Перилни препарати и омекотители - 20

• 72 655
  • 745
  •   1
Отговори
# 630
  • Русе
  И аз него, но от ЦБА.След като девичка сподели, притичах и си взех.

# 631
  • в огледалото на живота
  И аз него, но от ЦБА.След като девичка сподели, притичах и си взех.
Peace Wink

# 632
  • Sofia
каква е цената на прах за пране Ариел

# 633
Ако питаш за официален внос - 10 лв.

# 634
Аз да похваля синия Коколино ,само че турски.
Страхотен е.Невероятна и трайна миризма  Simple Smile

# 635
Аз пък днес си взех ето това Омо, 30 пранета за 10 лв.

Имам синия и мога да кажа,че не е кой–знае какво.Дано на теб ти хареса

# 636
Вчера видях в Карфур ОМО на промоция за 7 и нещо лв. Имаше и Коколино 1л за 3лв, та се възползвах, че омекотителят ми е на привършване.

# 637
  • София
Здравейте! Взех си Impresan, но не искам да го ползвам както пише в упътването с последното плакнете, а да накисна дрехите с него и след това да ги изпера. Понеже забелязах, че сред вас има хора, които са в час и с химическия състав на препаратите искам да попитам този вариант удачен ли е? Ще се постигне ли търсения ефект и има ли опасност да стане някакво неприятно взаимодействие след като препарата остане по дрехите и се смеси с перилния? Благодаря!

# 638
  • ГОре на черешата...
Не е перилен препарат, но да споделя все пак - днес Мелиото направо ми събра погледа - извадих една ризка на баткото, стояла прибрана горе-долу 7 години. Имаше едно петно на джобчето, жълто - какво беше сложил навремето в него не зная, но я прах сума ти пъти и не излезе. Днес на шега реших да го пръсна с Мелио и каква беше изненадата ми  Shocked- няма и помен от петното - фиксирано петно на 7 години!

Иначе сега съм с този омекотител - божествено ухае Peace!
Скрит текст:

# 639
...искам да попитам този вариант удачен ли е?
Не.

Скрит текст:
Ако можехме да видим и самия омекотител...

# 640
  • Стара Загора

Скрит текст:
Айде, поне го кажи, че заостри любопитството  Simple Smile

# 641
Открих го. Този е, нали?
Скрит текст:

# 642
  • Стара Загора
Гес, опасна си  Hug
Този Ленор Аметист ми е любим от Ленорите. Ползвала съм няколко опаковки( немски), разкошен е. Наскоро вадих дрехи, прани есента с него и още си миришат.

# 643
Не е перилен препарат, но да споделя все пак - днес Мелиото направо ми събра погледа - извадих една ризка на баткото, стояла прибрана горе-долу 7 години. Имаше едно петно на джобчето, жълто - какво беше сложил навремето в него не зная, но я прах сума ти пъти и не излезе. Днес на шега реших да го пръсна с Мелио и каква беше изненадата ми  Shocked- няма и помен от петното - фиксирано петно на 7 години!

"Меглио" ли имаш предвид или не newsm78

# 644
Мелио се чете, не Меглио Wink.

Общи условия

Активация на акаунт