КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ

• 51 005
  • 722
  •   1
Отговори
# 660
Да така е има право когато се прибираше в БГ винаго го е виждала и взимала,  взимаше да го гледа докато бяхме там, но след като детето ми се връщаше не в уговореният час а с 3 часа закъснение и никой не ми се обажда да ми каже какво става,,,, със насинено око с оток, преял с шоколад, или спомням си случая как детето изпадаше в истерия от водата, защото се е опитала да го къпе и нещо е станало и той се беше изплашил...да не изброявам милиони  други неща.За да се стигне до едно такова решение повярвайте има защо не е от това, защото просто някой на някой не е симпатичен! Shocked
Ако някое от моите деца се прибере с насинено око.. просто не ми побира акъла какво ще направи...
не скъпа просто насинено то му беше затворено като рагада от бокс  Shocked и аз нищо не казах, за да не се караме..
Разбрах, ама как няма да кажеш нищо за да не се карате  Shocked Ако съм аз ... нейното око ще насиня  Shocked

# 661
Аз не се обадих но мъжът ми й позвъня, и тя започна ... и какво сега аз ли съм виновна ами удари се детето то за секунда стана... Shocked ами кажете ми как и с какво доверие да го оставям с нея а и сега и бебето няма как! След случката казах че ще давам детето само ако аз или баща му сме там, беше ми откзано с думите... ние искаме сами да му се радваме вие за какво сте ни? #Crazy и от този момент мъжа ми просто каза щом е така няма да идва и това е!Тя категорично отказа да дойде в нас да го вижда под претекста че съм гадна в червата  Laughing и че съм мръсна вещица и гад и ТЕ ТАКА

# 662
  • София
Случи се че постоянно ми налагаше психически тормоз със есемеси, казваше ми ти не си отваряй много устата да не те разведа, като се карахме с нея тя бързаше да звъни на мъжа ми с думите ти знаеш ли жена ти.... имах заплахи че ще ми строши главата, постоянно й налагане за това как трябва да се случват нещата и просто в един момент всичко се натрупа...
не е ли най -добре в такива случаи да се виждате на ресторант/кафе/парк с децата и с мъжа ти? За два часа все ще се изтърпите и интриги така не могат да се заформят.

# 663
Случи се че постоянно ми налагаше психически тормоз със есемеси, казваше ми ти не си отваряй много устата да не те разведа, като се карахме с нея тя бързаше да звъни на мъжа ми с думите ти знаеш ли жена ти.... имах заплахи че ще ми строши главата, постоянно й налагане за това как трябва да се случват нещата и просто в един момент всичко се натрупа...
не е ли най -добре в такива случаи да се виждате на ресторант/кафе/парк с децата и с мъжа ти? За два часа все ще се изтърпите и интриги така не могат да се заформят.

Ти след всичко това би ли седнала на една маса с тази жена, ама честно като се има в предвид че не е само това то са куп истории за 8 години това е за 2 години което ви разказвам? newsm78(не ми се вярва)
А и мъжът ми отказва всякакви контакти с нея, аз и не го насилвам

# 664

Хората не искат да я виждат, вие я карате да изтърпяват Кети само, за да види внуците. Недей те така.
Никой не бяга от хубавото и предполагам, че тези мерки спрямо Кети не са взети от един случай.
Дайте сега защото плакала по телевизията, да и простят и да позволят да вижда внуците.
Ако Кети е държала на тези внуци, нямало да позволи да се стигне до тук.

От това, което видяхме по телевизията, аз съм склонна да вярвам на снахата.
Не ми казвайте само, че цялата база е виновна че се настрои срещу Кети. И тя много им помогна.

# 665
Абе май малко сте я демонизирали излишно и сте се поизнервили.

Младите майки са много чувствителни и протектиращи. И аз като имах бебе много се дразнех на опитите на свекърва ми да помага или се меси, всичко объркваше според мен и изобщо адски много ме дразнеше, много бях емоционална и много разтревожена за детето. Но не ми е минало през ум да преустановя контакти. Сега гледам много по-спокойно на нещата и ценя възможността детето ми да общува с цялото си семейство, въпреки че пак не го оставям сам за дълго.

Тези срещи и емоциите с бабите обогатяват децата, правят техния живот по-пълен, имай го предвид. Дори и да преядат с шоколад някой път. А инциденти с деца стават, случват се, дори и при най-старателните гледачи.

