Подсъзнанието може всичко 60 /Линкове за всички техники има на първа стр.

• 70 137
  • 741
  •   1
Отговори
# 735
Рози я по кротко, успокой топката малко, то не че и аз не съм се напрегнала напоследък ама се мъча да докарам една уравновесеност  Laughing иии никакво напускане на темата  Naughty

Заповядайте в новата 61 тема мили момичета

# 736
  • на острова на мечтите
Не знам дали питам на правилното място,но ми се появи буквата А между линията на сърцето и на брака,точно след като се разделих с приятелят ми,а неговото име започва с тази буква???Какво може да означава?
http://prikachi.com/images.php?images/131/7442131H.jpg

Аз пък след като видях снимката на твоята ръка, открих, че имам същата буква Thinking Ама не се впечатлявам много много. Този период за гледане на ръка ми отмина много отдавна.
Рози, я сега пък и ти!  Hug Hug
Алинна и аз обожавам оранжевото. Давай смело. И сега след като написах тук, виждам новата тема Joy Е, и аз съм блондинка, амкар и набедена Hug

# 737
Здравейте !
Искам да попитам някои дали е пробвал да си пожелае не материални неща а емоционални като например да бъдеш с определен човек Simple Smile

# 738
  • нейде там, където ....
Здравейте !
Искам да попитам някои дали е пробвал да си пожелае не материални неща а емоционални като например да бъдеш с определен човек Simple Smile

Това също бих го нарекла материално - пожелаваш си нещо/някой да заеме част от твоя живот/пространство.

# 739
А как е правилно да си пожелаеш да бъдеш с този човек

# 740
Момичета, включвам се и аз в темата.   bouquet

# 741

Общи условия

Активация на акаунт