След "Иффет" Дениз Чакър, Ибрахим Челиккол, нови проекти и "Мерхамет" Тема 30

• 62 165
  • 750
  •   1
Отговори
# 60
Честито и на имениците! smile3525

# 61
Мел Hug, мерси за Габриел Гарко Peace /този на кончето - обяснение за останалите Joy Joy Joy/
Предната тема ще откриеш на  страница №2 на http://www.bg-mamma.com/index.php?board=95.0, Романтични сериали и теленовели Simple Smile

Миленка Hug, Клю Hug, много съм благодарна за подсказките от диалозите на 43 епизод Peace Peace Аз нали го гледах на турски, т.е. на ангро  hahaha, тези детайли са ми убягнали newsm78

Миленка Hug, +1, песента е много хубава и я знам отдавна, но не харесах много връзката със "страданията" на Дениз и Сермет, хич не се вързваха даже Stop Но в Мерхамет и без това отдавна е прекрачена границата на възможните промени у един човек, Чагатайчо и сие си правят каквото си искат Mr. Green, така че хич не се учудих, сериалът няма голяма стойност, но съвместно го избутахме hahaha hahaha hahaha
Клю Hug, и образът на Фърат не веднъж ме е дразнел, но когато ти го обвиняваше, аз не считах, че е виновен, просто обстоятелствата се стичаха много коварно и неблагоприятно Stop Wink
Но в момента го дават ту разумен, ту пълен тъпак....обяснението за всичко е в горния абзац... doh newsm47

# 62
Така значи...Ясемин Ален влиза във Века newsm78 Rolling Eyes Че те няма ли да го приключват този Век, за кога ще играе тя там? newsm78 Знам от Бг-гърл Hug, че не остават много серии, но да изкара поне парички за лятната почивка, а ако ходи и до Австралия...много ще й трябват Joy Joy Joy

Merhamet bitince Irmak'ı bile özleyeceğiz diyenler?

# 63
# 64
Merhamet 44.Bölüm

от инстиграма на Бурчин

# 65
Честит празник на всички именници!

От мен нещо виртуално по повод имения ден на големия ми пораснал вече  син !

Скрит текст:

# 66
# 67
http://izleyiciplatformu.com/video/483-dizi-fragmanlari-merhamet … agmani-final.html

Последният фрагман може би !

Сермет е ранен , дали не ни  подвеждат. Никак не е на добро завръщането на Ерол. Трудно се отказва човек от бизнеса си ,особено подобни на него

# 68
Не мога да разбера дали Нарине бременна когато слиза от колата по време на стрелбата.Ако е така то значи , че при раждането Сермет е жив. А тези снимки на плажа вероятно са последните кадри , финала на Мерхамет.

# 69
# 70
Eли Hug, Сермет е жив по време на раждането на близнаците, според мен престрелката и евентуалните трупове /на Сермет и Ибрахим Mr. Green/ ще е финал на Мерхамет....и двете приятелки остават да живеят пак заедно, евентуално вече като вдовици newsm53 Weary А нищо чудно и Дениз да е бpеменна вече, та и заедно да си отглеждат дечицата newsm78 Що пък да е хубав финалът, като може и да е лош smile3514 newsm78
Благодаpя за фpагмана  bouquet

# 71
Дениз: погледни ни само
Нарин: и аз не мога да повярвам, Дениз
Дениз: малко остана, малко остана! Ние ще можем ли да остареем така?
Сермет: Дениз!!!
Фърат: Батко!!
Нарин: кого са простреляли?
Дениз: това е кръвта на Сермет! Това е кръвта на Сермет
Фърат: Батко!

Според мен престрелката е преди раждането  Peace

# 72
Оооо Клю Hug, благодаря за превода на фрагмана!    bouquet А дано си права, че престрелката е преди раждането, но аз не вярвам, докато не видя Joy Joy Joy Wink
Като се сетя колко ги харесвах тези двамата като двойка в Иффет, а и после, пък то какво стана? newsm53

# 73

Lauterbrunnen, Switzerland

Последна редакция: сб, 08 мар 2014, 22:44 от lia-martin

# 74
Честит 8-ми март, момичета!
Бъдете обичани така, че всеки ден да ви е празнично!

Ели, да ти е жив и здрав именникът и много да те радва!

Merhamet ~ еп. 44 ~ трейлър ~ бг суб

http://vbox7.com/play:639a746b20

Клю,    bouquet

Общи условия

Активация на акаунт