Обидих жестоко майка ми

• 24 071
  • 241
  •   1
Отговори
# 240
  • Бургас
Ситуацията не само, че не минава, но и се влошава. Когато съм на работа ми звъни по три 4-пъти, случва се да не вдигна, защото пиша някакъв материал и не съм чула. След което започва едно сърдене, едно каране, едни заплахи, че ще ми вземе телефона, не съм искала да говоря с нея. Обяснявам най-спокойно, че имам работа и ми се казва ,,то пък голямата работа' или ,,голямата журналистка" иронично. Вчера вече не издържах и се прибрах и се разкрещях, тръгна да ме удря, взе ми телефона, щом не съм й вдигала не й трябвал. Честно казано много ми омръзна вече!

До колкото знам си в малък град. Предполагам наемите не са големи. Толкова ли не може да си наемеш нещо, та дори стая с хазяин. Или просто си намери работа в по-голям град и на по-висока заплата, че да избягаш от майка си. Тя определено не е добре психически.
Ако трябва я заплаши, че ще я поставиш под запрещение  Laughing

# 241
Горкичката.  Верно майка ти се е вкопчила в теб.  Това е ужасно. По-ужасно ми звучи и от несполучлив брак - там поне човек може да се разведе. Бягай, колкото може по-надалече.  Ако можеш даже и в чужбина. Тя иска да контролира живота ти.  Не се поддавай на манипулации - живота си е твой. Според мен тя никога няма да е доволна от никоя твоя връзка, защото би те направила независима от нея. Аз съм майка на почти толкова голяма дъщеря и се чудя как може някои хора по този начин да се държат с децата си - все едно са техни врагове.

Общи условия

Активация на акаунт