КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ

• 50 962
  • 722
  •   1
Отговори
# 60
# 61
  • Обетованата земя
Пушката ми е малко аналог на Кирил от миналата Къртица по поведение.
Кети би ми била малко по-симпатична, ако не се заяждаше с всеки поотделно при всяко забиване на копието, тъпо е. А репликата на Индира колко е самотна Кети в това голямо тяло е много кофти. Иначе тя ги завлича повече от къртицата.
Може и да сменят къртицата, ако са преценили че не се справя, тя до снощи беше доста назад с парите.

Последна редакция: сб, 08 мар 2014, 21:40 от didi24

# 62
чета повече темата, отколкото гледам предаването

# 63
чета повече темата, отколкото гледам предаването
И аз  hahaha

Не ми отваря сайта за да видя дали са качили снощния епизод,че по коментарите разбирам,че е бил интересен.
Русев къде е отишъл?Не издържа на напъна и си тръгна ли? Laughing

А КетитУ ма толкова да ми прилича на моЙта свекърва....Ауууу ужас! ooooh! (по характер имам предвид)

# 64
Русев къде е отишъл?Не издържа на напъна и си тръгна ли? Laughing
В болница е Русев.
Сайта и на мен сега не ми зарежда. Беше качен епизода, но много прекъсваше.
Аз гледах от тук

# 65
Така както са се вглъбили в КетитУ,нямат шанс да открият къртицата.

Мда, доста е трудно да се съсредоточат върху къртицата, когато имат постоянен дразнител, отделно, че докато Кети е в предаването, къртицата няма нужда да им саботира мисиите. Tired

Само аз ли чух Иван и Андрей снощи да казват, че Стоян ще получи някаква голяма сума, от застраховката, предполагам? newsm78

И ми направи впечатление, че на битката, когато Сано тръгваше със ските, Христина Р. го бутна, уж да го засили, а всъщност го събори. С нейния пост също не се справи добре. Rolling Eyes

# 66
  • Стара Загора

Георги уж неволно заключи Кети в спалнята. Възрастната жена първо се паникьоса, а после се ядоса, но това не трогна ни най-малко съотборника и. Георги небрежно слезе в трапезарията при останалите участници и с усмивка разказа какъв номер е погодил на недолюбваната Екатерина.

# 67
Здравейте, гласувах, че няма да сменят къртицата. Виктория ми е много нагла, погледа й е гаден. Явно продукцията ни чете, снощи няколко пъти повториха ,,по форумите,, и ,,това все пак е къртица, дайте игрите,,. Кети остана, не мога да повярвам. Наистина е нагличка. Ивайла се прави на интересна. Не ми харесва.

# 68
Някой няма ли да каже каква е тази история с "13+17 не било равно на 30"? baby_neutral

# 69
Някой няма ли да каже каква е тази история с "13+17 не било равно на 30"? baby_neutral
Предполагам, че е някаква закачка между тях, когато са били двойка  Rolling Eyes ако тя е била на 17, когато са били заедно, а имат 13 годишна разлика я е убеждавал, че не е толкова стар  Laughing

# 70
днес има ли предаване?

# 71
# 72
  • някъде там
предния сезон , май имаше предавания в събота и неделя

# 73
От вчерашния епизод най-много се изненадах от Сано.
Държа се като типична къртица.
Отказа се толкова лесно и толкова се мъчеше да убеди другите в правотата на преценката си. Много разочароващо, ако не е къртицата. Ако е - има обяснение. Но ако не е и е предал отбора заради тъпата хлебарка, е слаб играч и слаб характер.  Tired

# 74
  • Sofia
моите съмнения са към него още от самото начало Thinking

Общи условия

Активация на акаунт