КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ

• 50 983
  • 722
  •   1
Отговори
# 75
Би било лесно предсказуемо да изберат него за къртица, пък и пак актьор за та зи роля, но може би именно заради този факт- хората ще си кажат "Няма да го направят отново" да са го избрали? Зрителите сами ще отхвърлят такова лесно предположение...

# 76
  • при Дядо Коледа
И аз си мислех,че е лесно предсказуемо,но има логика. Аз честно казано за сега не мога да заподозра никой,но много ми се иска този път да ни изненадат накрая,да е някой,който най-малко сме предполагали.  Simple Smile

# 77
С една приятелка коментирахме днес,че русата перука и американското знаме водят към Киряков- рус е и е участвал на световното в Америка, но не ми се струва толкова просто.

# 78
И днес няма епизод, чаааааааак в Понеделник вечер.  smile3512

# 79
Тъкмо влезнaх дa питaм дaли днес имa предaвaне, но видях, че преди мен сте писaли.
Зaщо тогaвa в aнкетaтa се питa ...."нa церемониятa в неделя"...?

# 80
  • София
Тъкмо влезнaх дa питaм дaли днес имa предaвaне, но видях, че преди мен сте писaли.
Зaщо тогaвa в aнкетaтa се питa ...."нa церемониятa в неделя"...?

Защото церемонията е днес, но ще бъде излъчена утре.

# 81
Aхa, ясно! Peace

# 82
Аз леко започнах да се разочаровам от Сано

# 83
Аз леко започнах да се разочаровам от Сано

и аз така. мислех го за по-голям мъжкар и лек характер.

# 84
Сано наистина показва мн различен образ, от този който си представях, че е заради филми и негови интервюта. По-скоро не го  харесвам.

Кети също е дразнеща и смятам, че в голяма част от мненията на групата са верни за нейните личностни качества.

# 85
  • IT
Кети   пита Христина Т как е отслабнала и междувременно яде по сърмичка на хапка. Те вярно са малки сърмичките, но как ги мушка милата.

# 86
Кети   пита Христина Т как е отслабнала и междувременно яде по сърмичка на хапка. Те вярно са малки сърмичките, но как ги мушка милата.

Тя Христина в "Жените говорят" каза, че е свалила около 25кг, дори не знам, май каза, че е имала булимия. Сега ще го догледам, че в събота не можах.

# 87
  • София
Даже каза, че все още има проявления, но не смята, че това е проблем, защото се владее...

# 88

Тя Христина в "Жените говорят" каза, че е свалила около 25кг, дори не знам, май каза, че е имала булимия. Сега ще го догледам, че в събота не можах.

Каза,че дори още има булимия.

# 89
Не знам как се очаква от зрителите да познаят кой е къртицата. Миналата година имаше поне в началото, че и до средата някъде яснота по въпросите, кой с колко верни отговора е и зрителя можеше да си насложи отговорите към нарочения си за къртица. От предния сезон се видя, че жокерите не помагат много, по-скоро объркват, а и се разбра, че само някои жокери са жокери, другите са за заблуда. Сега пълна мъгла. Предния сезон самата къртица ако попаднеше на теста трябваше да внимава с отговорите си, за да не се издаде. Сега може спокойно да си отговаря с 10/10 въпроса  Crazy и никой да не го заподозре, че е именно тя.

Общи условия

Активация на акаунт