Спирала за мигли - 8

• 83 462
  • 745
  •   1
Отговори
# 600
  • София
DimS., много хубаво ти стои тази спирала.
И с другите ми е харесвало, но с тази страшно много.  Hug

# 601
DimS, това определено е ТВОЯТА спирала  Peace

# 602
ДимС, лично аз не виждам кой знай каква разлика в спиралите нанесени на твоите мигли. Имаш хубави и дълги и извити мигли, така че наистина няма значение каква спирала ще ползваш. За съжаление, не всички сме надарени с такива очи и мигли и при нас, спиралите които ти ползваш нямат същия ефект Simple Smile

Ненна, лично аз не съм доволна от спиралата на Шанел волюм... такова цапотене с нея и такова напластяване, просто не е истина. Peace

# 603
tier, и моето впечатление от Ле Волюм е такова  Peace
Но накрая, когато поизсъхна получих страхотен ефект - обем, извиване и дължина (това го постигам с почти всяка спирала, но не чак с такъв впечатляващ резултат)
Даже колеги (мъже) ми казаха, че миглите ми били безкрайно дълги и ако станат по-дълги като отворя вратата на офиса, ще се виждат миглите ми, които вървят напред  Blush
(Това по повод, че си поръчах серум за удължаване на миглите)

Но определено не бих я повторила, защото този ефект го имаше в последния месец-два на ползването, а месеците преди това падна голямо мазане и слепване  Crossing Arms

Момичета, коя от вас беше ползвала Eyes to kill?
От доста време съм й хвърлила око, не исках да я поръчвам по Интернет. Сега намерих кой да ми я вземе от летище, но се чудя между нея и Lash Queen  Thinking

# 604
Имам спиралата от март месец и от време на време я пробвам за да се уверя, че наистина не ми харесва и наистина се оказва, че не ми харесва  Mr. Green Продължава да цапа и да се напластява без да ми извива миглите.  Peace След малко ще я пробвам пак и може да пусна снимка да видиш за какво става дума.

# 605
Ох, все едно аз съм го писала  Hug
И аз така - имам я от зимата, но ужасно ми слепваше и си стоеше в един шкаф, като от време на време я ползвах, колкото да се убедя пак, че има защо да си седи в шкафа.
По някое време започнах по-интензивно да я ползвам (обирах със салфетка остатъка), доста време отне докато поизсъхна и даде наистина чудесен ефект, който предизвика не един и два комплимента.
Но спирала за 60 лв., която трябва да се обира със салфетка ... не бих повторила Crossing Arms

Ако ти се снима, наистина би ми било интересно да видя как ти стои  Peace

# 606
tier, и моето впечатление от Ле Волюм е такова  Peace
Но накрая, когато поизсъхна получих страхотен ефект - обем, извиване и дължина (това го постигам с почти всяка спирала, но не чак с такъв впечатляващ резултат)
Даже колеги (мъже) ми казаха, че миглите ми били безкрайно дълги и ако станат по-дълги като отворя вратата на офиса, ще се виждат миглите ми, които вървят напред  Blush
(Това по повод, че си поръчах серум за удължаване на миглите)

Но определено не бих я повторила, защото този ефект го имаше в последния месец-два на ползването, а месеците преди това падна голямо мазане и слепване  Crossing Arms

Момичета, коя от вас беше ползвала Eyes to kill?
От доста време съм й хвърлила око, не исках да я поръчвам по Интернет. Сега намерих кой да ми я вземе от летище, но се чудя между нея и Lash Queen  Thinking
Eyes to kill ми е последната спирала и не съм очарована, хубава е, но уау нямаше, а и забелязвам леко разтичане, което за мен й е най-големият недостатък.
Иска ми се сега да пробвам новата на ЕЛ и чакам някой да се включи с мнение.

# 607
  • Street of Dreams
Аз ще се включа, чакам да я "разработя" няколко дни.  Peace
Абе вие колко месеца използвате една спирала, че последните два месеца била добре? Моята Шанел свърши за 2 месеца,  последната издържа месец и половина...

# 608
  • в 1001-та нощ
Около 3 месеца, ако се гримирам всеки ден, максимум до 6 месеца, зависи от спиралата. Най-дълго съм ползвала Пупа Вамп   Peace

DimS., ти ползва ли Ревиталаш?

# 609
  • Бургас
Спиралата на Шанел я ползвам от пролетта , което ще рече 4 месеца почти всеки ден с нея . За моите е мигли е страхотна .
Обаче сега взех на Кларанс Be long, при нея няма обем обаче има дължина и отделно подхранва милите и наистина бяха ми раснали както пише . Обаче водоустойчивата на makeup studio малко поначупи миглите и сега комбинирам с един серум/база и т.н. на Евелин. Като серум не знам как ще е и колко ще стимулира растежа , но като база много ми харесва . Ако и на Диор е нещо подобно супер , евентуално това да е по- евтиния и вариант .

# 610
Момичета, тези които сте доволни от Шанел, бихте ли пуснали снимки да видим какъв е ефекта?

# 611
Здравейте и от мен Simple Smile И аз съм от феновете на волюма на Шанел, 3 пъти поред си я купувах, но и при мен първият път седеше много зле в началото - спластяваше много и вадеше много продукт, трябваше да обирам със салфетка. После обаче ми стана любима. За съжаление точно ми свърши и не мога да кача снимка.
Искам да похваля обаче една друга спирала, която реших да пробвам сега - They're real на Benefit. Очарована съм! Още с първия пласт придава много дължина и извивка, а като се наслои повече направо е жестока Simple Smile

# 612
  • Бургас
Никога не ми се е налагало да остъргвам продукт от шанелската спирала , да с нея може да се напласти яката ако се прекали или зависимост от миглите. Но моите са тънки нито много къси нито много дълги , обаче щом ми правят комплименти за миглите дори майка ми, а тя е доста критичен човек.
Снимки не показвам, само един път съм пускала в друга тема и ми стига.

# 613
При мен напластява само в основата а върховете остават небоядисани. Постигам много по добър ефект с съвсем обикновени спирали.

# 614
Веси и моите мигли не са нещо уау и затова наистина ми харесва ефекта на волюма на Шанел. Със следващите бройки не съм имала този проблем с остъргването на продукт, може би е било нещо от партидата.

Общи условия

Активация на акаунт