КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ

• 50 833
  • 722
  •   1
Отговори
# 675
  • Sofia
турската пародия мисия ли беше или по тяхна инициатива?
Tяхна инициатива беше.
тъпо и напълно излишно  newsm11

# 676
  • София
Според мен те вътре просто изтрещяха! Повече мисии им трябват. На нас - също.

# 677
  • Bulgaria
Исками се да видя в петък или събота ще е пак, Русеви един срещу друг на Тест.  Laughing

Отначало Бориса ми направи хубаво впечатление, но покрай Русеви и начина, по който ги защитава вече не ми харесва. Явно има Огроооомно самочувствие и се мисли за много велика и умна и само се заяжда с другите.  #2gunfire

От както Любо каза че  според него Емо К. е Кърта и започнах да го гледам по-отблизо и мисля , че има логика в думите на Любо. Въпреки че Кети нямаше да отпадне - нали с него е играла освен и ако Емил Р. е играл с него и Кети е объркала някой въпрос.

Евгени не мисля, че е Къртица- прекалено явно ще е , както и Киряка.   Rolling Eyes

# 678
Дали го има качен някъде днешния епизод вече? Някой беше дал по-рано някакъв линк, но не го намирам вече.

# 679
  • Bulgaria
Дали го има качен някъде днешния епизод вече? Някой беше дал по-рано някакъв линк, но не го намирам вече.

http://www.videoclip.bg/watch/Kurticata-2-18032014-Cql-Epizod

Приятно гледане

# 680

http://www.videoclip.bg/watch/Kurticata-2-18032014-Cql-Epizod

Приятно гледане

Много благодаря за бързата реакция!   bouquet

# 681
Не съм влизала 2 дена и тук си имаме новина! Laughing Лично на крака ни е дошла снахата на Кета!!Аз Кета съм я разбрала още от мига в който я видях.Имам в живота си същия човек.Вече го бях казвала.

А КетитУ,ма толкова да ми прилича на моЙта свекърва....Ауууу ужас! ooooh! (по характер имам предвид)

Всичко,което разказа Пипилотка ми е до болка познато. ooooh! КАто 2 капки вода са.
Точно така ме тормозеше и моята докато бях бременна.Обиждаше ме,правше ми всякакви психоатаки,като се оплачех на мъжа ми и той й направи забележка,се правеше на света вода ненапита.Все не съм я разбрала правилно и т.н.Налага се и иска все на нейната да става,ако не стане се фръцва като малко дете сърдита и 3 дена го играе Многострадалната Геновева.Абе също КетитУ.Напълно я разбирам Пипилотка.Хич не я съветвайте да прави каквото й да било в името на децата.То щом сина й се е отрекъл от нея какво остава да говорим.Вместо да ходи да се доказва по предавания,да вземе да отиде да види внучетата си в дома им.Ако толкова я боли за тях и й е мъчно,Пипилотка каза,че няма против да ходи в дома им да ги вижда.Просто не иска да й ги дава да ги гледа без нейно присъствие.

Сори,че малко се отдалечих от същността на темата! Blush

Не ми харесва този сезон.Скуука,пълна скука.Пълнят времето с глупости.НЯма мисии,няма гърч.
Аз пък си мисля,че къртицата е Бориса.По поведението й съдя.Не съм сигурна де.

Русеви са ужасни просто.Не знам как са станали нещата там.Такива са се намерили(Господ е събирач) или вследствие на съвместния си живот са се превърнали в идентични,меркантилни,долни и подмолни същества.

# 682
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Оставяте личните си отношения снаха-свекърва да рефлектират върху отношенията баба-внуци.
Един ден със сигурност ще съжалявате.
Когато не давате децата(под ред причини - глупави или разумни) вие наказвате бабата,но наказвате и децата.

Има лоши свекърви,но злонамерени към децата ви баби няма!

