Спирала за мигли - 8

• 83 545
  • 745
  •   1
Отговори
# 135
  • софия
Има ли някаква супер дупер спирала, която мога да си купя от Щатите?

# 136
Момичета, знае ли някой каква е тази спирала на Sisley, която била номер едно в света (и какви ли не още суперлативи чух за нея от една гримьорка) newsm78 Струвала около 180 лв. Shocked, с гумена четка, но била уникална, нямало такава спирала за обем и дължина. Рових се из нета, открих само две спирали на Sisley - като едната е с четка с косъмчета, а другата - с някаква странна четка със зъбци само от едната страна Tired (но те са в рамките на стотина лева всяка).
Какво ще да е това чудо - много ми е любопитно Joy

180лв за спирала? Shocked За тия пари трябва и цвета на очите да ти сменя с какъвто си пожелаеш Mr. Green

# 137
  • София
Момичета, знае ли някой каква е тази спирала на Sisley, която била номер едно в света (и какви ли не още суперлативи чух за нея от една гримьорка) newsm78 Струвала около 180 лв. Shocked, с гумена четка, но била уникална, нямало такава спирала за обем и дължина. Рових се из нета, открих само две спирали на Sisley - като едната е с четка с косъмчета, а другата - с някаква странна четка със зъбци само от едната страна Tired (но те са в рамките на стотина лева всяка).
Какво ще да е това чудо - много ми е любопитно Joy

Може ли снимка на спиралата?! Simple Smile

# 138
  • някъде под слънцето...
Tази спирала ма  Sisley не я познавам, но  лака за мигли на Тиери Моглер наистина праве6е Уау ефект, за жалост затвориха 6танда на Тиери Моглер бюти(декоративната и бялата им козметика), в магазина, където по рано се предлага6е.
Позвала съм една на сисли преди години, не помня да е била 4удо невиждано.
Преди години стигнах до извода, 4е предпо4итам да похар4а пове4е пари в грижа за миглите( напоследък пазара предлага доста 6ирок диапазон от продукти) и след като постигнах желания ефект,     открих и подходя6та спирала(всъ6тност две) с които постигам  ефектни мигли.

Последна редакция: пн, 14 апр 2014, 20:02 от sl

# 139
Зрдравейте момиЧета,
От високия клас спирали, след всиЧко изпробвано с двe ръце препоръЧвам Хелена Рубинщайн (HR).
Aбсолютно от всиЧки спирали на марката съм доволна Peace.
След това в лиЧната ми класация е Le Volume De Chanel.                                                 

# 140
  • София
Аз пък влизам да препоръчам една спирала, добре позната на някои, от не особено високия клас:

https://www.google.bg/search?q=false+lash+wings&source=lnms& … .html%3B250%3B333

Миглите ми са тънки, рехави и прави /идеалната комбинация  Mr. Green/, но с тази спирала на практика са доста ефектни.

# 141
Mil4eto, за скандал айса на Римел ли казваш, че си доволна? Гледах я и и се чудих. Какъв ефект прави и с какви мигли си?

# 142
  • Бургас
Препоръчвам ти спиралите на Tarte най-вече Lights, Camera, Lashes. Великолепна е. Марката не се предлага в Европа.

# 143
  • Street of Dreams
Марката не се предлага в Европа.
  smile3515
Много дразнещ факт

# 144
  • софия
Препоръчвам ти спиралите на Tarte най-вече Lights, Camera, Lashes. Великолепна е. Марката не се предлага в Европа.
Супер. Благодаря ти Hug
Решила съм и Ревиталиш да си поискам  Whistling. Като гледам на добра цена е там.

# 145
  • Бургас
Гледам, че в момента Sephora USA промотират спирали, може да си харесаш още нещо, има интересни комплекти
http://www.sephora.com/mascara-eyes-makeup?icid2=HomePage_SlideS … y_04.15.14a_Image

# 146
По принцип винаги съм харесвала споралите на Лореал,но Miss Manga е пълно разочарование. ooooh! Tired Ужасно ми сплъставя миглите и сега съм в търсене на нова спирала.Има ли доволни от "пеперудата" на Лореал?
Моля ,да ми перпоръчате някоя ,целя ефект изкуствени мигли. Hug  bouquet

# 147
  • София
За мен Мис Манга си е и остана до край пълен провал Naughty. Подарих я. Харесвам я единствено заради сочността и.
Пеперудата от всички пробвани спирали на Лорел си ми остава пълен фаворит. Peace

# 148
Какъв ефект виждаш от пеперусата?  bouquet

# 149
  • София
По принцип винаги съм харесвала споралите на Лореал,но Miss Manga е пълно разочарование. ooooh! Tired Ужасно ми сплъставя миглите и сега съм в търсене на нова спирала.Има ли доволни от "пеперудата" на Лореал?
Моля ,да ми перпоръчате някоя ,целя ефект изкуствени мигли. Hug  bouquet

Подкрепям! Пеперудата иначе ми харесва много, разделя хубаво, оформя, повдига... Съчетавам я с Манга-та колкото да не стои неизползвана в несесера ми.

А отзиви за новата спирала на Буржоа, изглежда добре  newsm78 хммм, не намирам снимки  Tired

Общи условия

Активация на акаунт