Подсъзнанието може всичко 60 /Линкове за всички техники има на първа стр.

• 70 139
  • 741
  •   1
Отговори
# 645
 iorry, добре дошла!

Хубава вечер, макар и малко дъждовна, момичета!   Simple Smile

# 646
Благодаря!!!
Много има за четене...  bouquet

# 647
Честит празник!!!

А за желанията кратко - поискваме си, прочувстваме усещането, когато сме вече в желанието - все едно играем роля на сцената, настройваме се, че ни е все едно дали ще стане това или друго и отиваме да се наслаждаваме на живота. Етапът с прочувстването е много важен, защото по този начин енергетиката на съвкупността човек (дух, мисли, емоции, тяло) се настройва на вълната на реалността, в която желанието е факт. А пускането е именно това - да ни пука единствено да изпитваме удоволствие. Като погледнете назад в живота си нали има неща, които някога силно сте желали, а сега да ви ги дадат, няма да ги вземете. Еми това и усещането - приемам еднакво и да се случи това, и да се случи друго. Ако на някого у е сложно, да си избере две свои големи желания и да каже на глас "или да се случи желание А, или да се случи желание Б", с което сваля натоварването от сбъдването на желанието.

Проверено за ен-ти път през изминалия уикенд под формата на едно неочаквано и много енергизиращо пътешествие из пролетните зеленилки, цветя, птици, насекоми и упойващия аромат на полето + едно неочаквана покана за вечеря с много весели разговори и удостояване с цялото внимание на света.

Щастлива седмица на всички!

# 648
  • на острова на мечтите
Valeni,ЧРД,макар и на патерица!  bouquet
Тетида, хареса ми това, което си споделила! Изчети го внимателно и желанията ти ще започнат да се сбъдват! Mr. Green Не е трудно да освободиш желанието, което си написала,или намислила. Аз правя ето така: трябва ми(нещо); наистина ли имам нужда и ако отговорът е да, си казвам трябва ми наистина еди какво си,после продължавам да си върша ежедневните задължения и мисълта, след като вече е получила О.К. и види, че нищо не я задържа при мен, защото главата ми е заета с разни други неща за вършене, заминава да се реализира Peace Mr. Green
Ииорри, добре дошла Hug Да, има много за четене, но само докато му хванеш цаката, после всичко следва една характерна логика и нещата започват да се случват и да се разбират от половин дума.
Много дъжд в моят град(Пловдив) Sad! Дано няма големи поражения Hug Тук също голям порой в Рим, а и в града в който живеем. Само дето ние сме в една вилна зона и вчера над нас грееше слънце а над града беше покрито с черни облаци и бая вода се е изсипала. На мен ми трябва поне малко за градинката Crazy

# 649
 Hug Благодаря ви мили, момичета,  Hug

iorry, добре дошла   bouquet

Много ми хареса разказа за благодарността или мрънкането, подейства ми. Тъкмо реших да съм благодарна, че все още имам шанс за операция, която да изреже само излишното, вместо да се инатя и да мрънкам защо не е тази операция, която е по-леката. И като отговор на решението ми - тази статия ми напасна нещата.

Относно пускането на желанията - това ми е от трудните неща. Както ви бях казала и преди, аз съм свикнала сама да сбъдвам нещата, да получавам нещата си като ги правя аз. Може би защото не мога да приема и да се случи, и да не се случи. Като начало мисля да пробвам с двете желания - "или да се случи желание А, или да се случи желание Б"

Страхотна седмица, изпълнена с много щастие и усмивки  Hug

# 650
  • София
С тия промени във форума все по-трудно ми става да намирам темата Simple Smile

Здрасти, Йори  Hug

И на мен ми е трудно да "пускам" желанията. По моему най-добре се получава, ако успея да си подменя мислите, както е написала Данилу, но невинаги ми се получава. Даже тези, най-исканите, хич не мога да ги пускам.  Rolling Eyes

# 651
Здравейте! Чета Ви редовно, но не пиша. Днес се осмелих, защото бих искала да споделя нещо. От няколко дни виждам една след друга коли с номера 6000, 9000, 8000, 7000, 8000 или 7304 една след друга с различни букви в номерата разбира се и това за 20 минути докато отида или се върна от работа само. Какво ли означава това? Благодаря Ви фей, прекрасни! Успешна и слънчева седмица, нищо, че е дъждовно. Няма нищо по- хубаво от лошото време, нали?

# 652
  • София
Може това да провериш Ангелски числа, но може и просто да внимаваш за съвпадения. В твоя случай ми се струва е второто, помисли дали не ги свързваш с нещо... тия хилядарки  Mr. Green

# 653
Това с желанията май отдавна не работи при мен и вече не вярвам много в тези неща. по-важните неща или се случват, или не.

# 654
Здравейте и от мен, вълшебници!Откакто открих темата, съм като запленена! Започнах да чета от първата и ето ти проблем : съвсем в началните теми имаше обсъждане за катинарчета и ключета. Ще ми повярвате,нали - за 30--тина дена си намерих цели две,мънички,и все на асфалта,не на тротоара бяха ключетата.Сложени са ми в портмонето,нося ги с мен и гадая: ключ за какво са ми,защо дойдоха при мене нетърсени,какво да отключа...Мили феи, сякаш са дошли да ми кажат нещо, но на чужд език. Не са ми случайни,знак са ми, но за какво?Благодаря на всички, които се отзоват със съвети и мнения, защото няма как да се връщам обратно по темите, като не помня коя...Объркана съм малко.Изпращам ви любов и позитивна енергия!

