След "Иффет" Дениз Чакър, Ибрахим Челиккол, нови проекти и "Мерхамет" Тема 30

• 62 173
  • 750
  •   1
Отговори
# 90
Установих, че Ибрахим играе с много повече хъс и по-чувствено от Йозджан Дениз! smile3521

— sevildiğini hissediyor.

# 91

Merhamet (Narin & Firat) - Poios (Ko?)

# 92

Излезе 43 /предпоследен/ епизод с руски субтитри! Благодарско на galina74 Peace  bouquet

http://vbox7.com/collection:1913452

# 93
Лиа дано  наистина свърши с хубав край Мерхамет .Аз разбирам черногледството ти ,защото който е гледал поне няколко турски сериала знае че те понякога завършват доста тъжно  smile3521 .Но има и доста които завършват хубаво така че да се надяваме ,че Мерхамет е от втория вид smile3521
Мурат снима филм ,чието действие се развива по време на Втората Световна Война.Филма е по роман  написан от кримски татарин и разказва част от премеждията на писателя по времето на ВСВ.
В спойлер слагам гифче със снимки на Мурат от филма.Аааа ще му партнира Селма Ереч-Дефне от Аси  smile3521

Скрит текст:

# 94
Браво, сериозен превод правят руснаците, бързо и е добре поднесен!

Установих, че Ибрахим играе с много повече хъс и по-чувствено от Йозджан Дениз! smile3521

https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/t1/1175033_2216 … 5_442562849_n.jpg

— sevildiğini hissediyor.

Не мисля така. Въпрос на вкус. Йоджан  съм го гледала в няколко роли, не са много , но го харесвам. Отива му да играе богат мъж, някак ролята му пасва идеално като например в последния филм. За мен се справи доста добре, бих казала с лекота. Но всеки възприема различно това което му се поднася. То за това и филмовите критици харесват един филм, масовия зрител друг, случва се и обратното.
Ибрахим напротив, не ме впечатли с играта си в Мерхамет, вероятно и ролята е такава, знам ли. И колкото и кусури да има  все пак Мерхамет е добър сериал на фона на много други бози дето се влачат няколко сезона.  Нормално е и да се разводни, макар и неприятно / винаги има сцени за пълнеж/ подобно развитие има в почти всички дълготрайни като снимане сериали. Наблюдавала съм и това в италианските сериали. Напримвр ,,Отдаденост,, започна силно, накрая спрях да го следя от безмисленните типажи и истории.
Така че Лиа,  Peaceкато не ти харесва  спираш да гледаш.  Peace На други пък се харесва, вкусове разни.

# 95
Eли Hug, не съм съгласна, че като не ми харесва, спирам да гледам  Joy Joy Joy, така де, изборът е мой, мога и да продължа да го гледам, въпреки че не ми харесва smile3532
Йозджан не ми хаpеса в Su ve Ates, но пак си изгледах филма докpай Naughty
Той паpтниpа на Дениз Чакъp в Ya Sonra и там ми хареса играта му! Peace Така че всичко е въпрос на вкус и предпочитания, то по принцип изкуството е създадено за релакс на човечеството, ако всички харесвахме едно и също, горките хора на изкуството - 3/4 от тях щяха да умрат от глад smile3511
Пpава си за това, че ако ще не италиански да е, ами занзибаpски, гapанция няма, че на даден човек, в даден момент ще му хаpeca опpeделен филм, доpи всички да твъpдят, че е уникален Wink..... newsm78

Ени Hug, благодаpя за инфото за Муpат Й. Peace

# 96

Canal du Centre, Bourgogne, France

# 97
Лиа,  Peaceдобре че ме подсети да изгледам този филм.Тъкмо се чудех какво да гледам.
Пуснах си малко от Сеит и Шура. Нямам кой знае какво впечатление , освен ,че Къваня и Биркан играят доста добре.Шура за сега не ме впечатли ама с нищо, но не съм го догледала, а и със сръбски субтитри, доста зор видях. Иначе ми беше доста любопитно, руска история с турски артисти,ще гледаме мащабна продукция с много богати картини.

Eто и линк с руски превод

http://maxserials.tv/news/kurt_seit_i_shura_kurt_seyit_ve_sura_t … e/2014-03-09-3695

Последна редакция: нд, 09 мар 2014, 15:57 от eliNIM

# 98
Eли Hug, пожелавам ти приятно гледане, дано ти хареса, защото историята е съвсем ежедневна, не е типичната турска драма и мъка Heart Eyes Благодаря също за споделените впечатления от Сеит и Шура...развеселих се ...значи турски сериал, разказващ руска история, а ти гледаш на сръбски doh smile3501

# 99
Eли Hug, пожелавам ти приятно гледане, дано ти хареса, защото историята е съвсем ежедневна, не е типичната турска драма и мъка Heart Eyes Благодаря също за споделените впечатления от Сеит и Шура...развеселих се ...значи турски сериал, разказващ руска история, а ти гледаш на сръбски doh smile3501

Ох, само предполагам в началото, защото започва в 1916 година, а след нея идва 1917. Вероятно ще се случат събития които ще разделят руски офицери,какъвто е и героя на Къванч- Курт Сеит Това си е мое предположение, освен любовта ще има и дни не така леки като на война.

Бурчин празнува

Последна редакция: нд, 09 мар 2014, 23:57 от eliNIM

# 100
# 101

Мустафа му отива да гледа бебе, пък и скоро стана в реала баща

# 102
Гласувайте за най-красивия актьор /ако правилно ми е превел Гугълчо Heart Eyes/

En yakışıklı jön kim?

http://gecce.com/anket/en-yakisikli-jon-kim

newsm80 newsm80 newsm80 newsm80

# 103
# 104
Не съм гледала Су ве атеш и не мога да кажа как се справя там Озджан Денис ,но от други няколко сериала и филма с негово участие мога да кажа че ми харесва доста.Наскоро гледах "Моя дом си ти"и мога да кажа ,че мноооого ми хареса-красива история  въпреки тъжния край .
Гласувах в класацията за най-хубав артист познайте за кой  smile3521.Моя фаворит е на 6-то място за съжаление  smile3518,а къв е тоя Керем Бурсун дето води  newsm78 newsm78 newsm78.Ни съм го чувала ни виждала ,а той води пред Къванч и Чагатай дето по принцип са най-големите убавци на турското кино и телевизия.И тоя Екин Коч дето и него не го знам преди беше на първо място ,а сега е чаааак 4-ти newsm78

Общи условия

Активация на акаунт