КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ

• 51 053
  • 722
  •   1
Отговори
# 465
Тези двамата психари добре, че са се разделили, че можеше единият да даде фира. Вярвам повече на версията на Виктория, макар че никога не съм била любовница и не изпитвам съпричастност.

# 466
  • Мюнхен
Според мен ще оставят Русев ако е нагласено, заради триъгълника не биха го пуснали толкова бързо. Чакаме и коза на Виктория!

# 467
  • in Wonderland
Довиждане Кети !!!!!!
Сега започва адската чуденка ! Дали пък Христина не е Къртицата ????  newsm78

# 468
  • София

Христина или Бориса?

# 469
  • IT
Ооооо не.

# 470
Къртицата е Бочко.

# 471
  • София

Христина, Ивайла и Бориса са се снимали на корица на списание преди формата  newsm78.

# 472
  • in Wonderland

Бориса ли ???

# 473
  • IT
Христина и в Сървайвър игра мн подло на моменти и тук няма да падне по долу.

# 474
  • София
Еее,  100% и Киряков е бил поне на една корица в далечната '94,  Сано също покрай сериала,  Пушката.. Сигурно и Индира да я снимали след Сървайвъра.. Не е много показателен този въпрос..

# 475
# 476
Цитат
Според мен ще оставят Русев ако е нагласено, заради триъгълника не биха го пуснали толкова бързо. Чакаме и коза на Виктория!

Не е нагласено заради триъгълника. Просто Емил Русев най-вероятно знае кой е къртицата и това е близък до него човек - Христина или Бориса, а може и да е друг, но участниците като видят, че Емо е уцелил ще го пращат често на тест.

# 477
Доста голям брой от участниците са били на корица на списание, така, че това едва ли помага особено. Аз имам футболно списание с Киряков на корицата и волейболно с Пушката. Христина и Бориса са били на корицата на еротично списание. Няма да е лесна подсказка.

# 478
  • Мюнхен
Предполагам че от продукцията са опитали да докарат сина на Кети, но човека не се е съгласил и така тя стана вече ненужна за предаването.

# 479
  • София
Доста голям брой от участниците са били на корица на списание, така, че това едва ли помага особено.

И изключва някои ...

Общи условия

Активация на акаунт