# 655
  • на острова на мечтите
Фил, аз две от любимите ми теми ги намирам, защото съм си ги запаметила,ама има и други, които не знам как да търся newsm78 Не че ще ме спрат, аз мъж си намерих, та за някакви теми ще седна да се кахъря Joy М..ка им все пак Embarassed #Cussing out
Преди много години "случайно" видях един анимационен късометражен филм за зодиите. Не помня всичките, но "Стрелецът" беше върхът(аз съм стрелец)! ето как го беше представил авторът на филма- опъва тетивата, пуска стрелата и все в центъра улучва. Междувременно си свирка най- радостно. Това в началото в близък план. После, камерата се отдалечава и се вижда следното- стрелата се забива в стената, Стрелецът се приближава и с маркер си рисува "10"_ката и всички останали кръгове на около стрелата Mr. Green Joy, с две думи за един Стрелец няма пропуск, винаги е в десятката Wink
Намиране на ключ, наистина имаше някакво особено значение,ама в момента не ми е услужлива паметта newsm78
Изпращам Много,амам много специални ПОЗДРАВИ на новият оформител на форума и още по- специални такива на..................(неговият създател). И да помни, че винаги има възмездие Praynig Hug

# 656
Ще върна малко темата на зад, че си спомням, че Рози , беше коментирала за "приятелите", които идват и си отиват от живота ни. Не се тревожи квит сме, явно и за мен е период на чистка, но да ти кажа, че колкото по-рано толкова по добре. Тези приятели идват преподават си урока и изчезват. Може да ви звучи странно, но доста често си се чувствам самодостатъчна....не съм егоист, не съм саможива и имам много познати, но си ми е приятна и моята компания.Не съм от хората които се вкопчват и вглъбяват в другите. Съвсем скоро срещнах една такава обсебваща особа...., която за два дни каза, че вече ме обича....(като приятелка). Само не мога да си отговоря на въпроса, защо тази жена си мислеше, че аз й чета мислите и мога да знам какво я обижда....хахаахха ами да ако някой би искал да ти бъде приятел, то той би бил открит....и не вечно сърдит. Та така с тези "сложни" отношения...

Това с катинарчетата е много интересни. Аз пък не спирам всекидневно да следя абсолютно всички знаци, които ми изпраща ВСЕЛЕНАТА, било то като късметчета от кафето доооо намерени неща на улицата и най вече когато има повтаряемост. Започвам да следя събитията около мен и се опитвам да напасвам нещата и когато получа отговора оставам удивена от комуникацията между мен и нашата мила Вселена.....Целия живот е едно чудо.
Danilly
Радвам, се че ти допада статията. Благодаря за съвета, ще го прочета още няколко пъти...Знам, че отговорите рано или късно идват.
valeni Ще стискам палци и всички тук ще ти изпратим много сила и положителна енергия Simple Smile

Последна редакция: ср, 18 юни 2014, 21:44 от *Tetida*

# 657
Изпращам Много,амам много специални ПОЗДРАВИ на новият оформител на форума и още по- специални такива на..................(неговият създател). И да помни, че винаги има възмездие Praynig Hug

И от мене поздрави. Почти ме отказа да ползвам......................

Символите имат смисъл, ако им намерите личното за вас значение. Околко нас постоянно има 150 ключа на пътя, но точно в определен момент започваме да ги виждаме и да ги намиратм. Никой не ги слага специално там и не ги избира с някаква цел. Нашето подсъзнание ни говори, не някое духче.

Намерете за вас какво означава ключ, катинар, отключване. Очевидно е, че в описания случай четенето по въпроса е събудило някакво старо знание, спомен, асоциация, може дори да е отговор на настоящ въпрос, около който авторката се върти безуспешно - намерете си какво значат за вас тези предмети и си прочетете книгата, която собственото ви подсъзнание отваря на важна страница. Обърнете се навътре и всичко ще си дойде на мястото. Успех!

# 658
  • на острова на мечтите
Tetida Hug Много мъдро размишление за приятелите Peace Според мен добрите познати са повече от приятелите и нямам (вече) навика да се обвързвам и задълбочавам много в такъв род отношения. Отнасям се с много уважение към всички, но когато се окажем в паралелни улични платна, значи така е трябвало- дошли са при мен в даден момент(както и аз съм била по някакъв начин полезна за тях) и когато са си изпълнили предназначението, всеки е поел по своя си път. Ако обстоятелствата ни срещнат пак, добре дошло, ако ли не, пак е за добро Grinning
 Рози, не се отказвай Hug Stop На кого ще ни оставиш!? Сиротни Cry

# 659
  • на острова на мечтите
Добро утро, мили момичета!
Къде сте се запилели? Ще е наистина жалко, ако зарди простотиите на оформителите на сайта се запилеете. Очаквам ви, аз съм много търпелива и упорита Mr. Green Не се предавам лесно, всъщност не се предавам никога Joy

Общи условия

Активация на акаунт