Обидих жестоко майка ми

• 24 533
  • 241
  •   1
Отговори
# 210
  • Tам през Атлантическия океан
Пак е похвално, че 60 годишна жена от провинцията борави с компютър така успешно, че знае къде да натисне, да отвори и да прочете. Дори да са запазени паролите и да се влиза директно където и да е. Laughing
И мойта и мойта  Laughing добре че не живеем с нея  Mr. Green

на 60 и малко е  Wink

# 211
Пак е похвално, че 60 годишна жена от провинцията борави с компютър така успешно, че знае къде да натисне, да отвори и да прочете. Дори да са запазени паролите и да се влиза директно където и да е. Laughing

Бижу, в провинцията живеят жени и над 60 години, които боравят спокойно с новите технологии.
А някои от тях дори са работили като програмисти много преди да си чула за първи път думата "компютър".  Laughing

# 212
Бижу, в провинцията живеят жени и над 60 години, които боравят спокойно с новите технологии.
А някои от тях дори са работили като програмисти много преди да си чула за първи път думата "компютър".  Laughing
Знааам Tired по-добри са и от мен, значи! Като гледам дъщерите и внучките им, които с невероятната си компютърна грамотност са превзели и този форум, къде ли пък тръгнах и аз да се изказвам неподготвена! smile3537

# 213
  • където ми харесва
Еми, леко неподготвена се изказа. Все едно е супер нереално, жена на 60 години да може да ползва интернет ooooh! Whistling Grinning

# 214
Мани! Колко съм зле, не е истина... ooooh! Не ми обръщай внимание, днес ми дойде... #Splat

# 215
Да,бе, как ли пък не си зле. Толкова много 60-годишни има дето гледат компютъра като полезно изкопаемо.

# 216

Аз имах професор на около 90 години, който ползваше интернет. Това преди над 10г.

# 217
   Щом е да шпионира дъщеря си, явно знае как .

Но наистина много възрастни хора комуникират с децата си по чужбина най-грамотно, и моята свекърва включително, и камера и купихме, та да се виждат, през телефона си говорят и на скайпа, аз не знам как става, но тя няма проблеми Laughing

# 218
  • където ми харесва
Да,бе, как ли пък не си зле. Толкова много 60-годишни има дето гледат компютъра като полезно изкопаемо.
Не е зле, не знам защо така реагира. Факт е, че има и много не 60, ами 40 годишни, които не знаят как се ползва компютър, какво остава за фейсбук и други социални мрежи, но е факт, че има много възрастни хора, които са абсолютно наясно как да ползват гореописаните.

# 219
  • Бургас
Не е нужно майката да има особени компютърни познания. Достатъчно е паролите на девойката да са запаметени в личния й компютър. Тогава от "пачата" се изисква просто да натисне едно копче, да се настани удобно и да чете, а после да вдига панаири.

# 220
Много обсебващи майки има. Започнат ли да прехвърлят и амбициите си на детето става нещо страшно.
Къв ви е проблема с комшютърните познания Simple Smile. Моите свекъри, единият сглобява ПС-та, другият инсталира ОС и двамата ги доставят Simple Smile). След като се преместихме в друг град, те поеха бизнеса с ПС-та Simple Smile)). 65+ са.

# 221
Не е нужно майката да има особени компютърни познания. Достатъчно е паролите на девойката да са запаметени в личния й компютър. Тогава от "пачата" се изисква просто да натисне едно копче, да се настани удобно и да чете, а после да вдига панаири.

Joy Joy  Joy

# 222
Леле, на една хижа ядох невероятна пача с боб, а преди това дори не исках да опитам. Облизах си пръстите. Дори не мога да повярвам, че такава дума може да е обидна.
Може би ако й беше казала, че е "тъпа пача с боб", нямаше да ти се обиди толкова, все пак старите жени си държат на правилните готварски рецепти.

# 223
Пачата може и да е без боб.  Joy
Аз я свързвам с нещо гадно тази дума.  hahaha

# 224
  • Пловдив
Цитат
Може би ако й беше казала, че е "тъпа пача с боб", нямаше да ти се обиди толкова, все пак старите жени си държат на правилните готварски рецепти.

Е, тъпа пък ти. Няма такава рецепта. По-добре да я нарече свинска (или овча) пача с боб.

Общи условия

Активация на акаунт