Подсъзнанието може всичко 60 /Линкове за всички техники има на първа стр.

• 70 140
  • 741
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Защо непременно човек трябва да е егоист, за да обръща внимание на себе си? И когато обръща внимание на себе си, трябва ли непременно да е за сметка на другите? Ако човек е умен и добре организиран, спокойно може да се погрижи за себе си и да бъде полезен и на останалите. Не казвам, че лично трябва да се нагърби с всичко, но може да направи стройна организация за целта, така че всички да са доволни.
Да кажеш „НЕ!” на тормозещия те, също не е егоизъм, а поставяне на граници и формиране на ясни и точни взаимоотношения.
Според мен просто не трябва да забравяме себе си в улисията. Напрегнатото ежедневие не бива да пречи да си доставяме удоволствия, да се радваме на света всеки божи ден – понякога за малко, преди да заспим, друг път – повече. Това е полезно и за близките, и за приятелите ни, както и за колегите, защото те ще контактуват с един усмихнат и спокоен добронамерен човек, който се радва на живота. А когато усещаш неприятно чувство от раздаването, значи го правиш по принуда, с неудоволствие, и услугата ще нагарча за другия. В такъв случай не го прави. Това пак не е егоизъм, според мен. Grinning

# 466
Лили,как ме уцели с тоя шоколад Laughing
Ям само един определен вид шоколад,купувам си ,от време на време ми се прияжда.Децата обаче все го изяждат и започнах да си го крия TiredЧестно,точно това ме караше да се чувствам егоист-крия шоколад от децата.
Джули,и граници започнаха да се очертават.Започнах да си искам отплата.Когато поискат нещо ,което нямам желание да правя  питам-А ти какво ще направиш за мен?..Така не го приемам като "жертва "от мен ,а като сделка,по-лесно ми е,пък и ще се научат че и аз имам нужди
Разбира се тия упражнения изпълнявам за сега само в семейството,но скоро и "..по другите градове" Laughing
Благодаря ви за мненията,чета всичко и мисля,мисля...Уча се,усещам как започвам бавно да променям нещата.

# 467
bizaRRe, това си е твоят шоколад. Децата ти получават друг и да си ядат него.

Момичета, желание първо - изпълнено. Уж ненадейно Simple Smile Самоизпълнило се видите ли.... По желание второ изведнъж ми пратиха оферта от неочаквано място. По желание трето щастливо включена в нов процес, който дори не съм си представяла, че може да стане по такъв лесен начин и да се окаже толкова ама тооооооолкова в центъра на мишената. По желание четвърто огромна промяна в положителна посока, първо на моето отношение по въпроса, а после на въпроса към мене  Party

Вие как сте? Като гледам кои сме се броили:
- аз  Blush
- bizaRRe
- svedd
- july1993
- Калина-Малина
- jd
- danilu
- Atlanta_85
- Пролетен дъждец
- valeni (пу преброена Simple Smile )
- phil (също преброена - преброй преброй преброй)
Това ли сме всички 40-дневки?

phil, силно ме изкушаваш към този въпрос - а ти защо си самонаричаш, че има разделение между това да работиш любимата си дейност и да получаваш много високо заплащане?

Последна редакция: пт, 23 май 2014, 11:21 от Рози и рози

# 468
  • нейде там, където ....
При мен има интересно раздвижване във всички пожелани области. А аз само играя малко повече упражнения и се глезя, готвейки понякога само на себе си - неща, които обичам и ми се отразяват добре. За някои е диета, но аз се чувствам пълна с енергия. Това е и едно от нещата, които мога да прехвърля в графа сбъднати  newsm19

# 469
  • Бургас
Привет момичета благодаря ви че ми отговаряте постоянно на тъпите въпроси е  Embarassed може ли да изхвърля в морето великденското яйце от миналата година изглежда здравичко и хубаво мирише

bouquet

# 470
Рози и рози, моите 40 дни започнаха на 20-ти февруари. Стартирах с продукти против бръчки, че се бяха врязали едни назолабиални  Embarassed понеже тичах и свалих кила. Като се поразвали времето, спрях да тичам и върнах килата  Laughing и опънах назолабиалните  Laughing , но продължавам с мазането.  Mr. Green

Скоро се захващам пак с упражнения, така че може да броиш и мен.  Praynig Hug

# 471
  • София
Рози и рози, мога да се похваля, че в ежедневието ми, макар и твърде натоварено в момента, има спокойствие. Не броя дните, но определено не пропускам да си доставя удоволствие - било то с нова дрешка, някое кремче, парфюм, било с ягоди със сметана, разтоварваща разходка или с неочаквана покана за кино. Grinning
Виж, другите ми желания от последното новолуние все още чакат на опашка там някъде, но се надявам все някое да се изпълни. Важното е, че се чувствам добре и ми е леко на сърцето.   Stuck Out Tongue Winking Eye
Благодаря ти, че ни подсещаш да се погрижим за себе си и да не забравяме, че животът е такъв, какъвто си го направиш! Hug

Последна редакция: чт, 22 май 2014, 18:16 от july1993

# 472
Попаднах на нещо интересно днес докато търсех нещо съвсем различно. Wink
РИТУАЛ ЗА ПАРИ.
Извършва се при нарастваща луна. Много е добър на петия лунен ден. Вземете монета от 1 лев и 3 пъти повторете над нея "Отче наш". После 3 пъти повторете заклинанието:
"Отивам на пазара като продавач, връщам се в самурени кожи, донасям у дома имане, дай Боже толкова пари, че да няма къде да ги държим. Амин."
Носете със себе си монетата един месец, после я похарчете и отново извършете ритуала. Ще видите колко ще забогатеете!

