Спирала за мигли - 8

• 83 462
  • 745
  •   1
Отговори
# 585
От коя на Хелена сте доволни,мисля следващата ми спирала да е тя?В момента съм с Ланком Драма и Ле Волюм на Шанел  bouquet

# 586
  • Бургас
Моята Le volume е пред приключване  и ще трябва тези дни да се ориентирам за нова. Като този път ще взема на Кларанс Be Long решила съм да си ги въртя , първата много обем и дълги извити мигли, втората дълги и подхранени мигли.

# 587
Използвала съм втората и третата спирала на Ести, по лично мое мнение - ужасни спирали.

За мен втората показана на картинката е най-добрата спирала, която съм ползвала след Льо Волюм Шанел. Винаги ги поддържам двете в наличност. Като ЕЛ пуснат 30% си намаление, или "върни и вземи нова много по-евтина", това е първото нещо,с което се запасявам.

# 588
# 589
Използвала съм втората и третата спирала на Ести, по лично мое мнение - ужасни спирали.

За мен втората показана на картинката е най-добрата спирала, която съм ползвала след Льо Волюм Шанел. Винаги ги поддържам двете в наличност. Като ЕЛ пуснат 30% си намаление, или "върни и вземи нова много по-евтина", това е първото нещо,с което се запасявам.
Подкрепям, densi!
Това ми е любимата спирала заедно с Volume Effect на YSL Simple Smile

# 590

*Biskvitka*   bouquet  bouquet  bouquet

# 591
  • София
От коя на Хелена сте доволни,мисля следващата ми спирала да е тя?В момента съм с Ланком Драма и Ле Волюм на Шанел  bouquet

На Хелена спиралите ми харесват повече от Ланком, но са по-трудно откриваеми.

Последно от тази бях толкова доволна, че я повторих, което отдавна не ми се беше случвало със спирала.

# 592
Само хубави отзиви чувам за техните спирали,ще ги пробвам.Благодаря ви  bouquet

# 593
  • София
Търся спирала с ефект Изкуствени мигли /от по-евтиния клас -около 10 лв/.
Моите мигли са гъсти, средно дълги.
Не мога да си слагам изкуствени мигли, а търся много драматичен ефект.

# 594
  • в 1001-та нощ
Предлагам ти тази спирала на ГР, мисля 12 лв беше, повторих, но лошото е, че е тото дали ще уцелиш хубава, имат непостоянство в качеството, една с една не си приличат  Thinking

# 595
  • София
Търся спирала с ефект Изкуствени мигли /от по-евтиния клас -около 10 лв/.
Моите мигли са гъсти, средно дълги.
Не мога да си слагам изкуствени мигли, а търся много драматичен ефект.
С Лореал докарвам такъв вид /малко е по - скъпа, де/
Иначе след като почти приключих една опаквка Ревиталаш и без спирала изглеждам като с кукленски мигли. Горните ми се допират до клепача. Наистина има ефект. Колко ще трае, предстои да разбера.

# 596
От тази спирала съм много доволна. В момента е на промоция на 6.90лв, има я в Дъглас, Лили, ДМ, изобщо навсякъде , където се продава Дебора.

...
Мерси за препоръката, и аз си я купих, харесва ми, че е по-течна. Напомня ми на Essence multi action спиралата.

...

Спиралата на maXfactor за лешникови очи:

има същите технически свойства, но не ме грабва толкова, вероятно, защото се харесвам повече със зелени, а не с лешникови (каквито стават при по-малко светлина) очи. Тушът й бих оприличила като тъмно злато, преминаващ по миглите в черен. Мисля, че е някак по-сух и под определен ъгъл на дневна светлина я отразява в тъмнозлатисто (леко се забелязва това върху миглите на дясното око т.е. на снимката - вляво).

...

DimS, страхотни очи! Малко офф - какви сенки си използвала за този грим на снимката? Simple Smile

# 597
  • Австрия
Благодаря, GrumрySimple Smile

Ползвала съм:
- три от петте цвята на Т22-палитрата на MakeUp Studio, мисля 2,4 и 5
- кафяво-черен молив за очи на NIX (SPE931)
- от палитрата на SLEEK divine original 594 двата бронзово-кафяви цвята 10 и 11:

Скрит текст:

И да споделя нови впечатления, придружени със снимки..
Една от изпробваните спирали в последно време е на bareMinerals lash domination mascara:

Очудих се отваряйки я, тъй като за пръв път виждам спирала с такава форма: силиконова четка, като редовете с 'бодлички' се завиват спираловидно по дължината й  Laughing Съвсем в началото ми бе леко странна при нанасянето, но много бързо се свиква и прави хубави мигли: много добре и трайно запазва извивката, подрежда и разресва. Формата на четката ми е изключително удобна (както се убедих в последствие) за манипулиране на късите мигли в началото на очите. Специално с тази четка и спирала успях да нанеса втори пласт туш върху миглите, без да изчаквам засъхване. Резултатът ме впечатли (без никакви допълнителни подобряващи действия като гребенче, карфица и пр.)! Колажът е на очите (миглите) ми без нищо и очите с очна линия и спиралата в 2 слоя  Peace

# 598
  • Велико Търново
DimS., прекрасни очи  - за кой ли път го пиша Grinning Нито различните видове спирали ми правят впечатление, ни гримът ти, а магнетичният поглед Hug
Сори за спама, ама не се стърпях Blush

# 599
  • Манчестър
DimS, страхотни очи и спирналата е супер......

Иначе следвайки съветите тук смятам да инвестирам в една Шанел.....дето вика една приятелка, само тази я нямаш...
Ще пиша впечатления после.

Общи условия

Активация на акаунт