КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ

• 51 053
  • 722
  •   1
Отговори
# 480
  • Мюнхен
Цитат
Според мен ще оставят Русев ако е нагласено, заради триъгълника не биха го пуснали толкова бързо. Чакаме и коза на Виктория!

Не е нагласено заради триъгълника. Просто Емил Русев най-вероятно знае кой е къртицата и това е близък до него човек - Христина или Бориса, а може и да е друг, но участниците като видят, че Емо е уцелил ще го пращат често на тест.

Това е ясно, но понеже им нямам голямо доверие на тези от Къртицата, очаквах, че може Кети да си тръгне. Явно очакваха сина и да дойде, внуци и т.н., но така от нея няма файда.

Последна редакция: сб, 15 мар 2014, 23:18 от bggirl22

# 481
  • Ямбол
Другите участници чуват ли въпросите от тестовете? Или ако после някой благоволи да им ги каже?

# 482
Цитат
И изключва някои ...

Факт ! Но не знаем какъв е отговора.

Цитат
Предполагам че от продукцията са опитали да докарат сина на Кети, но човека не се е съгласил и така тя стана вече ненужна за предаването.

Очевидно си от любителите на теорията на конспирацията за които всичко е нагласено. Забелязах, че в постовете ти не се опитваш да разсъждаваш кой е къртицата, а каква манипулация правят от продукцията. Аз продуценти чиито предавания не харесвам, просто не гледам. Харесвам много всяка продукция на Междинна станция и No Frame и не се опитвам да нищя честността на продуцентите.

# 483
  • София
Другите участници чуват ли въпросите от тестовете? Или ако после някой благоволи да им ги каже?

Не им ги казват май.

Емил може да предложи вариации  Thinking.

# 484
  • Мюнхен
Цитат
И изключва някои ...

Факт ! Но не знаем какъв е отговора.

Цитат
Предполагам че от продукцията са опитали да докарат сина на Кети, но човека не се е съгласил и така тя стана вече ненужна за предаването.

Очевидно си от любителите на теорията на конспирацията за които всичко е нагласено. Забелязах, че в постовете ти не се опитваш да разсъждаваш кой е къртицата, а каква манипулация правят от продукцията.

По 2 поста ли съдиш? А останалите?
Не точно. Не мисля, че всичко е нагласено, но има сценарий. Пък и съм чувала някои работи. Но до сега не съм изказвала мнение за конспирация на финал или въобще. Смятам че понякога когато някой играч не им е нужен, е възможно да се разделим с него по-рано. Иначе за моите постове не можеш да говориш. Писала съм 2 различни дни тук и първият път въобще не говорех за  конспирации. Както и да е. Все пак писах АКО.

# 485
  • Мюнхен
А за къртицата не обсъждам защото мисля, че е много рано. Моето мнение е, че тя все още не се е активирала, пък и с играч като Кети не беше нужно. Не си спомням и Киро миналият сезон толкова да е съботирал игрите, нито пък да е манипулирал много много хората. Моите подозрения са за Пушката или Илиян. Но както казах, мисля че е рано.

# 486
Ама на всички трябва да ни стане ясно, че Русев лъже щом не иска на детектор! Ако си прав ще се изправиш и ще кажеш всичко.

# 487
Цитат
Не точно. Не мисля, че всичко е нагласено, но има сценарий. Пък и съм чувала някои работи. Но до сега не съм изказвала мнение за конспирация на финал или въобще. Смятам че понякога когато някой играч не им е нужен, е възможно да се разделим с него по-рано. Иначе за моите постове не можеш да говориш. Писала съм 2 различни дни тук и първият път въобще не говорех за  конспирации. Както и да е. Все пак писах АКО.

Има много хора работещи в продукцията, които също могат да представят разпечатки от отговорите на тестовете и гласуването на зрителите. Нали, ако някой от участниците бъде елиминиран без да е сгрешил може да се оплаче от продукцията и продуцентите. Всеки външен човек знае, че предаването печели от реклами и рейтинг и няма никаква полза да наглася резултати. Всяка сюжетна линия може да бъде интересна, но винаги има какво да се измисли, ако се разпадне някоя. Не бъде предубедена към всяко нещо. Твърде мнителни сме българите.

# 488
  • Мюнхен
Цитат
Не точно. Не мисля, че всичко е нагласено, но има сценарий. Пък и съм чувала някои работи. Но до сега не съм изказвала мнение за конспирация на финал или въобще. Смятам че понякога когато някой играч не им е нужен, е възможно да се разделим с него по-рано. Иначе за моите постове не можеш да говориш. Писала съм 2 различни дни тук и първият път въобще не говорех за  конспирации. Както и да е. Все пак писах АКО.

Има много хора работещи в продукцията, които също могат да представят разпечатки от отговорите на тестовете и гласуването на зрителите. Нали, ако някой от участниците бъде елиминиран без да е сгрешил може да се оплаче от продукцията и продуцентите. Всеки външен човек знае, че предаването печели от реклами и рейтинг и няма никаква полза да наглася резултати. Всяка сюжетна линия може да бъде интересна, но винаги има какво да се измисли, ако се разпадне някоя. Не бъде предубедена към всяко нещо. Твърде мнителни сме българите.