Давате ли си сметка колко манипулативни са Русеви?Започнали са с агитирането и интригите още преди да влязат в Базата.Още в началото казах,че ги искам вън от играта.Бориса също се показа каква е.Била толератна,била пич - пред Боби е мила и любезна,зад гърба му бърза да се подиграва.

# 683
  • Sofia
и сега Русев гладна стачка прави,за какво?

# 684
  • София

Има лоши свекърви,но злонамерени към децата ви баби няма!
С това не съм съгласна!!! Изпитала съм го на гърба си! Най-милия ми спомен от нея е, че и  мен и брат ми и сестра ми плевели ни наричаше, които трябва да се изкоренят. И всичко, защото ненавиждаше майка ми. Така че просто отношението на бабите към децата понякога е проекция на отношението към снахите. Затова също съм на мнение, че Кета е виновната в случая. Ако само снаха й, а не и сина й беше срещу нея-то тогава щях да съм на друго мнение, обаче в случая...

# 685
Гладува защото иска да го пуснат в базата да не изпусне нещо.. Страх го е че всичките му лъжи ще излязат на светло, като го няма да ги замазва ...

# 686
Бойкотира скуката.От глад щял да умре,но от скука не.Мама Жаба го е казала хубаво!

Beautyholicа,не бих желала да изпадам в подробности,защото не му е тук мястото,но всеки сам преценя как да действа с членовете на семейството си.Аз лично не съм й забранила да вижда внучето,но тя пък моята и не изгаря от желание  LaughingНо и да беше проявила,едва ли бих й го поверила дори за миг ако аз не присъствам.То себе си се страхувам да поверя на нея,та какво остава за детето ми.

Бориса и на мен ми изглеждаше пич,но ще се окаже голям боклук.Чак ме е срам да си изкажа мнението за нея.

# 687
  • София
Така и аз да се запиша най-накрая.  Simple Smile Този сезон ми прави впечатление, че са заложили на интригите, любовните тъпоъгълници и скандалите, за сметка на игрите и търсенето на къртицата. Голяма грешка, не само според мен съдейки по мнения и в този форум и в facebook  Grinning Но като цяло, като поотсея биг брадърското и море от любов, към момента се съмнявам в Бориса, Индира и Христина. Не знам защо, но имам едно такова усещане, че този сезон ще е жена. А Марина и Гери по не ги виждам в тази роля. За Виктория съм почти на 100%, че няма да са я избрали - прекалено много залагат на скандала там и не ми се вярва да са избрали нея. Но ако бъркам (а това е много вероятно все пак миналата година бях заложила на Рут, Киро ми се струваше прекалено очевиден  Grinning) и къртицата е от мъжете - за момента Илиян Киряков или Костя.  Simple Smile Но с това НЕ казване броя верни отговори и НЕ показване на друго освен любовните драми - най-вероятно до май месец само ще знаем кой НЕ е - в смисъл като изгонят някой, че не е той/тя.
 В тази връзка имам един въпрос - до колкото видях участниците не чуват въпросите от теста, а само по спомените на оцелелия, ако реши да сподели, биха имали информация за тях, но поне разбират ли отговора на изгонения? Миналия сезон изгоненият пред тях отговаряше, а сега не и се чудя - разбират ли участниците какво е отговорил изгонения - дали е къртицата или не?

# 688
gery1 и участниците знаят, че ако някой, който си замине е къртицата, то тогава ще има нова церемония.
А относно това дали на церемонията са сменили Къртицата, според мен, дори съм сигурна че не е , защото на миналият финал, показваха че на Кирчо са му предложили и обяснили всичко за жокери и т.н. още преди да влезе... Така че...а в стаята на продукцията според мен няма как да се обясни това, защото има оператори и така ...

# 689
Коя е музиката, която ползваха като им даваха имената от турския сериал, такава бавна музика, балада?

Почва на 43:14 от това видео: http://vbox7.com/play:cb47775c8b

Общи условия

Активация на акаунт