КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ

• 50 992
  • 722
  •   1
Отговори
# 645
аз съм на 25 години, да това са децата ми и нейни внуци, клюка какво да ви  кажа нещата там са много сложни, ние с мъжа ми сме заедно от 8 години, и през цялото това време тя не ме харесвала и го е ревнувала от мен както знаете тя не го е отгледала а баба му и дядо му (двамата нямат връзка майка -дете). И всичко започна когато забременя, опитваше да го настройва срещу мен и семейството ми! Тя е изключително властна жена, командирка и като не стане на нейното започва да се прави на многострадална и ти насажда вина!

# 646
  • София
И вие ли сте в Австрия?

# 647
Бяхме вече не сме, аз съм си малко националистка и си се прибрахме в България

# 648
Бяхме вече не сме, аз съм си малко националистка и си се прибрахме в България

Коя е властната жена, а? Wink

# 649
хахаха  Laughing има и друг фактор заради, който се прибрахме, но той вече си е доста личен, но пак е свързан с проблема свекърва, но това го решихме с мъжа ми  Wink

# 650
PIPILOTKATA тя няколко пъти каза, че ти и твоите родители сте от най-виновните, че сина й не иска да я вижда и че не й давате внуците да ги види.

# 651
Еми то какво друго да каже като не си признава грешките  Rolling Eyes , родителите ми седят от страни и не са взимали участие в нейните скандали, и тя им казваше помагайте им вместо да ги учите да се оправят сами, явно я дразнеше това че те ни помагат!А хората са казали, кой каквото сам си направи друг не може да му го направи...

# 652
  • Ямбол
Каквато и да е, тя е баба на тези деца и има право да види децата на децата си. Така също децата имат право да имат баба.

# 653
Не знам, Кети обясняваше, сега ти, а аз пак не разбирам - какво направи тя заради което да не си вижда внуците и сина? Все нещо трябва да се е случило.

# 654
  • София
Каквато и да е, тя е баба на тези деца и има право да види децата на децата си. Така също децата имат право да имат баба.

Взе ми думите от устата Peace

# 655
Не знам, Кети обясняваше, сега ти, а аз пак не разбирам - какво направи тя заради което да не си вижда внуците и сина? Все нещо трябва да се е случило.
При това нещо много сериозно, много свекърви и снахи не се разбират, ама чак до там рядко се стига....

# 656
Да така е има право когато се прибираше в БГ винаго го е виждала и взимала,  взимаше да го гледа докато бяхме там, но след като детето ми се връщаше не в уговореният час а с 3 часа закъснение и никой не ми се обажда да ми каже какво става,,,, със насинено око с оток, преял с шоколад, или спомням си случая как детето изпадаше в истерия от водата, защото се е опитала да го къпе и нещо е станало и той се беше изплашил...да не изброявам милиони  други неща.За да се стигне до едно такова решение повярвайте има защо не е от това, защото просто някой на някой не е симпатичен! Shocked

# 657
Да така е има право когато се прибираше в БГ винаго го е виждала и взимала,  взимаше да го гледа докато бяхме там, но след като детето ми се връщаше не в уговореният час а с 3 часа закъснение и никой не ми се обажда да ми каже какво става,,,, със насинено око с оток, преял с шоколад, или спомням си случая как детето изпадаше в истерия от водата, защото се е опитала да го къпе и нещо е станало и той се беше изплашил...да не изброявам милиони  други неща.За да се стигне до едно такова решение повярвайте има защо не е от това, защото просто някой на някой не е симпатичен! Shocked
Ако някое от моите деца се прибере с насинено око.. просто не ми побира акъла какво ще направи...

# 658
Случи се че постоянно ми налагаше психически тормоз със есемеси, казваше ми ти не си отваряй много устата да не те разведа, като се карахме с нея тя бързаше да звъни на мъжа ми с думите ти знаеш ли жена ти.... имах заплахи че ще ми строши главата, постоянно й налагане за това как трябва да се случват нещата и просто в един момент всичко се натрупа...

# 659
Ако някое от моите деца се прибере с насинено око.. просто не ми побира акъла какво ще направи...
не скъпа просто насинено то му беше затворено като рагада от бокс  Shocked и аз нищо не казах, за да не се караме..

Общи условия

Активация на акаунт