Перилни препарати и омекотители - 20

• 72 700
  • 745
  •   1
Отговори
# 240
Универсалните прахове съдържат избелители на кислородна основа и в този смисъл са за бели тъкани и устойчиви светли.

# 241
Ето го Dero капсули:
Скрит текст:

# 242
  • София
Sourcherry, благодаря! Такива гледах, но помислих, че има само за бяло някакъв, който да е по-силно избелващ от универсалните.

Не знам колко избелва Омото примерно, но вече втори пакет почвам (пера основно хавлии и чаршафи, нямам бели сред тях) и цветовете не са мръднали, а някои чаршафи са доста наситени. Дори, както казах, на един чаршаф Омото успя някак да му направи цветовете по-наситени, а те изглеждаха избелели вече от пране (като имате предвид, че последните години ползвах само препарати за цветно).
Изобщо Омото чудесно се справя.

# 243
  • София
А може ли някой да пусне една снимка на така хваленото Омо. Скоро ще ходя до Кауфланд и да знам какво да търся. Благодаря предварително.

# 244
# 245
  • София
Много благодаря.  smile3525

# 246
  • в огледалото на живота
Само на капсули ли има от това ''Деро''?
И в големите вериги дали е налично?

# 247
Аз днес вършах в Карфур и от там го взех. Бяха само капсулите, два вида. Другаде не съм го виждала.

# 248
  • в огледалото на живота
Благодаря Гес   bouquet

# 249
  • София
Ако пуснат и прах бих го пробвала, въпреки, че 10-11 лева за 20 пранета ми се струват множко...
Аз Персил си взимам за 13 лв. 60 пранета.

# 250
Капсулите по принцип са по скъпи, но разбираемо Деро излиза по-евтин на пране от Ариел и Персил. На редовна цена Деро е 10 лева за 20 пранета, а Ариел и Персил - 10 - 12 лева за 15 пранета. Прахът вероятно ще е на цената на Бонукс и Рекс.
Персилът си го взимаш на тази цена на промоция. Редовната му колко е, забелязала ли си?

# 251
  • София
Разбира се, че съм забелязала.

# 252
Все пак Персил си е Персил, а пък Деро е Confused

# 253
  • сред маслини и портокалов цвят
Само на капсули ли има от това ''Деро''?
И в големите вериги дали е налично?

Засега ще се внасят само капсулите. Евентуално ако те се приемат добре на пазара, ще се пусне и прахта.

# 254
Как ще се приемат добре на пазара, като никой не знае за тях? Laughing А лошото е, че никой не си спомня за Деро. Ходи налагай отново на пазара нещо, което вече всички са забравили. Те да не разчитат на нас тук да направим същото, което направихме с ОМО?

jasmin, ти да не си нещо вътрешна, че много уверено звучиш в написаното. Или е твое съвсем правилно разсъждение?

Общи условия

Активация на акаунт