Подсъзнанието може всичко 60 /Линкове за всички техники има на първа стр.

• 70 137
  • 741
  •   1
Отговори
# 720
Аааааааааааааааааааааааууууууууууууууууууууууу вие сте уникалнииииииииииииии!! Толкова се радвам за всички сбъднати желания!

Тази седмица е вълшебна наистина. И на мене ми се реализираха разни желани неща и то по толкова лесен начин. Определено, когато човек чувства, че не му се започва нещо, е с причина. И това се отнася до всякакви неща - от когато не ни се мият прозорци в жежка сутрин и после като теглим една и полегнем да четем книжка и то плиснал дъжд директно в прозорците и миенето е щяло да е напразно, до еми няма да звъня на лелеяния любим човек днес и хоп човекът звъни и за него е било важно да преодолее притеснението си да ни покани на среща и сега се чувства все едно е преборил седемдесетглавата ламя на страха и е получил за награда най-красивата принцеса на света. Прегръщам ви всички!!

# 721
  • на острова на мечтите
Ох, Рози, ми то твоят пример с миенето на прозорци за мен е повече от валиден. Тук в Сицилия, не вали през юли(то не вали и през юни, ама за юли точно е ...като розов слон,или зелен кон Laughing)
и аз онзи ден си измих остъклението на верандата 12 метра прозорци. В понеделник заваля
 #2gunfire #Cussing out. А тук по това време вали жълт дъжд, т.е. пясък от Сахара Joy Е, кой ми е е виновен, да бях отишла на море, а не да се потя ....

# 722
Valeni , радвам се много!
Хубав и слънчев ден на всички!

# 723
Здравейте, обичам ви! Hug
 Моля ви да ми дадете мнението си по следния въпрос, който ме занимава от вчера newsm78. Цяла седмица се разминаваме с един доставчик на стока, дали Вселената иска да ме предпази от неприятности и трябва да се откажа от сделката?
Скрит текст:
Става дума за запалки, с форма на сувенири, които са забранени в ЕС. Днес прочетох в хороскопа си, че не трябва да поемам рискове във всички аспекти от живота си.

Последна редакция: ср, 02 юли 2014, 12:43 от milanda

# 724
Привет  Laughing

Данилу, Атланта, а и всички останали  Hug  Hug  Hug

Миланда, мисля, че сама си си отговорила. Един от най-ценните ми уроци от последните дни е всеки въпрос или ситуация, към който се съмнявам да го слагам мислено на сърцето си и да решавам със сърцето си. Аз преди бях доста двоумлива / все пак съм зодия Близнаци / и започнех ли да се чудя, няма решаване. А сега просто действам така както първоначално го почувствам със сърцето си. И вече няколко пъти имах доказателствата, че е била правилната реакция. Послушай сърцето си!  Peace

Страхотен ден ви пожелавам   bouquet

# 725
Днес сутринта имах нов много качествен урок. От известно време имам да свърша една работа. Знам как се прави, била съм на обучение, правила съм го веднъж, но по някаква причина все се замотавах. И сядам снощи вече крайно време е да го приключа и хоп засечкаааааааааааааааа... Има чисто технически проблем. Едни от частите на цялото не сработват. Аз знаех, че това може да стане, показвали са ми как се действа в такъв случай, но решението, което са ми обяснили не сработва. Пиша аз на момичето, което първо ми е обяснявало, и тя понеже се оказа онлайн пак ми обяснява нейния начин. Еми не става..... Оставям аз за сутринта, защото вече очите ми се затварят + очевидно, че в този момент не мога да се оправя. И се напрограмирам, че аз сутринта ще намеря начин.

Събуждам се и решавам максимално бързо да отида до един магазин, където има специалисти, които ползват тези технически средства. Аз от тях съм купувала някои от елементите и най-малкото да видя, дали можем да сменим нещо. Те на място ми показаха директно как се разрешава този проблем, продадоха ми няколко дребни джаджи, които много ми послужиха и в този случай и за в бъдеще директно са нов метод, който да ползвам. Този метод се оказа неимоверно по-бърз от техниките, които аз ползвах преди за монтиране на частите едни към други. И изобщо съм толкова доволна, че отидох да ги питам!! Та урокът е като не можем нещо сами и знаем, че друг е специалист, да го питаме да ни обясни и да си платим, ако трябва за обучение вместо да се въртим и да губим време.

# 726
  • на острова на мечтите
Хе, само хубави новини тук напоследък Party А това много ме радва!
Днес открих един филм, не го бях виждала, макар че е от 2012_та. И го постнах(в една друга подтема). Докато го качвах си мислех "няма начин тук лъвиците да не са го видяли! Ще ми го рекат със сигурност!" Е, така и стана. Grinning Не че е нещо лошо, ами и аз не знам защо все така става, че няма начин да не ти кажат, ама не само тук де, че това вече всички(освен теб.....) го знаят (нещото за което ти сега си научил). Joy И така открих, че съм един вид оракул Party Започвам да гадая на ръка. Успехът ми е сигурен Peace

# 727
Не знам дали питам на правилното място,но ми се появи буквата А между линията на сърцето и на брака,точно след като се разделих с приятелят ми,а неговото име започва с тази буква???Какво може да означава?
http://prikachi.com/images.php?images/131/7442131H.jpg

# 728
Ако искаш ми се обиди, ама означава, че си се филмирала. Най-обикновена ръка. Нищо лично. Нищо никъде не ти се е появило, просто се тръшкаш. Сори, момичета, ама ще попрестана да влизам тук.

