След "Иффет" Дениз Чакър, Ибрахим Челиккол, нови проекти и "Мерхамет" Тема 30

• 62 175
  • 750
  •   1
Отговори
# 105
Eни Hug нищо не знам за тези момчета newsm78

Kerem Bürsin  

Ekin Koç:

Последна редакция: нд, 09 мар 2014, 23:06 от lia-martin

# 106
Още от 44 еп. на Мерхамет Peace

# 107
Изгледах 43 епизод с руски субове, признавам, съвсем друго си е, когато разбираш диалозите Heart Eyes
Тангото на младоженците мога да го гледам 20 пъти Peace Peace Peace, а също и сцената, когато Нарин съобщава на Шадие и Фърат, че се чакат близнаци  Peace Peace Peace

Последна редакция: нд, 09 мар 2014, 23:23 от lia-martin

# 108

Феновете на Йозгю честият на Дениз рождения ден!      bouquet

# 109

İbrahim Çelikkol ve Belçim Bilgin - Cumartesi Sürprizi - 8.3.2014

# 110

Момичета  Hug Hug Hug

Започвам да се пpитеснявам  Thinking Защо ли Дениз и Сеpмет се занимава с близнаците  Thinking

# 111
Изгледах 43 епизод.
Танцът го гледах няколко пъти, ами разкошни са Мустафата и Бурчин.
Впечатли ме сцената със семейния албум в ръцете на Дениз вечерта преди сватбата и още как миличкия Джан наблюдаваше щастливата булка Дениз.
Приятен епизод, общо взето приказка.

Москов му щракна съзнанието-сам се предаде след думите на Нарин. Е те  това не мога да го приема, че може да се случи с подобен негодник като него. Не и не , много никакво  наказание за всичките злини, които сътвори .

# 112
Изгледах 43 епизод.
Танцът го гледах няколко пъти, ами разкошни са Мустафата и Бурчин.
Впечатли ме сцената със семейния албум в ръцете на Дениз вечерта преди сватбата и още как миличкия Джан наблюдаваше щастливата булка Дениз.
Приятен епизод, общо взето приказка.

Москов му щракна съзнанието-сам се предаде след думите на Нарин. Е те  това не мога да го приема, че може да се случи с подобен негодник като него. Не и не , много никакво  наказание за всичките злини, които сътвори .

+1  smile3521

# 113
Дани Hug, само още 3 дни търпение и всичко ще се изясни Stop Heart Eyes

Ямайка Sunglasses

# 114
Щом и двете двойки са около близнаците, дали да очакваме хепи едн  Rolling Eyes

# 115
Щом и двете двойки са около близнаците, дали да очакваме хепи едн  Rolling Eyes

Joy Joy Joy Joy аз вече не правя прогнози, каквото, такова, важното е, че съм подготвена за лошото, а доброто лесно се възприема Wink

# 116
Добро утро и добра седмица Hug
Кафето ви чака Peace

# 117
Момичета  Hug Hug Hug

Започвам да се пpитеснявам  Thinking Защо ли Дениз и Сеpмет се занимава с близнаците  Thinking

Може да са тяхните и  да имат близнаци като Нарин и Фърат Peace Heart Eyes

# 118
  • Мюнхен
Eни Hug нищо не знам за тези момчета newsm78

Kerem Bürsin  

Ekin Koç:

Добро утро момичета!!

Мел мерси за кафенцето!
Лиа този първият участва в един младежки сериал, който се превежда в асито и е доста напреднал. Има много фенове. Бях питала тук в темата дали някой го гледа, но никой не отговори. "В очакване на слънцето" се казва.

http://asi-bg.net/browse.php?search=gunesi&incldead=0&cat=0

Гледам бебета, близначета. Дано е хубав финала, но защо си мисля, че няма да е. Дано не съм права!

# 119
Здравейте Мерхаметки  Hug Hug Hug
Мел Hug мерси за кафенцето    bouquet
Саше Hug значи този момък е доста популярен след като участва в младежки сериал  smile3521сега разбирам защо е на първо място в класацията  smile3521.Аз не съм гледала сериалчето ,но пред пред погледа ми е попадало че има тема тук в бг мама  smile3521
Клю Hug,Дани Hug,Лиа Hug
Ели Hug ти си изгледала 43 ,а аз  39 епизод снощи  smile3521  и също като теб се чудя на образа на Москоф newsm78.В серията която гледах ни го представят като човек който има съвест.Аз така и не разбрах той наистина ли спря шалтера на Зафер или просто  този санитар понеже го е видял че влиза в стаята го изнудва  newsm78 newsm78 newsm78,Явно май наистина е убил Заферчо след като се предава на полицията.От началото до края на Мерхамет сценаристите не можаха да решат какъв да ни го представят-добър или лош.И промените които правят в характера на Москоф са неубедителни точно защото го люшкат от едната до другата крайност.Как можем да повярваме че в миналото Реджеп е бил много лош с децата и жена си ,а сега изведнъж е станал добър и грижовен татко и съпруг  newsm78 newsm78.И както ни го представяха добър и хоп изведнъж пак го озлобиха  newsm78.Аз лично не мога да повярвам че Реджеп който полудява за най-малкото нещо ще се остави някакъв си санитар да го шантажира и няма да направи нищо по въпроса.Ако е стария Реджеп ще пребие мръсника ще го напсува и ще си тръгне .И не стига всичко друго ами и чак и съвестта  му проговаря на Реджеп та чак и се предава на полицията  newsm78.На него дето не му домиля за децата му сега ще му стане съвестно за Зафер дето биеше Шадие  newsm78 newsm78 newsm78.Това е образа който най не им се получи на сценаристите .да го бяха оставили да е лош до край какво само го овъртат.Или да бяха му сложили и мъничко  доброто още в началото ,за да можем да повярваме че Москоф Реджеп може да бъде и добър човек .
Иначе в 39 епизод освен Реджеп имаше и други интересни работи  smile3521
Фърат полудя като разбра че ще става татко и почна да следи Нарин дали се храни правилно  smile3521
Шадие и Али искат да се обичат обачееееее обстоятелствата не им позволяват  newsm78 newsm78 newsm78.Аз не схващам защо да е невъзможно да са заедно newsm78 какви са тези простотии ,че Шадието била като сестра ,била поверена от Нарин ,била гостувала дълго в къщата на Сермет newsm78 newsm78 newsm78 .Аз питам отново КАКВО ОТ ТОВА  newsm78 newsm78 newsm78.Шадие не е рода на Али ,тъй че съвсем спокойно могат да си се вземат .Обаче дали ще стане  newsm78 newsm78 newsm78
Сермет и Денис много сладки  smile3521.какво романтично предложение за брак направи Серемт самооооооо ама Ърмак се постара да развали щастието на двамата влюбени.
От както разбрах ,че тая проста кифла е подпалила ателието на Джан все се чудех защо  newsm78 newsm78 newsm78.Джан така добре се отнася с Ърмак ,тя няма основание да го мрази или нещо подобно.Обачеееее като изгледах епизода и разбрах тънката мисъл-ще подпали ателието ,за да може да обвини Сермет след това .Е взимам си думите на зад не е проста кифла Ърмак ,умно го е измислила  ама не е предвидила ,че и Семрет не е глупав  ,пък и другите също  smile3521а
И за край на този пост ще сложа снимка на Мустафа който е бил гост в някакво шоу  smile3521

Последна редакция: пн, 10 мар 2014, 14:32 от Eny87

Общи условия

Активация на акаунт