалето на Byredo било изкупено  Shocked и чакат зареждане чак в края на април, аз докато чакам СМСа от тях, взех че се влюбих в друг парфюм и без забаваяне го придобих. Няма да се впускам в описания, защото сигурно е обсъждан многократно.

Имам обаче един въпрос - някой да е тествал новите аромати на Майкъл Корс и да даде отзив? Или кога се очаква да бъдат заредни при нас? Особено ми е любопитен цитруса, защото си падам по свежо и киселичко, но и другите бих тествала.

# 687
Аз пък да се оплача от
Скрит текст:
Дъщеря ми си поръчала Si на Армани и го получила разпечатан.Явно някой го е пробвал,не липсва количество,но все пак за цена от 178 лв. се очаква всичко да е наред.Не се съмнява в оригиналността и не иска да го връща,но днес се обадила и били изключително нагли.Не било възможно да е отварян,сигурно куриера го е пипал,да се оплаче в НАП,че няма касова бележка,не били длъжни да имат касов апарат.По принцип не голям проблем,но се подразних много,мисля че разликата с цените в магазините няма да е много голяма и ако има нещо такова макар и дребно би трябвало да се спомене все пак,не им е последна бройка.
Вие какво мислите по въпроса?

# 688
Мисля, че  за тази пари ( дори и за 1,00лв ) е редно да се получи - не мостра ( щото смятам , че най вероятно е мостра) и да си поискаш НОВ ПАРФЮМ с който не всеки път като се пръснеш да си мислиш, че си прецакан, някога и някъде.

# 689
Вие какво мислите по въпроса?
E, какво да мислим... Rolling Eyes След като ми вдигнаха цената на парфюма с 20 лв в момента, в който поръчвах по телефона, вече не съм особено добронамерена към тях. Съответно, не направих поръчка и даже спечелих от това!

Аз да се похваля че отстрелях нещо, което отдавна искам! Имам мини от него и го искам от 20 години сигурно. Пробвах го пак преди да го купя и се надявам, че и с напръскване ще ми е все толкова прекрасен аромата. Grinning И Love Chloe си купих като никой не го дава пък. И още нещо... ама за него ще кажа като пристигне, че май няма да ми хареса. Crazy

Общи условия

Активация на акаунт