А сега

• 2 618
  • 21
  •   1
Отговори
# 15
Откъде си сигурна? Тя може да си (му) е дала по-къс срок и още утре да го изрита.  Laughing

# 16
Що бе, може да е много готин и незаменим!  Joy

# 17
Абе, няма мъж, който да е по-готин от едно бебе.  Wink

# 18
А така! Трябва да те е страх. Тези, смелите са често безразсъдни.

# 19
Абе, няма мъж, който да е по-готин от едно бебе.  Wink
  202uu newsm10

Тук съм чела същите теми, но пуснати от бъдещи мами. И отговорите бяха в друга насока.
На 30 трябвало да имаш вече 2 деца. хахахаха Или не можело да чакаш още 15 години. Как, на 45 (мъж) вече си пенсия с деменция, хахахаха.
Моето мнение е да си отговориш дали въобще някога искаш да имаш дете. Ако отговора е ДА, действай без много губене на време. После може и второ да ти се прииска, а да нямаш време, ако чакаш много. Освен ако не сте безработни. Тогава бих изчакала и аз. Успех!

# 20
  • София
Здравейте хиляди МАМИ, дано да станете хиляди милиони Simple Smile

Като един евентуален бъдещ татко, искам да ви попитам,

Зора ми е такъв, не съм сигурен, че ще се справя с отговорността да имам дете Cry

Както финансово, така и ментално, на 30 съм,  приятелката ми е на 27, и тя много настоява за дете.

Не знам какво да ви кажа, страх ме е да имам дете, страх ме е, и да не я загубя Cry

Не знам финансовото ви състояние, но детето е избор, а не задължение. Когато мен ме беше страх да имам дете, избрах да не забременявам.

ПП Странно ми е предполагаем мъж на предполагеми 30 г да не може да вземе такова решение.

# 21
Здравейте хиляди МАМИ, дано да станете хиляди милиони Simple Smile

Като един евентуален бъдещ татко, искам да ви попитам,

Зора ми е такъв, не съм сигурен, че ще се справя с отговорността да имам дете Cry

Както финансово, така и ментално, на 30 съм,  приятелката ми е на 27, и тя много настоява за дете.

Не знам какво да ви кажа, страх ме е да имам дете, страх ме е, и да не я загубя Cry

Ако имаш нужда от помощ при правенето, свиркай! Тук има и бг-татковци, не само бг-мами!

Общи условия

Активация на акаунт