КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ

• 51 031
  • 722
  •   1
Отговори
# 540
  • Мюнхен
Сайта им накъсва ужасно,но все пак успях да засека играта на втория отбор. Дори да приемем за край стъпването на целия отбор на платформата пак се получават 3:32 мин. При ВСИЧКИ случаи НЯМА как да са завършили под 3:00 мин. Naughty НАдявам се от предаването да дадат някакво разумно обяснение, макар да се съмнявам. Определено е голям гаф това. При положение,че на записите всичко се вижда и може да се засече. Освен да се оправдаят с монтажа на състезанието. Като го дават от много камери и различни кадри и от там да идва разликата във времето. newsm78

И аз засякох и при мен са 3.32. Когато каза, че им остават 50 секунди, на мен ми оставаха само около 20. Това дали е на запис или не не би трябвало да има значение. Радвам се, че се води, че са успели заради тези 2 секунди все пак.

# 541
  • Sofia, Младост 3
Здравейте, регистрирах се само за да изкажа предположението си за това кой е къртицата. За мен тя е Марина. Ако помните миналия сезон имаше една мисия, в която Киро мина препятствието по различен начин от групата и според мен това му беше казано от главния редактор. В този сезон имаше мисия, в която трябваше да се прескочи дупка пълна с вода. Марина не успя да я прескочи, мина отстрани и се направи на луда, когато и казаха, че трябва да се върне, за да изгуби максималко време. Когато се върна, тя веднага влезе във водата, без да знае, че това е възможно, тъй като не беше споменато в първоначалното разясняване на играта. А и много ми изглежда преигран начинът, по който се ядосва или радва по време и след играта.
Защо да се забелязва при все, че Ивайла мина така преди Марина. Марина естествено е наблюдавала битката и видя че може да мине и така.

Не е наблюдавала. Изрично казаха тогава, че вторият отбор няма да е на арената и да наблюдава, на записа също се вижда и чува това. Неслучайно го споменах, иначе нямаше да е странно , ако беше видяла Марина.

# 542
Някой иска ли да синтезира въпросите и възможните отговори? И също кой кого номинира? Малко нахално, ама ми липсва информативната част на темата... както миналата година

# 543
  • Ямбол
Няма никакъв смисъл да се синтезират, защото са десет въпроса, някои с повече от два отговора, които се отнасят за 18 потребителя, ако си учила математика, ще можеш да си сметнеш колко много варианти са това.
И даже и да ги изброим всички, какво ще ти кажат - точно нищо. На всеки един от въпросите може да се играе с всеки един от отговорите.
Освен да се има доверие на Кети примерно, но не се знае колко точна е била тя в отговорите си.

# 544
# 545
  • IT
Двама човека бяха коментирали там сгрешеното време.

# 546
# 547
  • in Wonderland
Някой иска ли да синтезира въпросите и възможните отговори? И също кой кого номинира? Малко нахално, ама ми липсва информативната част на темата... както миналата година

Идеята ми допада . Въпреки ,че не знаем колко са верните отговори , все пак може все нещо да излезе . Ще пробвам първо с номинациите ( направо от снощните ,че то от предните 2 няма смисъл )
Александър Сано- Виктория
Бориса- Виктория
Борислав- Емил Р.
Емил К - Емил Р. ?
Емил Р. - Виктория
Георги -Емил Р.
Гергана - Емил Р.
Христина - Виктория
Илиян - Емил Р.
Индира - Емил Р.
Ивайла- Емил Р.
Костя -Христина Р.
Кети- Георги
Марина - Емил Р.
Евгени- Виктория
Виктория -Емил Р.

Това е по спомени . Ако съм сбъркала някъде ( мн вероятно ) кажете и ще го поправя. След малко ще изгледам пак теста за да видя въпросите и ще ги напиша.

Последна редакция: нд, 16 мар 2014, 21:22 от Dee_Dee_~ (•̪●)~

# 548
  • IT
Има няколко коментара вече под снимката. Не само ние сме изчислявали времето, което излезе грешно.

# 549
Аз чак писах на Господари на ефира Grinning Те ще се оправят със случая Grinning

# 550
  • Габрово
Пускат ли ги да излизат от базата?  newsm78 Не съм много наясно с регламента.
Сано в момента е по БНТ. Предаването вероятно е на запис де, но едва ли е записано преди 1 месец...  newsm78

# 551
Не, тази година не ги пускат изобщо да излизат. А това предаване по БНТ е записано на един път преди известно време.

# 552
  • in Wonderland
Ето и въпросите от теста :
1. Беше ли избрана нова къртица по време на новата церемония в базата?
2.По време на втората церемония за избор на къртица , сред първите 8 човека , които влязоха в стаята на продукцията ли беше къртицата ?
3.Присъства ли буквата "н" във фамилното име на къртицата ?
4. В коя от двете спални в базата спи къртицата?
5 През първата или през втората половина на годината е родена къртицата?
6.Колко знаменца имаше в коша на къртицата по време на мисията "Бързи и яростни" -13,14,15,17,18,23
7.Появявала ли се е къртицата на корицата на списание преди началото на шоуто ?
8.На какъв пост беше къртицата по време на снощното предверие ?
9.По време на задачата в стаята за разследвания беше ли избрана къртицата да отваря сейфа ?
10.Кой е къртицата?

# 553
Пускат ли ги да излизат от базата?  newsm78 Не съм много наясно с регламента.
 newsm78

В Знаете ли кого видях една мацка е коментирала че е видяла Бориса да хапва нещо си днес.

# 554
В програмата на тв7 пише, че днес ще има живо предаване от 11:30.

Общи условия

Активация на акаунт