Може да си прав. Не съм предубедена към всичко. За пръв път днес изказах подобно мнение за предаване от този род. Но съм чувала от сигурен източник, който е бил свидетел на манипулации за Евровизия преди около 3-4 години. За тук не мога да съм сигурна, но не им вярвам и на 100%. Иначе съм съгласна, че ние българите сме много мнителни, но нищо не става без причина.

Последна редакция: сб, 15 мар 2014, 23:32 от bggirl22

# 489
Цитат
Може да си прав. Не съм предубедена към всичко. За пръв път днес изказах подобно мнение за предаване от този род. Но съм чувала от сигурен източник, който е бил свидетел на манипулации за Евровизия преди около 3-4 години. За тук не мога да съм сигурна, но не им вярвам и на 100%. Иначе съм съгласна, че ние българите сме много мнителни, но нищо не става без причина.

Не отричам, че няма причина. Толкова години преход и лъжи са ни накарали да сме предубедени към всичко. Дотолкова не вярваме на това, което ежедневно ни се случва пред очите, че често оставаме абсолютно безучастни и ни става все по-трудно да повярваме на нечия история например, която ни звучи изумително. Животът е шарен и се случват всякакви странни неща и не трябва да подлагаме на съмнение всичко, защото ще ни бъде много трудно да си изградим някакви мечти. Иначе е факт, че по нашите географски ширини и не само има много измамници, защото никой вече не страхува нито от правосъдие, нито от Господ.

# 490
 ...има нещо друго - какви са тия уговорки, още преди две седмици да влязат в базата, да не се номинират - Индира спомена оше в началото на номинациите - за мен това означава директна елиминация на четиримата - Попай(Борко), Он(а)я с топките(Индито) и семейство Адамс (илюминирания и жена му) - точка.
А като Иван и Андрей се правят на много правдиви и постоянно развяват лайт-мотото си - "да спазваме правилата, и ония които ги нарушават да бъдат наказвани" - да ги видим сега - цяла седмица вътре се обсъждат номинации, още преди да почне предаването се обсъждат номинации - абе "опосумите" дайте да почнем да ги понаказваме тия, че иначе бате Емо К. ще наказва скоро, и май ще почне от Вас първо :о)

# 491
  • София
Много трудно ще ни е този сезон,не дават брой верни отговори,не си казват с кой са играли на теста...
Засега се опирам на различните въпроси,не че ми носят отговори.
Има ли буквата 'Н' във фамилията,не помня още една буква споменаха на преден тест,занимавал ли се е със спорт и бил ли е корица на списание.
Аз мислех от самото начало,че Кристи е къртицата,просто съм я гледала много добре в Сървайвър,но още с влизането на Виктория категорично отхвърлих.
Няма как да насочват светлините на прожекторите към нея,ако е къртица.

# 492
  • София
...има нещо друго - какви са тия уговорки, още преди две седмици да влязат в базата, да не се номинират - Индира спомена оше в началото на номинациите - за мен това означава директна елиминация на четиримата - Попай(Борко), Он(а)я с топките(Индито) и семейство Адамс (илюминирания и жена му) - точка.
А като Иван и Андрей се правят на много правдиви и постоянно развяват лайт-мотото си - "да спазваме правилата, и ония които ги нарушават да бъдат наказвани" - да ги видим сега - цяла седмица вътре се обсъждат номинации, още преди да почне предаването се обсъждат номинации - абе "опосумите" дайте да почнем да ги понаказваме тия, че иначе бате Емо К. ще наказва скоро, и май ще почне от Вас първо :о)

Ето, и ти се обърка, че това е Биг Брадър, където обсъждането на номинациите е забранено. При Къртицата обаче не е. Дано се върнат към същността на играта, че наистина вече не сме сигурно какво гледаме.

# 493
  • Мюнхен
Цитат

Не отричам, че няма причина. Толкова години преход и лъжи са ни накарали да сме предубедени към всичко. Дотолкова не вярваме на това, което ежедневно ни се случва пред очите, че често оставаме абсолютно безучастни и ни става все по-трудно да повярваме на нечия история например, която ни звучи изумително. Животът е шарен и се случват всякакви странни неща и не трябва да подлагаме на съмнение всичко, защото ще ни бъде много трудно да си изградим някакви мечти. Иначе е факт, че по нашите географски ширини и не само има много измамници, защото никой вече не страхува нито от правосъдие, нито от Господ.

Peace Peace Peace

Аз уж не живея в БГ от много години и не мисля съвсем така и имам доверие в хората, но ето че е останало още много българско в мен. Но то и прекаленото доверие не е на хубаво.

Между другото, това че не си казват с кого са играли е техен избор, може би и грешка, но може да е и тактика. Нямаме гаранция, че и да споделят, това ще е истината.

# 494

Ето, и ти се обърка, че това е Биг Брадър, където обсъждането на номинациите е забранено. При Къртицата обаче не е. Дано се върнат към същността на играта, че наистина вече не сме сигурно какво гледаме.

чета регламента http://karticata2.tv7.bg/%D0%A0%D0%B5%D0%B3%D0%BB%D0%B0%D0%BC%D0 … %D1%82_l.391.html и там никъде нищо не е споменато за номинациите и обсъждането им; това сигурно го има във вътрешния правилник...., и все ми се струва за такъв тип реалити обсъждането им между участниците - е забранено ... но това е само мое предположение - така че може и да греша.... но смятам че не е правилно да се знаят участниците 2 седмици по-рано и даже да си правят уговорки по между си  newsm78  ....

Общи условия

Активация на акаунт