Лакове за нокти-88

• 68 512
  • 751
  •   1
Отговори
# 600
Докладвам за фолиото на Опи. Точно на 16-тия час от лакирането му вече има забележки и то доста по върховете и е за сваляне според моя вкус. Не понасям каквото и да било забелване на лак вк. и по върховете и махам щом има забележка, дори да е само една. Та само за специален повод е на моите нокти и това вече е доказано със сигурност. Peace

Аз днес го минах още един път и си е ок, без никакви забележки  Simple Smile

# 601
  • гр. София
При мен също още не е мръднало. Може и аз да мина един допълнителен слой топ лак за всеки случай.

# 602
  • Belgium
При мен Push&Shove си издържа два дни без топ, ако бях сложила, щеше да издръжи три.

Ох влюбих се в тази снимка на Son of a Peach (ама и името му е жестоко на този лак  Crazy ), но като сравнявам с другите снимки в нета, това изобщо не е реалния му цвят. Явно е доста обработена.

Скрит текст:

# 603
  • София
Ех, че свеж пролетен цвят. ^^ Heart Eyes И аз съм с прасковено, но моето не е толкова светло и нежно.

# 604
При мен също още не е мръднало. Може и аз да мина един допълнителен слой топ лак за всеки случай.
Аз съм го носила без топ лак. Peace

Сега по ваша идея му сложих отгоре още един, но дебел слой лак Опи и минах с много дебел слой гел- топ лак на Диор. Довечера ще го нося със същия сребърно фолиен бонбонен клътч на МММ на парти и много се радвам, че го оправих. Благодаря!  bouquet

Последна редакция: пт, 21 мар 2014, 15:08 от densi

# 605
  • USA, Steak State
От подаръчна размяна се сдобих с

Zoya- Tomoko   Sephora by OPI- Techno girl Tail me something Teal the tide turns   Sand dolla make you holla   Wish on a starfish

# 606
  • Belgium
Този ChinaGlaze Wish Upon a Starfish, ми напомня донякъде на Принцесата на Катрис. Може би с една идея по-малко златисти частици.

# 607
При мен Push&Shove си издържа два дни без топ, ако бях сложила, щеше да издръжи три.

Ох влюбих се в тази снимка на Son of a Peach (ама и името му е жестоко на този лак  Crazy ), но като сравнявам с другите снимки в нета, това изобщо не е реалния му цвят. Явно е доста обработена.

Скрит текст:

Лу, с него съм сега и наистина е много светещ лак. Всичките ми колеги го забелязаха Simple Smile Само от към нанасяне е като ФФФ. Мога тези дни да кача снимка Simple Smile

# 608
  • USA, Steak State
Доста му е златото, но на суоча не е хванато.

# 609
  • Belgium

Лу, с него съм сега и наистина е много светещ лак. Всичките ми колеги го забелязаха Simple Smile Само от към нанасяне е като ФФФ. Мога тези дни да кача снимка Simple Smile

Adry_ane ще се радвам да видя реална снимка, благодаря  Laughing
Прилича ли на цвета от снимката, която съм пуснала, или е една идея по-малко неонов?

# 610
От днес с няколко нови попълнения Simple Smile
OPI I just can't cope-acabana
OPI Brazil mini sand
OPI Brazil mini

# 611
И аз чакам Petal To The Metal и той ли не е покривен,аз толкова харесах цвета,че изобщо не съм гледала с какъв финиш е Thinking
TheBlackWidow Страхотни лакчета честито,както и на всички дами с нови придобивки

# 612

Скрит текст:

И аз ще чакам за реална снимка. Hug Мислех го и него, но наистина по суочовете снимките са много разнородни и не бях много убедена, че го искам. Сега обаче като покажеш и при теб как е и ако вземе, че ми хареса и той ще се поръчва ooooh! Laughing

Честити придобивки на всички!

# 613
# 614
  • Отвъд алеята зад шкафа
Неоновите Чайни са супер. Аз си поръчах ФФФ и Neon and on на първо време, новите ще ги помисля малко.

Сетих се за стара моя снимка на един неон от Флормар, не обръщайте внимание на мургавата ми ръчичка, снимката е от морето:

Последна редакция: пт, 21 мар 2014, 21:59 от gadamer

Общи условия

Активация на акаунт