# 666
  • София

Ти след всичко това би ли седнала на една маса с тази жена, ама честно като се има в предвид че не е само това то са куп истории за 8 години това е за 2 години което ви разказвам? newsm78(не ми се вярва)
А и мъжът ми отказва всякакви контакти с нея, аз и не го насилвам
Не мога да отговора, защото не съм попадала на такъв човек. около мен всички са проне привидно разумни и умерени в изказванията си. А кой какво си мисли вече не знам.

# 667
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Хора,все пак говорим за различни поколения.Да не би вие да нямате търкания с родители/свекърви/тъщи?

Пипилотка,и тя самата каза,че не те харесва.И ти видимо не я харесваш,но това не е важното в случая.Все пак не сте си в една къща,всяка си е отделно.
Но жената наистина плачеше за тези две дечица.Може да е всякаква,но както тя,така и децата имат нужда от баба.Давайте й ги за по няколко часа или в скайп да ги види,когато е в чужбина.Спомням си момента,когато буквално се срина,когато каза,че децата няма да я познават.

Майка съм,и теб разбирам,но и нея също.

# 668
Хора,все пак говорим за различни поколения.Да не би вие да нямате търкания с родители/свекърви/тъщи?

Пипилотка,и тя самата каза,че не те харесва.И ти видимо не я харесваш,но това не е важното в случая.Все пак не сте си в една къща,всяка си е отделно.
Но жената наистина плачеше за тези две дечица.Може да е всякаква,но както тя,така и децата имат нужда от баба.Давайте й ги за по няколко часа или в скайп да ги види,когато е в чужбина.Спомням си момента,когато буквално се срина,когато каза,че децата няма да я познават.

Майка съм,и теб разбирам,но и нея също.

Да в къртицата за момент ми стана жал честно казано, но като се сетих аз колко съм плакала и бременна съм била и тя знаеше че втората ми бременност си я изкарах по болниците, но не ме пощади. Аз не отидох в някое предаване да се жалвам и да плача  Sad че и първата бременост ми я направи АД и втория път продължаваше с смс-и и обиди! Категорично отказвам няколко пъти сме се сдобрявали и след 1 месец всичко по старому, не искам живота ми да минава в скандали, знаете ли че откакто нямаме контакт с нея 1 път не се е повишил тон в къщи за нищо!  bouquet

# 669
Пипилотка, от предаването търсиха ли ви за  коментар или нещо друго, свързано с Кети?

# 670
Не не са ни търсили днес дадох първото си интервю за един вестник! Писах ви това, за да знаете и другата страна а не всички да жалят горката добра жена, която снаха й не й дава децата и тя не знаела защо... За мен темата е приключена отдавна! Но момичета ще ви кажа едно обичайте децата си безкрайно и понякога преглъщайте горчилка, само за да са щастливи те, такъв урок си взех аз, защото аз също ще съм свекърва след години!  Peace

# 671
За тези които по някакъв начин защитават Кети мога да кажа, че със сигурност не знаят какво значи "свекървище" Това не е човек а дявол в образа на човек. Моята майка има злата участ да живее с един такъв демон, и въпреки че сега нещата не са такива каквито бяха, никога няма да забравя какви ужасни неща ми е причинила на мен и на нея. Така силно го усещам, все едно е моя свекърва. И още един случай знам, където бащата на една жена така си е пребивал децата с каквото му падне за щяло и нещяло, че сега внуците му дори не знаят къде живее. Всякакви хора има и роднинската връзка няма никакво значение!

Според мен нищо на този свят не е без причина. За да се отрече собствения й син от нея значи има ПРИЧИНА! Няколко сълзи и трябва да й съчувствам? Винаги лошите хора изглеждат много милички в очите на тези, които не ги познават. И дори в къртицата като си говореха я попитаха: "Е добре де, как така ти нищо не си направила и те не ти дават внуците да не си видиш?"

# 672
  • София
Ивайла има много красива коса. Дали е нейна или е с екстеншън?

# 673
  • Sofia
турската пародия мисия ли беше или по тяхна инициатива?

# 674
турската пародия мисия ли беше или по тяхна инициатива?
Tяхна инициатива беше.

Общи условия

Активация на акаунт