Спирала за мигли - 8

• 83 538
  • 745
  •   1
Отговори
# 495
Oт това което съм виждала на снимки, максимайзера не Диор изобщо не ми харесва! или поне не е за къси и прави мигли! Отделно че сплъстява ужасно и седи много грозно Peace

# 496
Аз пък относно Максимайзера за пореден път съм на мнение, че всичко е въпрос на мигли - при едни може да има невероятен ефект, а при други - да не се получават нещата - и затова е много крайно да се правят кардинални заключения и то само от снимки. Разбира се, всеки има право на мнение, но по-скоро то трябва да е на база на собствен опит.  Peace Моите мигли са прави, със средна дължина, но благодарение на този продукт (в комбинация с Le Volume hahaha) постоянно ме питат дали не съм си сложила мигли. Нито ми сплъстява (ако се сложат 3 пласта естествено, че може и да има такъв ефект, просто не бива да се прекалява с него, но за това е писано по-назад в темата), нито ми седи грозно, а напротив - невероятен ефект. За цената - точно от БЗ си го взех, дали не беше 58 лв. newsm78

# 497
  • Русе
Да, Максимайзера е 58 лв. в БЗ. Peace Аз също съм много доволна от него. Извива ми много хубаво миглите, даже напоследък не използвам миглоизвивачката.

# 498
Аз пък относно Максимайзера за пореден път съм на мнение, че всичко е въпрос на мигли - при едни може да има невероятен ефект, а при други - да не се получават нещата - и затова е много крайно да се правят кардинални заключения и то само от снимки. Разбира се, всеки има право на мнение, но по-скоро то трябва да е на база на собствен опит.  Peace Моите мигли са прави, със средна дължина, но благодарение на този продукт (в комбинация с Le Volume hahaha) постоянно ме питат дали не съм си сложила мигли. Нито ми сплъстява (ако се сложат 3 пласта естествено, че може и да има такъв ефект, просто не бива да се прекалява с него, но за това е писано по-назад в темата), нито ми седи грозно, а напротив - невероятен ефект. За цената - точно от БЗ си го взех, дали не беше 58 лв. newsm78

Май не можеш да четеш ...
Oт това което съм виждала на снимки, максимайзера не Диор изобщо не ми харесва! или поне не е за къси и прави мигли! Отделно че сплъстява ужасно и седи много грозно Peace

# 499
  • София
tier не включвай грубия тон. Не е редно и не е приятно за четящите.

etwas_anderes
Много добър резултат има от Рапидлаш. Миглите наистина се сгъстяват и удължават.

# 500
Груб тон ? От кога личното мнение/наблюдение е груб тон ? Това е което съм видяла с тази спирала и го споделям. Просто резултатите които съм виждала с тази спирала са изключително грозни Peace

# 501
  • София
Груб тон ? От кога личното мнение/наблюдение е груб тон ? Това е което съм видяла с тази спирала и го споделям. Просто резултатите които съм виждала с тази спирала са изключително грозни Peace

Ето това е груб тон, а не мнението ти.

Май не можеш да четеш ...

# 502
  • София
Аз от максимайзера на Диор съм много доволна.  Peace
Ползвам го под всяка спирала, придава  обем, удължава и извива миглите. Слагам един пласт, без наплъстяване. Досега съм ползвала три опаковки.

# 503
  • София
Вчера все пак си купих максимайзера на Диор. Днес го пробвах  със спиралата Le volume на Шанел и съм очарована. Придава страхотна дължина на миглите, но моите по принцип не са къси, извита са и с продукта стават страхотни. Забелязвам и повече обем, отколкото обикновено с тази спирала. Доволна съм! Ще видя как е и с други спирали Simple Smile

# 504
  • София
Айде сега, запалихте ме с този максимайзер.  Laughing И понеже се чудех каква нова спирала да си купя и нямах време да поръчам, щото ми трябваше спешно взех пак Estée Lauder. Поръчах Шанел - много ми я препоръчахте всички, но за по-лек летен грим Ести е много добра. Мога да я измия само с вода   Joy и понякога лятото слагам само тониращ крем, спирала и глос и като си наплискам лицето всичко пада лесно.

# 505
  • София
Тази спирала на Ести Лаудер за обем и аз съм я набелязала отдавна.  Simple Smile
Скоро ще я взема и ще споделя как е при мен, сравнявайки я с спиралата на Шанел, която имам и харесвам.  Peace

# 506
  • Street of Dreams
Сериозно ми похвалиха най-новата спирала на ЕЛ, но не знам как се казва. Ще се оглеждам и за вашите отзиви. Peace

# 507
  • Австрия
Лита, благодаря за милите думи!  Grinning Blush

Ами.. не, със сигурност нямам 30 броя спирали, OnDiNe  Crazy Там, където ги държа, не могат да се съберат повече от 10-на, ако са тумбести - и по-малко.. така че се старая да не се насъбират.

Вчера в БЗ мислех да взема спиралата за обем на Ести Лаудер, за която има доста положителни мнения, но консултантката ми предложи някаква нова на ЕЛ за обем и понеже не съм чувала за нея нищо, не взех нито едната.  Simple Smile
Реших да попитам първо дали някой има впечатления и от двете и коя е по-добра?

Не знам коя е нова и коя не  Blush Имам впечатления от тази:

Плюсове: наситен цвят, не мокри и не изправя миглите, отгримира се нормално.
Минус: не разделя миглите ми достатъчно добре, не ги сресва  Confused

Не бих казала, че (върху мен) има някакъв специален резултат за обем  Peace

# 508
  • София
DimS,

Не е тази, която си показала. Не знам как се вмъква снимка, затова пускам линк.
http://www.temptalia.com/estee-lauder-sumptuous-extreme-lash-mul … ng-volume-mascara

# 509
Тази спирала на ЕЛ е най-продавания продукт в бутика им и сега като бестселър е намалена.

Общи условия

Активация на акаунт