# 729
  • София
Ооо, не Рози, сега ти се филмираш. Остави глупостите, не е нужно да отговаряш. Темата си е хубава и трябва да си продължи. Ако се налага, ще се коригира тук и там, ноооо...  без тебе не може! Grinning Hug
Момичета, хайде, кажете какви са хубавите новини?  Grinning

Последна редакция: ср, 02 юли 2014, 23:09 от july1993

# 730
Минавам само да споделя тези две красиви неща. Знам, че ще са полезни на много от вас Simple Smile Приятно гледане и лека нощ Simple Smile  bouquet  bouquet  bouquet

http://www.youtube.com/watch?v=82cH6wY2dnY

http://www.youtube.com/watch?v=Jn-poqEkmlY

# 731
 Hug Писалиииииии ,писали фейките. Здравейте ,обични. И аз се завърнах от една приказка. От години си мечтая за Мармарис и все нещо се объркваше. Преди два дни се завърнах от това прекрасно място. Имах чувството, че 10 дни с половинката и детето бяхме попаднали в света на приказките. Толкова щастлива и заредена не съм се чувствала мнооооооооого отдавна. Ама това желание и аз и детето го писахме по N пъти.....
А сега се сетих за прическата на Фил. Аз ,както съм споделяла от 44 години, демек откак съм се родила съм си все блондинка, обаче в Мармарис ми мина щурата идея да се направя ораааааанжево небето, оранжево морето, оранжева......Алина.......даже си записах час за фризьор за събота.......така, че имате 2 дни на разположение да ме разубедите да не си съсипвам имиджа на блондинка  Joy По принцип имидж на Пипи дългото чорапче ще ми ходи, понеже вкъщи и без това ми викат ,че където имало бела-аз винаги съм била участничка  Crossing Arms

# 732
Новината от мене е, че съм напълно изкукала тези дни. Безумно се учорявамот някакви не чак толкова натоварващи неща. Може би по-скоро се уморявам от конкретен тип хора и от определени личности в това число. От една страна всякакви мрънкания, които никъде не водят, а само са риване, ми докарват главоболие. Успоредно с това една позната, която бях поизрязала, се е активизирала да ме тормози с нейните безкрайни въпроси. Тя е човек, който пита примерно за шивач и след това започва едно бомбандиране ама това можел ли, ама колко бил натоварен, ама това онова.. Нито съм врачка, нито ми се занимава. Успоредно с това всяко нещо, което разказва, е съпроводено от безкрайни търсения на теле под вола. Това световният еврейски заговор е детска ясла в сравнение с нейното мислене. Писна ми. Към нея се добавя колега, който ръководи един проект, който прави фасони всеки път като задам въпрос. Снощи се проанализирах защо се захванах с тях като нито ми е интересно, нито ми е доходно и схванах. Така че ми е много от полза принципно. Повече подобни неща без мене, ама докато го довършим се уча на непукизъм. Аз си питам, той пуфти ама отговаря, аз си ползвам отговора и подминавам простотиите. Така че търпимостта ми за елементаризми тези дни е минус безкрайност.

# 733
  • Бургас
Алина, за оранжевото - обожавам този цвят, но и аз съм блондинка и се притеснявам да се мацна. Впечатлението ми е, че отива на хора с по-мургава кожа, тези с по-светлата ги състарява малко. Защо не отидеш в някой магазин за перуки и да пробваш, как ще ти стои преди да рискуваш.

Иначе около мен, нищо ново, затова и не пиша. Подготвям се теста, закони, наредби, членове, лелееее толкова не съм чела, като студентка. Ужас. В средата на този месец е, стискайте палци момичета.
 Обичам ви.

# 734
Алина, за оранжевото - обожавам този цвят, но и аз съм блондинка и се притеснявам да се мацна. Впечатлението ми е, че отива на хора с по-мургава кожа, тези с по-светлата ги състарява малко. Защо не отидеш в някой магазин за перуки и да пробваш, как ще ти стои преди да рискуваш.

Иначе около мен, нищо ново, затова и не пиша. Подготвям се теста, закони, наредби, членове, лелееее толкова не съм чела, като студентка. Ужас. В средата на този месец е, стискайте палци момичета.
 Обичам ви.

Ами аз не само ,че пробвах перуки, ами си пляснах и снимки във фейсбука и всички приятелки викнаха в един глас, че с този цвят съм била като момиченце и веднага да съм се пооранжевявала  Joy

Общи условия

Активация на акаунт