КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ

• 51 041
  • 722
  •   1
Отговори
# 525
А номинациите и лайфа ли са били на запис?  newsm78

# 526
Е да не забравяме,че битките са на запис.Ако са искали да си поправят грешката,нямало е пречки да го направят. Peace
Права си! Peace Номинациите бяха на живо,а игрите на запис.Няма как иначе да коментират снощи игрите,ако не бяха минали вече.

# 527
  • Мюнхен
Здравейте!!

Понеже прочетох, че гледате епизодите онлайн и накъсвало, исках само да ви споделя, че аз лично си ги свалям тук:

http://DMCA-removal-from-Google/index.php?page=torrent-details&a … c1b8352c809185d4b

Качват ги почти веднага след излъчването.

# 528
  • София
Не зная дали снощната игра е била на запис, но от терасата ни се виждат светлините на арената им, които започват да светят малко преди игра и изгасват почти веднага след играта. Снощи беше по същия начин.  Peace

# 529
Мисля, че битките на "Голямата арена" са на живо, а другите извън базата на запис. Затова и постоянно казват връщаме се при Иван, отиваме при Андрей. А и голям актьор трябва да е Емил Каменов, за да му държи парата от записа на играта до снощните "илюминации", както и глезена на Кети. Иван или Андрей й казаха, че след номинациите лекарски екип ще го погледне, за да се уверят че е добре.

# 530
Според мен снощната битка беше на живо. Съдя по реакцията на Емил Каменов - още не му беше минал яда от загубата на първи отбор.
Писали сме заедно!

# 531
  • КиТ
Мисля, че битките на "Голямата арена" са на живо, а другите извън базата на запис. Затова и постоянно казват връщаме се при Иван, отиваме при Андрей. А и голям актьор трябва да е Емил Каменов, за да му държи парата от записа на играта до снощните "илюминации", както и глезена на Кети. Иван или Андрей й казаха, че след номинациите лекарски екип ще го погледне, за да се уверят че е добре.

Именно  Peace

# 532
  • in Wonderland
Да , и аз останах с впечатление , че снощи битката беше на живо .
Иначе , някой беше казал , че ако Христина е къртица , нямало да започват изобщо венецуелския сериал , та да не насочват прожекторите към нея . Напротив , това точно може да й служи за чудесно прикритие ( въпреки,че аз лично не смятам ,че тя е къртицата ) . Всеки ще я съжалява и ще си вика милата тя , с тоз нейния мъж , че сега и докараха и любовницата му...
Но пък , след снощните номинации , аз останах с някакво такова впечатление , че доста хора я подозират. Два или три пъти чух , че номинирали Емил , та да ги заведе до къртицата , щото той знаел повече .

# 533
За мен Христина не е типичната жертва, за да я съжаляват. Може би първите дни или първите часове да се е получил този ефект, но тя като цяло е същата като мъжа си подмолна и дори на моменти показва повече мъжество от него и от много други в базата. За мен по-крехка и будеща съжаление би била Гергана например, но не и Христина.

# 534
Прави сте,че битката се е състояла снощи по време на лайфа.Изгледах я отново и не мисля,че е била на запис.Не знам дали е било гаф това с отчитането на времето на отбор 2,но е факт,че не бяха прави от продукцията и смятам,че трябва да кажат защо се е получила тази грешка.

# 535
  • IT
Дали ще кажат не е ясно.
Интервюто с Кети ми беше много интересно в "Жените..."

# 536
Дали ще кажат не е ясно.
Разкажи на кратко...

# 537
  • IT
Каза си мнението за Ивчето, украсено с лафове неин стил. Разказа за Индира, че са имали скандал-Кети питала Марина може ли да и ползва гримовете, Марина казала да и Кети се гримирала с тях, но се гримирала с пръсти и Марина знаела за това. Вчера Индира сутринта си видяла във фон дьо тена косми от четка и казала на Кети, че и го била ползвала и че така можело и с четката и за зъби да се измие. Казано от Кета е много колоритно. Каза и че Емо К. е бил много отворен пред камерите, а иначе бил душичка. И каза че първият път е играла с Бориса, втория не помня с кой и третия път с Емо К. Интересно е, само много прекъсват, накъсват тези видеа.

# 538
Дали ще кажат не е ясно.

Дали някъде не е качено,  че аз хванах само края за съжаление.

# 539
Дали ще кажат не е ясно.

Дали някъде не е качено,  че аз хванах само края за съжаление.

Общи условия

Активация на акаунт