Пазаруване от Aliexpress.com 22

• 50 897
  • 742
  •   1
Отговори
# 705
Добро утро, мили момичета newsm03
рано сутрин си мисля, дали и аз да не си поръчам, тази "форумска" чанта:
http://www.aliexpress.com/item/Promotion-Special-Offer-Geniune-L … ee/897400222.html
и имам въпрос, към тези, които вече я притежават: кожата PU ли е, или е естествена? Питам Ви, защото различните търговци, пишат различни материи, а аз държа да е от естествена кожа, в такъв случай цената е разкошна.
благодаря, предварително!
Чантата добре имитира естествена кожа, но не е доколкото знам. Иначе искам да попитам и вашите такива чанти ли като са с дългата дръжка през рамо се сгъват в среда и стоят някакси прегънати. Чудя се така нормално ли е или аз не слагам дръжката както трябва.
Аз не слагам дългата дръжка,нося си я на лакът много съм доволна от чантата преди 2 дена получих и за колежка и тя я хареса много,но търговеца от който взех нейната много я забави препоръчвам този
http://www.aliexpress.com/item/2013-Leather-Restore-Ancient-Incl … r/1033453065.html

а на рамо маже ли да се носи чантата, че е най-удобно?
Може. Имам такава от година. Започна вече да се протърква, но аз я нося всеки ден. Сега оглеждам за нова.

# 706
Интересувам се, да. Наистина ли си е Леново или някаква имитация.

Това беше флагмана (т.е. най-добрия) телефон на Леново за 2013-та.Дори в момента е 2-я най-добър телефон на марката след новия модел K910 или познат още като Lenovo Vibe Z .
Има и ментета на Леново,но К900 е почти невъзможен за имитация-направен е само от премиум материали.

Менюто има ли го на български?
Знам че има,но да ти кажа честно винаги устройствата ми са с английско меню-така съм свикнал.

Изобщо доволен ли си?

МНОГО съм доволен от телефона-качеството на изработка е невероятно-няма телефон с по-добра изработка-дори новия K910 въпреки по-добрите си технически характеристики като изработка е една идея по-лош.Телефона е красив,има страхотен 1920x1080 дисплей,много хубава камера на Сони , супер тънък е-9мм,бърз процесор 2-ка рам.Като държа Samsung S4 в мене и имам чувството,че е направен от кофички за кисело мляко като качество на изработка спрямо К900.
Имаш опция за 3 цвята-металик,който е най-разпространен,черен и оранжев.Имаш опция за 16гб и 32гб.До колкото знам оранжеви 32бг е имало много малко , черни 32-ки не знам дали има,но сребристи/металик повечето търговци в Али-то имат.
Има 2 неща,за които К900 е критикуван:
1.Нямаш опция за слот карта т.е. има,но само версиите за Индия...все едно нямаш.За някои това беше проблем,а и разликата между 16гб версията и 32гб версията беше близо 100$.След като излезе К910 обаче разликата е пренебрежително малка 25-30$ и ако имаш нужда си заслужава определено.Таза критика вече е отпаднала.
2.При продължителна работа с телефона той започва леко да загрява от задната част,което е факт! Но не си представяй как нещо ти гори в ръцете  Laughing Ако си имала Nokia E71 - по същия начин загрява-просто металния заден капак се затопля,но в НИКАКЪВ начин не ти пари,или да ти пречи на работата.
Сега като дойде голямото намаление от промоцията ще намалят малко телефона най-вероятно с 5-10$ , ако спечелиш купони от играта и ползваш някой кешбек сайт за покупката 32гб на телефона може да ти излезе около 420лева с доставката,а за тези пари няма НИЩО,което да е дори близо до К900.
А да-К900 за китайския пазар няма оригинално Play Store и трябва да ти се сложи т.н. custom rom , нещо което във всеки гараж и сервиз за мобилни телефони ще ти направят за 10-на лева,ако не можеш да се оправиш сама.Някой търговци в Али-то направо ти пращат телефона с custom rom.С думи прости ако даден търговец (както този от линка ти) иска 25-30$ повече от друг добър търговец само защото има вече custom rom и Play Store - не си заслужава,защото същото нещо ще ти го качат за 10-на лева в БГ.
Ако имаш още въпроси-питай Peace

# 707
WaltherP99, благодаря ти за изчерпателния отговор. Simple Smile. А можеш ли да дадеш линк към продавача, от който си си купил телефона, ако не ставам много досадна. Благодаря предварително. Как да разбера, че не е  менте, като го купувам. До сега техника не съм купувала от Алито и малко се притеснявам Simple Smile

# 708
  • Beyond the stars
http://www.aliexpress.com/item/Lenovo-A850-MT6582m-Quad-Core-Pho … e/1321428132.html

Имаме този от 10тина дни и сме много доволни  Wink Помолих и за google play store -никакъв проблем. Да се надяваме,че ще продължава да се държи толкова добре  Laughing

# 709
Днес най-после ще получа това чанте http://s.click.aliexpress.com/e/yem6jQf , дано да е с добро качество Wink

# 710
Получих стока, различен модел от поръчаното. Какво и в какъв размер мога да претендирам за възстановяване?!

# 711
Днес най-после ще получа това чанте http://s.click.aliexpress.com/e/yem6jQf , дано да е с добро качество Wink
Ще чакаме да се похвалиш Simple Smile

# 712
Простете глупавия ми въпрос, но даден продавач ми казва, че може да декларира 29долара, питам се обаче (малко или много е глупаво) дали ще платя ДДС - точно 30 лв ли е минимума?

