КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ

• 51 037
  • 722
  •   1
Отговори
# 495
...има нещо друго - какви са тия уговорки, още преди две седмици да влязат в базата, да не се номинират - Индира спомена оше в началото на номинациите - за мен това означава директна елиминация на четиримата - Попай(Борко), Он(а)я с топките(Индито) и семейство Адамс (илюминирания и жена му) - точка.
А като Иван и Андрей се правят на много правдиви и постоянно развяват лайт-мотото си - "да спазваме правилата, и ония които ги нарушават да бъдат наказвани" - да ги видим сега - цяла седмица вътре се обсъждат номинации, още преди да почне предаването се обсъждат номинации - абе "опосумите" дайте да почнем да ги понаказваме тия, че иначе бате Емо К. ще наказва скоро, и май ще почне от Вас първо :о)

Ето, и ти се обърка, че това е Биг Брадър, където обсъждането на номинациите е забранено. При Къртицата обаче не е. Дано се върнат към същността на играта, че наистина вече не сме сигурно какво гледаме.

чета регламента http://karticata2.tv7.bg/%D0%A0%D0%B5%D0%B3%D0%BB%D0%B0%D0%BC%D0 … %D1%82_l.391.html и там никъде нищо не е споменато за номинациите и обсъждането им; това сигурно го има във вътрешния правилник...., и все ми се струва за такъв тип реалити обсъждането им между участниците - е забранено ... но това е само мое предположение - така че може и да греша.... но смятам че не е правилно да се знаят участниците 2 седмици по-рано и даже да си правят уговорки по между си  newsm78  ....
Русеви е нямало как да не се знаят предварително Grinning А жената с топките и Попай, са се "залюбили " на кастинга ...

# 496
Доколкото си спомням в ББ пак имаше подобни истории, че преди да отидат е имало срещи някъде си да се наговарят да са комбина и да номинират еди-си-кой. Тези няма да са първите нито последните. От една страна добре, че от Къртицата не правят проблем, за да си покажат по-бързо рогата и така да ги изгонят дали останалите, дали зрителите.

# 497
 Виктория не е наред с главата, в очите  й се вижда лудоста. Това момиче има нужда от психиатър
 (то кой ли вече няма  Simple Smile ). Дори няма да коментирам моделските й заложби  Laughing

Последна редакция: нд, 16 мар 2014, 08:02 от xstatic

# 498
xstatic Сигурно си списващ журналист в някой жълт вестник. Не ни интересуват твоята жълта гной. Моля те, не ни занимавай с това кой какво е правил и с кого се е чукал. Интересува ни предаването и как се представят участниците в него.

# 499
xstatic Сигурно си списващ журналист в някой жълт вестник. Не ни интересуват твоята жълта гной. Моля те, не ни занимавай с това кой какво е правил и с кого се е чукал. Интересува ни предаването и как се представят участниците в него.
Съгласна!
Абе днес си говорих с една приятелка и й разправям за предният жокер и тя ме пита, кой е БОЗАВ. Тя е малко първосигнална и това първо й дошло на акъла. Та си мислих, бозав е Киряка... Може ли той да е къртичока ?

# 500
Здравейте, регистрирах се само за да изкажа предположението си за това кой е къртицата. За мен тя е Марина. Ако помните миналия сезон имаше една мисия, в която Киро мина препятствието по различен начин от групата и според мен това му беше казано от главния редактор. В този сезон имаше мисия, в която трябваше да се прескочи дупка пълна с вода. Марина не успя да я прескочи, мина отстрани и се направи на луда, когато и казаха, че трябва да се върне, за да изгуби максималко време. Когато се върна, тя веднага влезе във водата, без да знае, че това е възможно, тъй като не беше споменато в първоначалното разясняване на играта. А и много ми изглежда преигран начинът, по който се ядосва или радва по време и след играта.

# 501
  • Sofia, Младост 3
Здравейте, регистрирах се само за да изкажа предположението си за това кой е къртицата. За мен тя е Марина. Ако помните миналия сезон имаше една мисия, в която Киро мина препятствието по различен начин от групата и според мен това му беше казано от главния редактор. В този сезон имаше мисия, в която трябваше да се прескочи дупка пълна с вода. Марина не успя да я прескочи, мина отстрани и се направи на луда, когато и казаха, че трябва да се върне, за да изгуби максималко време. Когато се върна, тя веднага влезе във водата, без да знае, че това е възможно, тъй като не беше споменато в първоначалното разясняване на играта. А и много ми изглежда преигран начинът, по който се ядосва или радва по време и след играта.

