рецепта за картофи с гъби.

• 1 459
  • 4
  •   1
Отговори
 Embarassed Срамота е но не знам как се правят картофи  с гъби на фурна .  Някой можели д ми даде рецепта за вкусни картофки Simple Smile  Embarassed Благодаря ви предварително Simple SmileSimple SmileSimple SmileSimple Smile

# 1
Вчера приготвих у дома картофи с гъби и царевица на фурна. Вкъщи я харесваме и редовно я правя.
Обяснявам, без да пиша грамажи, защото аз готвя "на око" или колкото да се побере в тавата.

Първо сварявам картофите, след което ги нарязвам на едри кубчета и ги слагам в тавичката, добавям шунка, бекон, гъби, царевица, всякакви подправки, мъничко масло/зехтин, поливам със сметана и поръсвам с малко кашкавал. Запичам докато хване хубава коричка.

Изяжда се за норматив! Laughing

# 2
Embarassed Срамота е но не знам как се правят картофи  с гъби на фурна .  Някой можели д ми даде рецепта за вкусни картофки Simple Smile  Embarassed Благодаря ви предварително Simple SmileSimple SmileSimple SmileSimple Smile

Картофи, гъби, лук на полумесеци, олио и подправки, хубаво размесени, пекат се в тава с фолио. Това е най-простата рецепта.

# 3
Благодаря ти миличка , надявам се да се получи добре.

# 4
Картофена запеканка от TheNMaster , много е вкусна и позволява импровизации, правя я и с гъби (леко задушени, ако са сурови), с парченца сварено месо, най-често с пилешко. Heart Eyes Peace

Общи условия

Активация на акаунт