Обидих жестоко майка ми

• 24 078
  • 241
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Плодово мляко, какво стана с майка ти, оправихте ли се?

# 226
Авторката защо има лентичка, че е омъжена?  Rolling Eyes

# 227
Май ще се окаже, че просто и е било скучно  Mr. Green

# 228
 Не не съм омъжена, не виждам лентичка в профила си или поне, ако има, не знам как съм я сложила. Колкото до майка ми, мина й, но сега е сърдита за друго.

# 229
Има адрес на лентичка в самия профил, на "уеб-страница". Simple Smile

# 230
Хм, сещам се, че преди си бях сложила, че съм заедно с приятеля ми от толкова, но явно не съм видяла, че пише, че съм женена Simple Smile) Както и да е вече това момче го няма. Как мога да махна тази лентичка?

# 231
Влизаш си в профила => "Промени профил" и в полетата "Заглавие на web страница" и "Адрес на web" страница триеш съдържанието.

# 232
Благодаря ти, мисля, че се получи. Ожених се без време  Laughing Laughing Laughing Laughing Hug

# 233
Не прочетох всички отговори, но ще кажа само едно - тя си играе с чувствата ти , много добре знае как може да те нарани и всяко нейно действие - каквото и да прави е в тази насока! Манипулирате, за да изпитваш вина. Опитай се да пренебрегнеш чувствата си и отстоявай себе си! Всеки път когато се почувстваш зле, си спомни, че един ден ти ще бъдеш майка и ще се наложи да си силна и да защитаваш децата си!

# 234
Нищо не й е минало, готви нова атака. И винаги ще го прави, до края.

Тези проблеми със сърцето знаеш ли колко хубаво човек сам си ги причинява от самовнушение. Знам хора, които са способни да си докарат инфаркт, само и само да изиграят правилния етюд. Ако не- поне ходят по изследвания и въздишат тежко за това как ще им докараш рак, а за здрави като коне.

Знам я и породата, която се прави на мъченик, с едни такива въздишки...а децата им все са най-лошите.

Диагнозата е едно цвете, ама не зюмбюл, а Нарцис.

# 235
Майка ти се е вкопчила в теб и твоя живот. Типично за самотен родител. Обзалагам се, че няма свой личен живот. Бъди търпелива към нея и прояви разбиране, НО не се оставяй да ти насажда чувство за вина и направи решителна крачка към самостоятелен живот! Тя няма да те "пусне" лесно, но ти бъди твърда и решителна, дори и да изглежда, че я нараняваш и обиждаш ( тя ще продължава да ти внушава това, бъди сигурна ).  Hug

# 236
Мило момиче,

1. Време ти е да живееш сама /или със съквартиранти/, но съвместното съжителство с майка ти не е добра идея. Не е трябвало да се връщаш в Шумен.

2. Съветвам те щом тя изпадне в бяс да ставаш и да излизаш. Вече си голяма жена - не търпи подобна лудост, която те срива до края на дните ти.

# 237
Плодово мляко, как си? Има ли промяна в ситуацията около теб?  Simple Smile

# 238
Ситуацията не само, че не минава, но и се влошава. Когато съм на работа ми звъни по три 4-пъти, случва се да не вдигна, защото пиша някакъв материал и не съм чула. След което започва едно сърдене, едно каране, едни заплахи, че ще ми вземе телефона, не съм искала да говоря с нея. Обяснявам най-спокойно, че имам работа и ми се казва ,,то пък голямата работа' или ,,голямата журналистка" иронично. Вчера вече не издържах и се прибрах и се разкрещях, тръгна да ме удря, взе ми телефона, щом не съм й вдигала не й трябвал. Честно казано много ми омръзна вече!

# 239
  • софия
16 страници за един ясен отговор!  Ти си ! Има те, голям човек си. Управлявай си живота малко по малко в правилната посока! Не бъди роб на принципа " тя ме е отгледала". Обичай я, помагай и!  Но недей да търпиш и ИЗЖИВЯВАШ глупостите. Започни да изграждаш своя живот! Сложи си виртуални тапи в ушите!

Общи условия

Активация на акаунт