# 473
  • София

phil, силно ме изкушаваш към този въпрос - а ти защо си самонаричаш, че има разделение между това да работиш любимата си дейност и да получаваш много високо заплащане?

Не съм си самонарекла, даже по едно време всичко беше 6. Но после се сдухаха нещата и мислех дали да не се "преквалифицирам". Установих, че не ми се ще много. Т.е. това, което истински ми се ще ... ме е малко страх от него. Абе дълга история.

Какво беше сега с тия 40 дни - всеки си избира кво да прави ли, не помня няква "обща" цел. Айде и аз да се включа тогава, че пак се хързулнах по наклонената плоскост неусетно и - по дупе  Mr. Green Утре ще си измисля три задачки. По-правилно,щеги сведа до толкова от общо 30, мотаещи се в главата ми Simple Smile

# 474
ще ми трябва цяла седмица само да ги огледам, колкото имам вкъщи сега и това. Ама си заслужава   Praynig Hug

# 475
  • Tам през Атлантическия океан
Според мен позитивните утвърждения само замазват нещата и потискат още повече проблема навътре. Поне аз така го чувствам вече и не мога да повтарям позитивни утвърждения.
Все едно се опитваш да кажеш на съзнанието си, че всичко е наред, ама подсъзнанието знае, че нищо не е наред Simple Smile Затова опознаване на страха и интегриране ми се струва по-успешно. Само дето второто не ми се получава много. Точно неизвестното и недоверието във Вселена/висши сили или кой както си го нарича ме плашат.

Е , то само с утвържедения и позитивна мислА не става  Laughing трЕбе си и позитивно дйствие  Grinning

Да  повторя пак  Wink

Позитивното мислене без позитивни действия носи едно позитивно нищо.
Б. Шугарс

# 476
 Hug
Рози, пропуснала си мен да броиш. Макар и целия процес по "себе си - сбъдването" да дойде при мен, вместо аз при него, го приех вече с отворени обятия. Всичките ми объркани мисли се нареждат и то споени с много вяра. Особено сега в едно и с времето, както е слънчево и пролетно, се чувствам като преродена. Тъкмо вчера се чудех от отминалите дни кой ден да бъде броен за началото ми, и попаднах на интересна книжка отговор - "Духовно трансформиране - 28 дневна програма, която ще ви помогне да откриете вашия истински Аз". Снощи прочетох увода, а днес ми е първия ден от изпълнението на програмата.
Позитивното мислене без позитивни действия носи едно позитивно нищо.
Б. Шугарс

Desss, благодаря ти  Hug Именно с тези думи написани на листче на бюрото ми преминах през моята промяна.

http://www.spiralata.net/kratce/index.php/polezenpat/201-duh-pri

“Каквото и да се е случило, то е единственото нещо, което е можело да се случи”

Hug

Последна редакция: пт, 23 май 2014, 10:10 от valeni

# 477
Чувствайте се преброени, милички ми!

Сега сядам да си дооформя документите за една позиция, обявата за която уж така ненадейно ми изпратиха с думите "ама това е за тебе". Като си стиснем ръцете ще си прекроя "плана" за следващите две години, но плановете нали са за това - да се изменят за нашето най-добро. Това е в моята сфера на интереси и дейност и ще ми дойде отгоре на двете текущо вървящи обучения и частната практика, ще отмени обаче магистърската степен, която щях да подхващам от септември. Успоредно с това е кратък и директен път към моята дългосрочна работна цел и в този смисъл е супер!

В тази връзка - моля ви, мили дами (и ако ни се въдят господа - също) да ми пратите нааааааааааай-прекрасните си позитивни мисли, тъй 'щото да стане най-доброто за мене. Ще ви разкажа какво се е случило като се случи.

# 478
  • Бургас
Вчера попаднах "случайно" на думичката ОРЕНДА, българският еквивалент на CEEPORT или поне аз така го тълкувам.
Не помня да се е коментирало в темата.
Ето линкче https://www.google.bg/search?q=%D0%BE%D1%80%D0%B5%D0%BD%D0%B4%D0 … m=93&ie=UTF-8

П.П. От няколко дни всичко ми върви наопаки - удрям се, падам /днес паднах в банята/, порязвам се, преплитат ми се краката и всичко това при съвсем обичайни дейности, вършени с години. Не знам, какво ми става?
Молитва ли да кажа някоя, мантра ли.....Моля ви помогнете с идея.

Последна редакция: пт, 23 май 2014, 15:28 от lili-lilian

# 479
Рози и рози, стискам палци, пращам детелинки, + флуиди и там каквото още може да се прати  Heart Eyes
 Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

Момичета, умоляяяяяяявам ви за стиснати палчета до средата на юни поне. Имам развитие по въпроса с работата, но засега няма да издавам повече.  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт