КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ

• 50 986
  • 722
  •   1
Отговори
# 90
И аз това си мислех, може всеки ден да сменят къртицата, зрителите няма как да разберат...Не зная в чуждите формати каква информация се допуска до зрителите?Тук разбрахме кой с кого е спал, с кого се е скарал,колко аборта има..Набляга се на клюки и жълтини, мисиите минават някак между другото.Определено първия сезон ми хареса повече.

# 91
  • in Wonderland
Аз пък продължавам да харесвам Сано . Много е важно да имаш правилна преценка за нещата . Той прецени ,че и да я изяде въпросната хлебарка , няма да успеят. Защо да го прави ? А също и не очаквах да е толкова интелигентен . Както някой вече писа , може би заради образа му в Под прикритие , и преди това като Среброто от братя Мангасарян , бях останала с впечатление ,че е по скоро повърхностен и лаладжия , но съм много приятно изненадана до сега как се представя . Коментарите му са много на място и добре казани . Дано по- нататък не ме разочарова , но за сега му симпатизирам напълно . А , и съм сигурна ,че той не е къртицата . Ако беше , щеше да изяде хлебарката!

# 92
  • IT
И аз го харесвам много Сано. Само не разбрах Попай за чий се показа с купичката хлебарки  и изяде една.

# 93
  • София
Записвам се да следя коментарите ви.

Много ме е яд за Христина Т., харесвах я. Кетито определено е дразнеща и смятам коментарите на останалите като доста вярни за нея.

Сано ме издразни, не че не изяде хлебарката, а че после много дълго се оправдава и коментира. Иначе го харесвам, за сега.

# 94
  • Bulgaria
Миналата година предаването наистина беше по-интересно.  Rolling Eyes Rolling Eyes
Тази година за да има повече време да гласуваме са сменили единия лайф и сега двата са един след друг.  #Cussing out #Cussing out
Да не говорим че някои мисии липсват - като "Нощта на Къртицата" и за капак са наблъскали всички в един единствен ден -петък (Предверие , Голяма битка и Тестове). Тъй или иначе тази година се съмнявам да надушим Кърта, защото ще е много трудно без информацията от тестовете, така че спокойно може да се гледа само един ден в седмицата - петък.
Разочарована съм за сега от Продукцията.  #2gunfireДано се компенсират в оставащите седмици, ако ги изтърпя с тяхните любовни интриги. Naughty

Най-вероятно няма да сменят КЪрта  newsm78

# 95
  • sofia
Не ме кефи Среброто. Има нещо гаднярско в него.
Относно Христина Тушева...и тя не ми допадаше, най-малкото визуално. Изумих се с кви красавици я сравнявате...Което доказва, колко сме различни... Simple Smile

# 96
  • София
Сано съм го сложила в графа 'изчакване'.
Страшно го харесвам като Косъма и ми предстои да го видя, какъв човек е извън роли.
Ако е решил все пак да играе себе си.  Wink

# 97
Русев се е върнал е играта. Тук го прочетох.
А тази вечер ще дават това

Пак само драми. Искам да гледам игри.

# 98
След малко почват "ДНЕВНИЦИТЕ НА КЪРТИЦАТА".

15:00 по ТВ7.

# 99
Разочарована съм от "дневниците". Не ми се гледат неща от миналата седмица...

# 100
  • София
Страшно интервю с Христина Т. по Дневниците - нищо не се чува!!! Как е възможно толкова да им е зле техниката?! И какъв е смисъла да излъчат това интервю, което не се разбра и после да ни се извинят  ooooh!

# 101
  • Sofia
много тъпи тези Дневници...преразказват минали истории Close

# 102
  • in Wonderland
Да , и аз гледах за първи ( най-вероятно и последен ) път Дневниците . Дост глупаво , просто повториха някои неща от предаването в петък , пък за интервюто с Хр. Т . без коментар . Супер им е зле озвучаването тази година . Не разбирам мега ,гига мащабната продукция защо не вземе мерки , та да спрат тия супер дразнещи технически гафове .
 Аз лично довечера мисля да съм с Капките , после ще видя как сте оценили тук епизода и ако си заслужава ,ще го гледам в нета .

# 103
  • IT
Не бях гледала визитката на Гергана, така ми стана мъчно за това хубаво момиче.

# 104
Досега все се надявах да стане по интересно... Наистина ми харесва замисълът на предаването "Къртицата", ама наште го опропастиха. И в първия сезон имаше жълтини, но тук друго няма... Само дето претендират за мега, гига голямата продукция.... Дотук пълна нула. Доста по зле е от първия сезон - няма нощ на къртицата, няма съботно издание, всички игри са били сякаш между другото, като пълнеж, дори ако сте забелязали няма и коментатори (в миналия сезон на всеки лайф имаше по 5-6 коментатора, сега най много двама и то най - вече психоложката и продуцента)...
Само гръмки обещания и реклами и накрая ... някакви измислени скандали ... Имам чувството, че отдавна са забравили, че вътре се търси къртица...
Надявам се да ме изненадат и предаването да продължи по друг начин...

Общи условия

Активация на акаунт