Дори незнам къде  етова за 30 лв. иначе и аз съм го чела, но така и не разбрах. Изрично преди да поръчам питах в БП колко е сумата, от която започва начисляване на ДДС. Казаха ми 50 лв. На едно място 30, на друго 50...недочела съм. Утре ще видя какво ще се случи, защото трябва да си взема една пристигнала поръчка.

Над 30лв (около 20-22 долара) поръчката отива в митница и се дължи ДДС + 3,50 пощенска такса.
Под тази сума няма проблем, отива си в пощата. Рядко има изключения, по-скоро са грешки, знам ли.

Аз си поръчах тениска, портомоне и някакъв четец за SD карта, а на милото - ксенон и някакви светлини за под фара. Да видим какво и кога ще пристигне  Mr. Green
Да попитам някой дали си е поръчвал колан, който да е качествен и да е издържал повечко  newsm78

На мен ми е ясно горе-долу кога се начислява и как....но се чудя защо са написани тези неща на първа страница  newsm78 нали, за да се учим от тях. Нищо лично към никой, но съвсем се объркват нещата май Simple Smile или аз съм се заблудила повечко

# 713
  • софия
На мен ми е ясно горе-долу кога се начислява и как....но се чудя защо са написани тези неща на първа страница  newsm78 нали, за да се учим от тях. Нищо лично към никой, но съвсем се объркват нещата май Simple Smile или аз съм се заблудила повечко
Сериозно ли пишеш? Доста си се заблудила.
"Тези неща", които са написани в първия пост са написани, защото това са нормативните положения. Друг е въпросът, че "нещата" се случват на случаен принцип.

# 714
# 715
  • sliven
Здравейте
Пуснах диспут за не качествена стока.  Искам рефънд на половината сума т.е. 15 долара.
Продавача не ми отговаряше на съобщенията и сега също нищо не е писал в диспута.
До няколко часа ще се затвори.
Трябвали да ескалирам или нищо друго да пиша или да натисна нещо?За първи път пускам диспут.
Другото което искам да попитам
Поръчах си ето това
http://trade.aliexpress.com/order_detail.htm?orderId=60950943260577
Чаках доста дълго време докато продавача го пусне.
Накрая ми даде проследяващ номер който вече 40 дена не се появява.  Продавача не ми отговаря на нито едно съобщение.
Да пускам ли диспут или да изчакам още малко?
Мислех си че го е пуснал без номер ама защо не ми отговаря?
Посъветвайте ме.....

# 716
Аз не бих чакала, ако не съм получила стоката или парите си, още по-малко, ако не ми отговарят. Направо пускай оплакване към продавача и ескалирай нагоре  Peace

# 717
Здравейте Simple Smile Записвам се в темата за да я следя и да понауча още неща за пазаруването в сайта, че все още ми е голяма каша сайта и ми отнема много време да открия нещо конкретно.
И да дам и своя принос към темата, да споделя сайта който аз ползвам да си следя пратките, стори ми се че не го видях на първа страница, а е доста удобен тъй като показва на карта къде точно се намира пратката. С него могат да се следят само пратки от китай, тези от Снгапур не излизат.
http://www.trackingkit.com/china-post-tracking/china-post-tracking.php

# 718
  • Варна
Има ли някакъв трик за играта Дефендър. Блъскам колкото мога по-бързо по клавиша - един път печеля, друг път не, по никаква логика  Mr. Green

ППП!!! Коригирам се - играла съм на някакъв бокс с робот
Да попитам опитните - разменям коинси за купон, после какво следва? Аз искам да си купя телефон - ще мога ли да ползвам купона, ако телефона не е намален.
Има ли тенденция да се бавят поръчки, които са намалени с купони?
Аз си харесах този:
http://www.aliexpress.com/item/ZOPO-ZP980-MTK6592-Octa-Core-1-7G … 0/1610501879.html
И Леново К900 много ми хареса, но съм си отпуснала по-малка сума.

п.п. Форумската чанта от онзи търговец с досъавката още не е шипната, макар че му писах  Sad

# 719
stenly, малко по-назад в коментарите пише точно за леново к900. Един господин е обяснил много подробно за предимствата му!   Peace

Общи условия

Активация на акаунт