Спирала за мигли - 8

• 83 475
  • 745
  •   1
Отговори
# 615
  • Бургас
Iseult напълно е възможно . Обаче на Le Volume само черната има този ефект при мен, с другите цветове не е същото.

# 616
Iseult напълно е възможно . Обаче на Le Volume само черната има този ефект при мен, с другите цветове не е същото.
Така е и при мен. Друг цвят не бих купила, ако ще и извънземен да пуснат. Харесвам само черната, не водоустойчива.
Спиралата на Бенефит също е сред любимите ми. Сега пробвам и очната линия от серията, също великопепна, но по-трудно се работи с нея, докато се свикне сериозно. Двете заедно правят чудеса с погледа ми, скрит зад голям диоптър.

# 617
  • Бургас
Трябва да ги пробвам на Бенефит спиралата и очната линия , обаче ако ги има в мини размери. За спиралата мисля че има ама в Сефора в София имат ли минита  на Бенефит?

# 618
Eто как седи шанелската и една съвсем обикновена евтина спирала. Шанелската е напластена няколко пъти, докато обикновената само веднъж ...

Последна редакция: пн, 25 авг 2014, 16:15 от tier

# 619
Трябва да ги пробвам на Бенефит спиралата и очната линия , обаче ако ги има в мини размери. За спиралата мисля че има ама в Сефора в София имат ли минита  на Бенефит?
Спиралата я има да в мини, но очната линия не. Hug
Сега мисля да взема спиралата на Армани за проба, да видя защо толкова я хвалят и какво ще направи с моите мигли.

# 620
Решила съм следващата ми спирала да е Le Volume, но въпреки това събирам мнения и за други спирали. Търся такава, която да не удължава. Само обем. Не харесвам дълги мигли, а моите по природа са такива и някои спирали ми ги правят гротексно дълги. От всички пробвани най-любима ми е Hypnose star и я поддържам винаги налична, но ми се пробват и други. Идеи?

# 621
  • Street of Dreams
tier, сложила съм снимки на Шанел на 17та страница. Аз съм от феновете на спиралата и бих си я купила пак, точно защото не ми прави миглите прекалено дълги, каквото търси Натали.

На който му липсва подреждане и разделяне на миглите една по една, ще го открие при Estee Lauder Infinite. Доволна съм от съвета да си я купя, основни качества - разделя и извива, има едно гребенче от едната страна на четката. Прави един хубав ефект, при който външните мигли стават по-изразени от вътрешните мигли и заприличвам на кукла. Flutter Чак безкрайно дълги иначе не ги прави. Трайна е, но се мие чудесно с вода и гел/пяна. Peace

# 622
tier, сложила съм снимки на Шанел на 17та страница. Аз съм от феновете на спиралата и бих си я купила пак, точно защото не ми прави миглите прекалено дълги, каквото търси Натали.

На който му липсва подреждане и разделяне на миглите една по една, ще го открие при Estee Lauder Infinite. Доволна съм от съвета да си я купя, основни качества - разделя и извива, има едно гребенче от едната страна на четката. Прави един хубав ефект, при който външните мигли стават по-изразени от вътрешните мигли и заприличвам на кукла. Flutter Чак безкрайно дълги иначе не ги прави. Трайна е, но се мие чудесно с вода и гел/пяна. Peace

OnDiNe, а как е откъм обем?

# 623
tier, сложила съм снимки на Шанел на 17та страница. Аз съм от феновете на спиралата и бих си я купила пак, точно защото не ми прави миглите прекалено дълги

При мен седи напластена само в основата на миглите, без да покрива върховете и седи кофти, докато при теб има съвсем приличен ефект. Но въпреки всичко явно, че не е моята спирала, тъй като аз търся по натурален ефект, без излишен драматизъм в погледа  Laughing

# 624
  • Street of Dreams
Офф, така е като бързам да пиша и да излизам. Grinning Tier, това не беше за теб, а за който искаше снимки на спиралата...извинявай. Иначе аз съм по драматичните погледи, и без това нося само спирала напоследък и молив във водната линия, при специални случаи Laughing Никакво желание да се правя на художник, какво ми става?
Но затова пък спиралата ми трябва да подчертава очите и без очна линия, тоест да придава обем. И по тази линия Estee е добре, особено във външните ъгли на очите (не знам как става този номер), но за мен е добре. От друга страна, съвсем не е спирала за обем и не позволява наслагване, за разлика от Шанел. Това към Sheki. Бих сложила снимки за да можете да прецените за себе си кой ефект търсите, но не станаха, не мога да я хвана. За мен и двете са супер, правят ми погледа съвсем различен, а това, което търся аз, е промяна. Peace

# 625
Аз  бях тази, която искаше снимки Simple Smile Просто исках да видя как седи при другите  Peace
То и на мен ми харесва драматичния поглед, но няма как да ходя така на работа  Mr. Green
Но въпреки всичко, не е моята спирала. Просто не се разнася добре по дължината на миглите и седи една никаква ...

# 626
  • Манчестър
Може ли една снимка на този Ревиталаш....гледах в интернет ,но излизат няколко вида и ценовия диапазон стига до 120 лв за 2 мл продукт. Този ли ползвате или е друг?

# 627
  • Бургас
Densi мерси, значи като имам път към Сефора ще си взема мини на спиралата на Бенефит . То и за очна линия не съм очаквала мини, ама пусти мързел тези дни дори и да пиша правилно  Mr. Green

# 628
  • в 1001-та нощ
Може ли една снимка на този Ревиталаш....гледах в интернет ,но излизат няколко вида и ценовия диапазон стига до 120 лв за 2 мл продукт. Този ли ползвате или е друг?

http://www.revitalash.bg/index.php?option=com_content&view=a … id=9&Itemid=2

# 629
  • Манчестър

http://www.revitalash.bg/index.php?option=com_content&view=a … id=9&Itemid=2

Мерси много.. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт