Спирала за мигли - 8

• 83 411
  • 745
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Ти приключи ли с Ревиталашите или просто взе Рапидлаш - преди Ревиталаш да е свършил?
Започнах нова голяма опаковка Ревиталаш миналия месец  Wink
Сега купих Рапидлаш, за да се възползвам от намалението  Heart Eyes

# 676
  • София
Ти приключи ли с Ревиталашите или просто взе Рапидлаш - преди Ревиталаш да е свършил?
Започнах нова голяма опаковка Ревиталаш миналия месец  Wink
Сега купих Рапидлаш, за да се възползвам от намалението  Heart Eyes

Благодаря, че сподели! Ревиталаша ми е почти свършил, ще е хубаво да тествам и друг серум  Hug

# 677
  • София
Lodsi, благодаря и аз за информацията!   bouquet  Hug
Аз също поръчах Рапидлаш, с отстъпката излиза много изгодно.  Peace

# 678
  • София
Ползвам Ревиталаш от година и два месеца. Забелязвам, че имам тъмни петна на клепачите, които стоят като дебела очна линия, просто кафяви линии над миглите  newsm78 Подозирам, че причината може да е в Ревиталаш.
Или пък съм ги имала и преди, но не съм ги забелязвала.....но наскоро и мъжа ми ме попита от какво са тия петна.
Вие забелязвате ли промяна в цвета на клепачите след продължителна употреба на Ревиталаш?

# 679
  • София
Нямам нищо по клепача, използвам Ревиталаш от миналия декември, почти всяка вечер, рядко пропускам. Май само на морето не мазах.

Да не го мажеш като очна линия  newsm78

Аз мажа по самите мигли, като внимавам да не докосвам кожата на клепача.

И да не е съвсем извън темата, от 2 дена съм с Lancome Hypnose Volume имах подарък мини в един Ланкомски сет, много ми допада! Май повече от Doll Eyes и Star.

# 680
  • София
Ами да! Като очна линия го мажа, от това ли да е? Така и не разбрах дали трябва да докосва кожата или не. От тази вечер почвам да нанасям само по миглите, дано изчезнат петната  Praynig

# 681
  • София
Ами да! Като очна линия го мажа, от това ли да е? Така и не разбрах дали трябва да докосва кожата или не. От тази вечер почвам да нанасям само по миглите, дано изчезнат петната  Praynig

Аз като го взех, гледах клипчета, че се нанася на миглите, не на кожата, явно е имало защо.... Дано да ти изчезнат петната!!!

# 682
  • някъде под слънцето...
В брошурата,  която е в кутийката на продукта пише, да се поставя в основата на миглите.
ползвах продука повече от две години.нямах никакви странични ефекти.
Виждам,,  че някои от хората,  които преди време  отличаха,Ревиталаш,  вече са му фенове.Тогава направо ме бяха наръфали, както  и преди 7 или 8 години, когато имах люта битка с една дама по въпроса що е то база за ФДТ, и по добро ли е от хидратиращ крем.
При мен също не е имало накъсано на миглите, а само кратък ефект на ремисия на растежа през около половин година.Ако трябва да избирам между двата  обсъждани продукта бих избрала Рапидлаш.При мен  от двата  той работи по добре.

Последна редакция: чт, 18 сеп 2014, 21:22 от sl

# 683
  • София
Нанесох на миглите този път, но усещам, че има и по кожата на клепачите. Ще продължа така. Аз не съм забелязала промяна в растежа на миглите, откакто ползвам Ревиталаш поддържам една и съща дължина Simple Smile

# 684
  • София
И при мен няма промяна в дължината в последните 6 месеца. Пораснаха на дължина около втория месец с 20-30% и от тогава са си все дълги.

# 685
  • някъде под слънцето...
Ремисия при мен се изразява  не в намаляване на миглите,  стигат до едно ниво и се задържат там, но има момент, в който за две три седмици стават малко по рехави, после пак стават като преди.Гримирам се на увеличителни огледало и там се забелязва.
Сестра ми  ползваше продукта около година.След каро спря  миглите и след време,  вече не бяха толкова дълги, колкото, когато го ползваше, но определено останаха в много по добър вид отколкото преди да започне да го ползва.
Спря  да го използва, защото реши, че този резултат я устройва,  а и не е много по козметиката.
Единствения  случай за който знам, че не е подействал Ревиталаш, е при колежка, която се запали след като видя ефекта при мен.не знам колко и как го е ползвала, но според нея нямали промяна.Даде ми нейния  серум(размяна) и при мен си беше ок.

Последна редакция: чт, 18 сеп 2014, 21:39 от sl

# 686
  • в 1001-та нощ
Lodsi, благодаря и аз за информацията!   bouquet  Hug
Аз също поръчах Рапидлаш, с отстъпката излиза много изгодно.  Peace

и аз  Blush пуснах си един сърч в пощата за мис ю код и свалих още 20%  newsm44 до 25-26 паунда

Lodsi, петната може да са от околоочен крем  Thinking Аз го нанасях, като теб преди - но нямам такъв проблем, затова допускам, че може да не е от серума, дано се правят  Blush

# 687
  • София
Lodsi, благодаря и аз за информацията!   bouquet  Hug
Аз също поръчах Рапидлаш, с отстъпката излиза много изгодно.  Peace

и аз  Blush пуснах си един сърч в пощата за мис ю код и свалих още 20%  newsm44 до 25-26 паунда

Lodsi, петната може да са от околоочен крем  Thinking Аз го нанасях, като теб преди - но нямам такъв проблем, затова допускам, че може да не е от серума, дано се правят  Blush

То май всички, толкова го платихме. Аз платих £25.59.

# 688
  • София
Да, с код излезе 25,59 Simple Smile
Не са ми от крема петната със сигурност, ползвам го от години.
Пък и формата им ми подсказва, че причината може да е в Ревиталаш.
Аз съм го ползвала по-дълго време по този начин отколкото ти, може би затова ти нямаш  Peace

# 689
  • София
От серума е със сигурност. И аз мислех, че се нанасят като очна линия в основата на миглите и кожата и изведнъж клепачите ми станаха много странни в тази част- като зачервени. От седмица не мажа с нищо и мисля, че се оправиха. Преди това си мислех, че е от преумора, но после съобразих, че не са тъмни сенки.

Общи условия

Активация на акаунт