КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ

• 51 056
  • 722
  •   1
Отговори
# 510
# 511
Не го отваря  Thinking

# 512
Като влезеш в сайта отвори секцията "ЕПИЗОДИ".Там са качени целите предавания.

# 513
Като влезеш в сайта отвори секцията "ЕПИЗОДИ".Там са качени целите предавания.

newsm10

# 514
Сайта им накъсва ужасно,но все пак успях да засека играта на втория отбор. Дори да приемем за край стъпването на целия отбор на платформата пак се получават 3:32 мин. При ВСИЧКИ случаи НЯМА как да са завършили под 3:00 мин. Naughty НАдявам се от предаването да дадат някакво разумно обяснение, макар да се съмнявам. Определено е голям гаф това. При положение,че на записите всичко се вижда и може да се засече. Освен да се оправдаят с монтажа на състезанието. Като го дават от много камери и различни кадри и от там да идва разликата във времето. newsm78

# 515
  • Ямбол
Ако играта е била на запис, няма как да засичате.

# 516
По време на лайфа Андрей май каза,че зрителите гледали,можели да си засекат времето и щяло да бъде много глупаво да лъжат с времето,защото много лесно можело да ги хванат.
Ами хванах ги,не ми беше трудно и определено е глупаво това,което правят. Stop

# 517
Дори и на запис да е играта пак може да се засече.Разликата в камери и броя им не влияе на времето.Все пак не ни показват един и същи кадър няколко пъти.Определено дължат обяснение и дано е логично,защото и без друго губят доста точки до тук..

Аз искам да попитам,миналия сезон пак същия продуцент ли беше?

# 518
Да, Иван, Андрей и Ники Николов май бяха. Отново бяха същите. Като гледам екипа не се е променил. Те и гостите, които канят са едни и същи.

# 519
Не съм съгласна с теб.
Изгледах отново и играта на първия отбор.Там моята математика и тази на Иван съвпадат.
Битката започва в 57:28 и приключва в 1:01:50.Времето,което отчетоха на отбора, е 4.22мин.

Последна редакция: нд, 16 мар 2014, 12:38 от My All

# 520
Глупаво е да лъжат за подобно нещо, особено ако е в плюс на участниците. Разбирам да го правеха за да не им дадат пари, а то е точно обратното.

# 521
Глупаво е да лъжат за подобно нещо, особено ако е в плюс на участниците. Разбирам да го правеха за да не им дадат пари, а то е точно обратното.
Едва ли е било умишлено.По-скоро е грешка,за която пропуснаха да си признаят.

# 522
Е да не забравяме,че битките са на запис.Ако са искали да си поправят грешката,нямало е пречки да го направят. Peace

# 523
  • КиТ
Тази не беше ли на живо?  newsm78

# 524
И аз мисля, че беше на живо.

Общи условия

Активация на акаунт