Това и аз го писах, на мен също ми беше изключително странно и ми се наби на очи. Не знам защо никой друг не забеляза, но въпреки това все още не мога да кажа,че Марина е или е била Къртицата, нищо друго не ме води към нея, а при Кирчо имаше милион неща, той дори беше твърде предвидим. Дано наистина се окаже някой неочакван, да има изненада  Grinning

# 502

Христина, Ивайла и Бориса са се снимали на корица на списание преди формата  newsm78.
Бориса е била и руса, имам предвид жокера - русата перука

# 503
Защо да се забелязва при все, че Ивайла мина така преди Марина. Марина естествено е наблюдавала битката и видя че може да мине и така.

# 504
Ивайла не мина така, а се ядоса, че не е знаела и е щяла да мине иначе по този начин и да не губи време.

# 505
  • sofia
Русев, че е плъх, плъх е, но номинациите, на основание, че е уговарял единен отбор при гласуването, е смешно. Много са тъпи, значи и изобщо не знаят за какво са там...Много ясно, че щом е позволено, играчите трябва да влязат в коалиция, за да си осигурят по-дълъг престой в играта. Освен, ако не са малоумници.
Предаването снощи беше забавно! Яд ме е, че Кети си тръгна, тя за мен показа желязна психика!
Емил Каменов е смешен, но някак оставам с впечатление, че влиза в роля и на моменти преиграва. Не мисля, че биха вкарали в играта такъв бияч, който да изкърти зъбите на някой там. hahaha
Това ме води на мисълта, че той може да е къртицата. Още повече, че е фаворита на Любо.

# 506
Ивайла не мина така, а се ядоса, че не е знаела и е щяла да мине иначе по този начин и да не губи време.
Така мина Ивайла.Просто не от първия път ,а след няколко неуспешни опита да прескочи.Продукцията беше пропуснала да спомене,че и този вариант е позволен.Даже тогава казах на мъжа ми,че май някои от правилата се измислят в движение.

Тази година нещо не им се получава.Прекалено много се набляга на триъгълници,тъпоъгълници,минали-бешали истории..Игри-никакви.Мен лично не ме дразни да се използват и игри от миналия сезон.Това,в случай,че им е трудно да измислят нови.Предпочитам го пред това да няма.Не мога да разбера защо липсва "Нощта на къртицата",защо игрите са само по веднъж в седмицата и са толкова елементарни.

Тази Виктория наистина е психопат.Какво само ходи и рови в миналото?За какво й всичко това.Никой не знаеше нейното име и историята й,но тя сега наистина се постара "цяла България" да ги научи.На мен не ми пука кой какво е правил и с кого си е лягал преди 10 години.На повечето зрители също.Дразнещо е и за останалите участници.Не разбирам защо Иван и Андрей толкова държат да се разнищи тази история и защо си мислят,че на някого е интересна.Чак пък детектори на лъжата...пълни глупости.

Андрейчо пък как ги строява,като че ли са ученици:"Ти мълчи!Седни!Нямаш право!"

# 507
Сега гледам битката от снощи в сайта.Битката на отбор 2 започва в 1:08:15 (според таймера на епизода).
Иван казва край в 1:11:51.
До колкото са ме учили да смятам,времето,за което се е справил вторият отбор със задачата, е точно 3мин.36сек!
А сега де  newsm78
Къртицата е в отбор 2!

Последна редакция: нд, 16 мар 2014, 10:50 от My All

# 508
Те нали уж Иван не знаеха кой е Къртицата?
Да беше казал 3,20 да си кажем, че нещо е замотал и късно е пуснал таймера например или го е спрял преди Борислав да пусне змиите, защото му го каза три  пъти, но времето, което отчете е невъзможно за неволна грешка.

# 509
Сега гледам битката от снощи в сайта.Битката на отбор 2 започва в 1:08:15 (според таймера на епизода).
Иван казва край в 1:11:51.
До колкото са ме учили да смятам,времето,за което се е справил вторият отбор със задачата, е точно 3мин.36сек!
А сега де  newsm78
Къртицата е в отбор 2!
А къде точно го гледаш?В сайта има качени само 5:45мин. от снощния епизод или поне аз не виждам друго  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт