Спирала за мигли - 8

• 83 478
  • 745
  •   1
Отговори
# 510
  • Canada

etwas_anderes
Много добър резултат има от Рапидлаш. Миглите наистина се сгъстяват и удължават.

Подкрепям мнението на Мagnollia  Peace Скептична съм към всякакви серуми за мигли, но от този наистина видях резултат и то само след 2 седмици ползване. По принцип предвиждат да има видим такъв след 4  Flutter

Интересно, но го взех и започнах да ползвам след като приключих опаковка от максимайзера на Диор. Миглите ми изглеждаха отчайващо опърпани и мизерни  Tired Дали максимайзера не им подейства зле по някакъв начин  newsm78 Като цяло не мога да се похваля с пърхащи и зашеметяващи мигли, но положението беше видимо зле. Сега с Рапидлаш се вижда, че имам мигли и изглеждат добре само със спирала, без база  Peace   

Спиралата на ЕЛ я пробвах от мострена опаковка и наистина е много хубава, след като приключа с настоящите ще я взема  Heart Eyes

# 511
  • Манчестър
Запалихте ме да пробвам Ле Волюм на Шанел. Само да питам със силиконова четка лиме или обикновена, също нали не водоустойчивата е по добрия вариант.

# 512
Със силиконова четка е Le Volume, въпреки че е малко странна и аз в началото реших, че е с къс косъм. Използвала съм и двата варианта - за мен по-добра е стандартната спирала, а водоустойчивата поне при моите мигли не постигна абсолютно никакъв ефект. Но това важи за мен - по-назад в темата също преобладава това мнение, но все пак всичко е индивидуално.

# 513
На скоро си купих Maybelline one by one volum express satin black и съм много доволна. Прави ми миглите дълги и не ги спластява. Честно казано много се колебаех между Манга и тази, но реших на Maybelline.  Peace

# 514
За информация - на летището в Осло имаше миглоизвивачката на Шисейдо. Помня, че коментирахме дали се намира по летищата или не, явно се намира Simple Smile

Взех си и аз Максимайзера на Диор - ще пиша по-късно впечатления.
В момента още ползвам Dolleyes на Ланком и ще видя комбинацията от двете как ще е Simple Smile

# 515
Със силиконова четка е Le Volume, въпреки че е малко странна и аз в началото реших, че е с къс косъм. Използвала съм и двата варианта - за мен по-добра е стандартната спирала, а водоустойчивата поне при моите мигли не постигна абсолютно никакъв ефект. Но това важи за мен - по-назад в темата също преобладава това мнение, но все пак всичко е индивидуално.
Всичко е индивидуално и зависи какви са ти миглите. Аз предпочитам водойстойчива спирала защото ми запазва миглите извити след миглоизвивачката, докато обикновените спирали ми ги изправят.

# 516
Е да ама водоустойчивата сприла на Шанел Льо Волюм е яко тъпа спирала и колкото обикновената е хубава /дори обожавана от мен/ и си струва 60-те лв, толкова тази не струва и 6 лв.

# 517
И пак казвам, че всичко е относително! Имам една на Шанел, която не е водойстойчива и честно казано е отвратителна. По късно ще погледна коя е и ще пиша пак.

# 518
А тази е сигурно INIMITABLE Chanel. Е тя наистина е пълен боклук, с извинение за мен.

# 519
  • Седмото небе
От доста време(всъщност откакто се влюбих в
Скрит текст:
) си търсех спирала с по-необичайна четка...И един ден за моя огромна радост открих Спиралата...И ето я вече 10 дни е в ръцете ми.Е нищо,че съм я слагала 3 пъти...Дори и за краткото ползване мога да кажа,че е страхотна!Прави всичко което обещава/с 2 пласта обаче Flutter,не се рони и се сваля сравнително лесно,без панда ефект при чистене,абе изобщо красота.А ако сложа и основа става newsm03 Сега поне малко се успокоих докато си открия някое следващо предизвикателство.
Всъщност приемам и други идеи за такива по-шантави спирали,но по възможност до към 20 лв Peace Опитвала съм само
Скрит текст:
и не ми хареса никак Crossing Arms

# 520
  • Street of Dreams
Е да ама водоустойчивата сприла на Шанел Льо Волюм е яко тъпа спирала и колкото обикновената е хубава /дори обожавана от мен/ и си струва 60-те лв, толкова тази не струва и 6 лв.
Laughing Laughing Heart Eyes
присъединявам се - яко тъпа спирала е наистина! Laughing

# 521
  • Street of Dreams
Ирина, този Телескопик и аз искам да го пробвам - къде се намира?

# 522
  • Седмото небе
Ще ти пиша на лични и ще ти пусна линк! Wink Peace

# 523
Напиши го тук и дай линк, ще има и други заинтригувани сигурна съм. Peace

# 524
  • Седмото небе
Сайт-а е "онзи" оспорвания и затова го написах в скрит тескт Peace
Скрит текст:
http://www.enzo.bg/loreal-paris/telescopic-explosion-spirala-za-obem/ Eто тази е и от тук.Даже тогава беше още по-евтина,може би някакво объркване-улучих я когата за 1 ден беше на 7.80,даже се чудих дали да не взема 2.То не че и 12 са много за такава красавица.Знам,че сайта е с много противоречия за парфюмите,но аз каквато и козметика да съм си поръчвала(и мостри на аромати понякога) всичко е било перфектно  Peace Надявам се,че съм била полезна!!!

Общи условия

Активация на акаунт