Лакове за нокти-88

• 68 506
  • 751
  •   1
Отговори
# 705
   Шоколадче, много готино наистина. А само да попитам, в този At Vase има и лека ментова нотка, така ли? Аз си търся много светлосиньо лакче, но без никакви залитания в другите цветови гами и май този няма да ми свърши работа в такъв случай...
Aз, пък, бих ти препоръчала Флормар 423 (малко по- светъл е от на снимката. Хем се намира лесно по нашите ширини, хем е много сладурско бебешко синьо. Peace

kakaka много сладка комбинация. А като си представя и аромата... Crazy Heart Eyes

# 706
  • Sofia
   Благодаря, Ради!   bouquet  Peace

# 707
Мерси Ради  Hug Непрекъснато си душкам ноктите, а хората си мислят, че си бъркам в носа  Joy

# 708
ето от днес
http://lappland.snimka.bg/daily/nokti.780366.32863078
черен хайвер
много ми допадна въпреки отрицателните коментари из блоговете

# 709
Момичета, имам едно въпросче за топа SECHE VITE.....
Преди малко го изпробвах, но нещо мн ме съмнява този топ, мирише много силно и то като на лак за дърво,, определено бързо засъхва спор няма, но тази миризма Simple Smile и при вас ли е така?

# 710
  • гр. София
Да, така си мирише. Препоръчвам ти да си слагаш маска или да отваряш прозорец или балконска врата докато го ползваш.  Peace

# 711
И аз имам Сеш от скоро-мирише ми на лепило  Grinning. Сега ече съм спокойна, че и моя не е развален. А много ли е вреден този Сеш?

# 712
  • Belgium
Вреден е Сеш, забарнен е за ползване от бременни и кърмещи, така че прави сметка.

Аз отдавна се отказах от него.

Интересно, че при мен ароматизираните Мodel`s Own, изобщо не миришат на нокти  Crossing Arms

# 713
  • Sofia
   Че то, кое вече не е вредно?!  Crazy

# 714
  • Belgium
Сеша е по-вреден, от обикновеното вредно  Mr. Green

Днес съм така, сори за ужасния овал, но се лакирах бая на тъмно  Laughing

Скрит текст:

# 715
Флормарското синьо много ми хареса - ще се търси:)

Аз нали нямам търпение да експериментирам - и паднал, не паднал, след 2 дни сменям лак:)

Динички от мен:)

# 716
Ivvangeline, ах колко са сладки диничките, дори кората е като динена кора Simple Smile Кажи, моля те, как ги направи  Praynig

# 717
хаха, мерси - динената кора е първо с тъмнозелено като френски и отгоре големи точки със светлозелено, докато не е съвсем засъхнало:)

# 718
  • София
Ооооо Лу, жестока снимка  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes.

# 719

Общи условия

Активация на акаунт