Обидих жестоко майка ми

• 24 069
  • 241
  •   1
Отговори
# 165
plodovo_mlqko, а ти защо изобщо си се върнала в родния ти град- след като веднъж си излязла( по повод следването ти) и си успяла да се откъснеш ( макар и само физически), защо си допуснала да се върнеш обратно? ( при положение, че знаеш какво те очаква вкъщи, ти сама пишеш, че " любвеобвилното" отношение на майка ти не е от вчера и узнаването на въпросното определение за нея е просто още един повод да се разиграе позната сцена?)

# 166
  • ЯМБОЛ
         Пак ще питам-това родна майка ли е?Имаш ли спомен как се е държала с мъжа си-така обсебващо ли беше?
          И вместо да четеш сайта за вакантни места,иди на място,прояви активност.Изобщо прояви характерДобре е,че търсиш съвет тук,но спасението на давещите се е в самите тяк,ама трябва воля!И хъс...

# 167
Да, Краси, родна майка ми е. Колкото до това как се е държала с баща ми си спомням, че много често му натякваше стари грешки, караше му се постоянно и ми беше вменила някакво впечатление, че баща ми едва ли не  не е истински мъж и че нищо не става от него, а той беше прекрасен човек, просто прекрасен. Върнах се в родния си град, защото нямах пари за квартира в София. Интересувах се и за квартира трябваше да платя два наема предварително и отделно да имам пари, за да се издържам докато си намеря работа.

# 168
  • Tам през Атлантическия океан
plodovo_mlqko, а ти защо изобщо си се върнала в родния ти град- след като веднъж си излязла( по повод следването ти) и си успяла да се откъснеш ( макар и само физически), защо си допуснала да се върнеш обратно? ( при положение, че знаеш какво те очаква вкъщи, ти сама пишеш, че " любвеобвилното" отношение на майка ти не е от вчера и узнаването на въпросното определение за нея е просто още един повод да се разиграе позната сцена?)

Изучила се е и е спряла да и праща пари  Wink не е успяла сама да продължи да се оправя и се е върнала при нея.

Ето това е от първият и пост в темата :

Цитат
Тя се грижеше за мен през цялото време, след това станах студентка и през това време тя ме издържаше, като аз работих почасово, за да си помагам с парите.

# 169
Върнах се в родния си град, защото нямах пари за квартира в София. Интересувах се и за квартира трябваше да платя два наема предварително и отделно да имам пари, за да се издържам докато си намеря работа.
Можеше да си намериш позната , приятелка и да си делите наема  Rolling Eyes много млади момичета така живеят в големите градове първоначално  Rolling Eyes
Това че нещо не е лесно не значи че е невъзможно , София е пълна с млади хора от всякъде как ли се оправят а  Rolling Eyes ?

# 170
  • гр. София
Върнах се в родния си град, защото нямах пари за квартира в София. Интересувах се и за квартира трябваше да платя два наема предварително и отделно да имам пари, за да се издържам докато си намеря работа.
Можеше да си намериш позната , приятелка и да си делите наема  Rolling Eyes много млади момичета така живеят в големите градове първоначално  Rolling Eyes
Това че нещо не е лесно не значи че е невъзможно , София е пълна с млади хора от всякъде как ли се оправят а  Rolling Eyes ?

+1
Но трябва да се съглася, че деца на такива родители се държат инфантилно. Свикнали с обиди и заплахи, невярващи в силите и възможностите си, те не могат дори един документ да обработят без да се допитат до 100 човека или маминка. Откъсването е трудно, бавно и мъчително, като се изисква огромна, неподозирана дори и за самите тях (децата) воля.

# 171
Дес, не е нужно да си иронична, ако имах пари тогава дори за половин наем тогава, щях да съм в София. Сега правя всичко възможно, за да си изкарвам пари. Докато бях студентка също съм се занимавала с какво ли не, три години бях аниматор в детски кът, била съм промоутър, ходила съм да пляскам като статист, раздавала съм листовки.

# 172
Ок , не съм иоринична казвам ти  нещата в 'очите'. Гадно е знам Wink

Чесно ко бях на мястото на майка ти нямаше да ми е приятно гледайки че другите деца са се закачили в Софето а моето не е успяло  Rolling Eyes Не знам дали бих обиждала, ма щеше да ми е криво , при условие че съм помогнала с каквото мога от моя страна  Wink

# 173
Ми моята майка беше против това да остана в София, тя държеше да се прибера тук и да стана учител.

# 174
И понеже видях какво си писала в другата тема, кой е казал, че част от парите, който изкарвам не ги давам за сметки?

# 175
С какво толкова е помогнала майка ѝ? С пари. Като същевременно ѝ е сривала самочувствието всеки ден с обиди и отвратително отношение. Мерси на такава "помощ".

От такива родители всяка "помощ" е капан, за да те държат зависим и да подсилват усещането ти, че без тях си заникъде.

# 176
Намирайки съчуствие , чувайки от непознати че майка ти е изперкала  , али бали и т.н.
по-гот ли ти става  Rolling Eyes  По-добре ли се чустваш ?

Обидих жестоко майка ми
заглавието на темата

Един вид като съжаление  Rolling Eyes
и после почва едно вадене на мръсно пране , клло е лоша и как си е го е заслужила . Нека и  Sunglasses така и се пада .

Ми моята майка беше против това да остана в София, тя държеше да се прибера тук и да стана учител.

Добре де , пак  майка ми , майка ми това , тя онова   Sunglasses

Оправяй се  Wink Късмет , живота си е твой

а може и да е на майка ти  Grinning знам ли  Grinning

# 177
  • по пътя на светлината
Мммм..ти защо не стана учител,поне финансово щеше да си по добре..,отколкото да разчиташ на мама-тъпата пача?

# 178
С какво толкова е помогнала майка ѝ? С пари. Като същевременно ѝ е сривала самочувствието всеки ден с обиди и отвратително отношение. Мерси на такава "помощ".

От такива родители всяка "помощ" е капан, за да те държат зависим и да подсилват усещането ти, че без тях си заникъде.
Peace

Е ти 'мерси' ,  ама ето на други я приемат такава помощ  Wink

# 179
А какво да прави, като цял живот ѝ е набивано в главата, че тя не става за нищо и нищо не може да върши като хората?

Общи условия

Активация на акаунт