Спирала за мигли - 8

• 83 406
  • 745
  •   1
Отговори
# 45
Запис.

Един месец си карам с класиката:

Никакви оплаквания. Като си извия миглите и нанеса два слоя, хем ми ги прави хубави и обемни, хем не е too much и става за ежедневието. Държи извивката по цял ден. Маха се лесно. Не се разтича и размазва по клепачите.

Не е "уау" ефект, но ми върши работа, а ако нанеса трети слой, и след като изсъхне, нежно пак стисна миглите с извивачката (без да ги тормозя), става вече и за вечерен ефект.

Като ми свърши, мисля да си купя Ракетата на Мейбълин, или False Lash на Макс Фактор (дето има същата четка като Мейбълинската спирала. Може и тази за пъстри очи, която е със ситните брокати... Ще видим. Ама като гледам не е тръгнала да свършва още.

# 46
Момичета, препоръчайте ми добра извивачка за мигли. Никога не съм ползвалла досега и се чудя има ли изобщо разлика от мигли извити с извивачка или не? Дайте съвет Wink

# 47
Даа, тази на Буржоа спирала е наистина класика Simple Smile

Спомням си я още от студентските си години, много я харесвах тогава, че и по-късно съм си я купувала пак и не ме е разочаровала.

# 48
С извивачката не се ли 'тормозят' много миглите?

# 49
Даа, тази на Буржоа спирала е наистина класика Simple Smile

Спомням си я още от студентските си години, много я харесвах тогава, че и по-късно съм си я купувала пак и не ме е разочаровала.

Дали аз си въобразявам, но преди месец си я купих и ми се стори, че са я развалили и вече не е това, което беше. Иначе преди няколко години само нея ползвах и бях много доволна Rolling Eyes

# 50
  • София
Не не са я развалили "класиката" на Буржуа. Wink
Просто разнообразието на пазара и ноу-хауто в разработката на този тип продукт претърпя през последните години такъв размах, че произведението на Буржуа през погледа на съвременните постижения в областа на повдигане, обем, извиване на конкуретните им брандове, поставя този точно продукт на Буржуа в дълбока сянка.

# 51
  • София
Аз си я взех тази спирала на Буржоа преди месец, но и на мен не ми хареса. Суха, рони се
Преди съм останала с по-хубави впечатления от нея.

# 52
Интересно, на мен нито ми е суха, нито се рони, нито се размазва.
Явно много зависи от миглите и клепачите на потребителя.
(Т.е., ако са ти мазни клепачите, при допир на миглите с тях е по-възможно да остане следа от спиралата и т.н.)
Относно роненето е много важно и колко на брой и какви като дебелина пластове се слагат... Whistling

На мен пък новата им (с врътката на четката) ми идва ужасно мокра и някакси не ми ги прави хубави миглите. Стават дебели (не красиво плътни, а ДЕБЕЛИ), черни, и сякаш не изсъхва докрай а седи в полувлажно състояние.
Нещо май не е за мен - аз обичам по-"сухо-сочни", които са като крем, а тази е направо като разредена. Иначе е много плътно черна като цвят, ама язък, като иначе ми прави странни миглите.

Последна редакция: ср, 12 мар 2014, 11:46 от BeeJuis

# 53
Някой има ли впечатления от тази спирала?

http://www.superdrug.com/rimmel-london/rimmel-scandaleyes-rockin … black/invt/847960

# 54
Никога, ама никога не съм попадала на спирала която да ми извие миглите. Препоръчайте ми нещо, че извивачката (не знам как се казва това чудо) хич не ми е по вкуса и искам да си го спестя.

# 55
Някой доволен от Римелските спирали , че в момента са на -40% ?

# 56
Аз съм доволна от черната с оранжевата капачка и тъмносинята. Но зависи какво търсиш. Според мен правят много добър обем, но лесно е възможно да се натрупа твърде много...
И май няколко съформуки бяха казали, че не са харесали оранжевата...

Последна редакция: пт, 14 мар 2014, 11:02 от *Coraline*

# 57
  • София
Записвам се да ви следя. С години издирвах спирала, която да ми хареса и все нещо ми липсваше. Най-много до идеала ми се доближава Lancome Hypnose Doll Eyes, придава хубав обем, издължава и се маха лесно.

Та... от както ползвам серум за мигли(в моя случай Ревиталаш), всички спирали започнаха да ми харесват, изобщо нямам забележки нито към длжината, нито към обема  Mr. Green

# 58
  • Велико Търново
nad_tab , и аз така, като ползвам Максимайзера на Диор Wink Ти откога ползваш Ревиталаш, и кога забеляза ефект - и удължаване , и обем ли наблюдаваш Thinking Мнооого му се чудя, но трябва да посъбера парички и да инвестирам. За колко време горе-долу стига?

# 59
  • София
nad_tab , и аз така, като ползвам Максимайзера на Диор Wink Ти откога ползваш Ревиталаш, и кога забеляза ефект - и удължаване , и обем ли наблюдаваш Thinking Мнооого му се чудя, но трябва да посъбера парички и да инвестирам. За колко време горе-долу стига?

Използвам го от средата на декември, ефект видях два месеца по-късно. Миглите, поне при мен, са поне 1/3 по-дълги. За обем, мисля че и обем има, но там не съм толкова сигурна.

Максимайзър-а на Диор, нещо не мога да му хвана цаката... днес съм с него и кой знае какъв ефект, освен че имам повече напластена спирала, не виждам  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт