След "Иффет" Дениз Чакър, Ибрахим Челиккол, нови проекти и "Мерхамет" Тема 30

• 62 171
  • 750
  •   1
Отговори
# 75
Танче Hug, благодаря за фрагмана с бг-превод! Peace Справихме се до финала всички, невероятно пpосто, то така, с такива отговоpни хоpа, винаги е лесно! Peacesmile3501  love001  love001
Ели Hug Peace   bouquet

Ели Hug, да ти е жив и здpав синът, много късмет и щастие Peace Peace Peace
Ама ти отново си ни почеpпила като за световно Peace, няма вталяване тук, в темата  Joy Joy Joy
Синът ти може ли да язди? Simple Smile

# 76
'Merhamet sayesinde Ibrahim Çelikkol 'u çok sevdim' diyorsan BEĞEN!

'Merhamet sayesinde Burçin Terzioğlu 'nu çok sevdim' diyorsan BEĞEN!

'Merhamet sayesinde Yasemin Allen 'i çok sevdim' diyorsan BEĞEN!

'Merhamet sayesinde Mustafa Üstündağ'yı çok sevdim' diyorsan BEĞEN!

'Merhamet sayesinde Bora Koçak 'ı çok sevdim' diyorsan BEĞEN!

'Merhamet sayesinde Özgü Namal 'ı çok sevdim' diyorsan BEĞEN!

# 77
# 78
Ели  Hug да ти е живо и здpаво детенце, и много щастливо ! И с  фpагман ни изненада   bouquet

Клю  Hug Тани  Hug за пpевода   bouquet  

# 79
Здравейте в ранното утро Hug

Изгледах Su ve ates  Heart Eyes

Ели Hug правилно каза, че филмът има логичен край newsm78
Общо взето не ми хареса. newsm53 По мое виждане, Йозджан Дениз е забравил  съвсем как се изпълнява роля newsm78 Виждала съм го да играе и по-добре. Нашата Ърмак, сега Ямур, изобщо не си подхождаше с Йозджан Mr. Green Много миловидна, в различна роля, Ясемин Ален като че ли най-добре плачеше, нещо, което изпълнява перфектно и в Мерхамет. Изобщо не й повярвах на образа newsm78 Да не говорим за щуротиите....приятелите й в Англия я заключват на втория етаж, за да не се срещне със севгилито, от което чака дете, оказа се, че и прозорците на втория етаж са неотваряеми Joy Joy Joy Бдителните английски полицай на 100 м разстояние, видяха от движещата се полицейска кола, че на Йозджан случайно му изпадна пистолета, а някакъв негър го заплашва с бухалка, ох, много смешно беше, много наивни моменти имаше в цялата история...аз лично бих им простила, ако бях повярвала в изпълнението на артистите, но уви ooooh! Най -добре играеше актрисата от Сускунлар, не й знам името, макар и отрицателна роля, тя се справи по-сполучливо. Ясемин Ален определено мноооого по-добре изпълнява ролята на Ърмак, отколкото на Ямур....общо взето слабичък филм Wink

# 80
Хайде поне да сложа за ранобудните закуската и кафето Grinning

Весела неделя за всички! Peace

# 81
# 82
Добро утро- пак се успах  Hug Party
Лиа, мерсаж за обилната закуска и букет  Hug
Ели, да ти е здраво и щастливо детенце  bouquet
Клю, Танче, тенкю баба, тенкю  bouquet Joy

# 83

Здравейте!

Бурчин днес е рожденничка!

Да е жива и здрава още дълги години!

# 84
  • Мюнхен
Здравейте момичета!

Ели да ти е жив и здрав синът.  Hug
Мел, Лиа мерси за хубавата закуска!
Клю, Танче за фрагмана  Hug Hug Hug Hug Hug

И да ви честитя на патерици 8ми март. Ние тук всички се натръшкахме с този гаден грип. Първо мъжа ми, после Лео вече от 2 дена е с много висока температура, аз пък снощи я вдигнах, но сега съм добре. Само се моля на малката да и се размине.

Аз си чакам бг превода, за да изгледам втори сезон на Мерхамет. Бавно бавно напредва в асито, но ми е интересно дали и там ще има 2ри сезон  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 85

Саше,, благодаря както и на всички останали за поздравленията

# 86
Привет Мерхаметки  Hug Hug Hug
Лиа  Hug,Мел Hug мерси за обилната закуска и кафенцето    bouquet  bouquet
Танче Hug,Клю Hug мерси за превода и субтитрите на трея    bouquet  bouquet
Саше Hug преведения Мерхамет в аси бг ком се взима от вики ком.Поне преди беше така  newsm78.Сега не знам до къде са стигнали с преводите във вики ком ,но аз по едно време се отчаях и спрях да проверявам там и започнах да гледам на руски.Така че не искам да отчайвам и теб ама ако продължават в същия дух скоро няма да има бг превод .
Ели Hug
Честити Рожден Ден и от мен на Бурчин.Да е жива ,здрава и много щастлива  smile3521

# 87
Лиа ама направо ме убиваш с песимизма си за края на Мерхамет.Сега защо трябва и Фърат и Сермет да умират при стрелбата   newsm78.Остави поне единия жив да се грижи за Нарин и Денис и за децата  моля ти се newsm17 .Не може ли при стрелбата да умре само Ерол да речем  newsm78.
Пък  и ако Сермет и Фърат умрат това може да не е  чак толкова лош край .Ето Нарин е бремена ,Денис дано и тя да е .Може края да е такъв-те двете седят на брега ,а дечицата си играят на пясъка ,а Али ги наглежда.Щадие също е там ,и Ърмак която се е излекувала също е на плажа   ,лежи си на шезлонга и се препича на слънчицето smile3521.Е вярно при един такъв завършек любовта няма да е победила ,но пък приятелството между Нарин и Денис  което премина през толкова изпитания продължава все така силно   smile3521
Но ако съществува такова нещо като милост или милосърдие сериала трябва да завърши със щастлив край в който и Фърат и Сермет са живи и щастливи със своите половинки Нарин и Денис  smile3521

http://youtu.be/XPkAQWlqhPs

# 88
# 89
Ени Hug Joy Joy Joy, то останаха буквално 3-4 дни и ще разберем какво разбират турците под Милост newsm78 Дано само аз съм черногледка и да греша тотално Heart Eyes
Бг-гърл, Мел, Ели Hug Hug Hug

newsm59 Gift newsm67 на Бурчин, да е жива и здрава и много успешна и  щастлива ... и на нея пожелавам да си има едни близнаци в реала!     bouquet

Скрит текст:
Мурат изобщо снима ли нещо? Жалко за него, ако не....но поне върши домакинската работа, че жена му е много заета цели две години newsm78

Общи условия

Активация на акаунт