Лакове за нокти-88

• 68 506
  • 751
  •   1
Отговори
# 735
  • UK
Моите снимки са ужасни, в сравнение с тези на някои момичета тук, тъй че не мисля, че някой ще иска да ги ползва Simple Smile

# 736
Като се има предвид пристрастието ми към не особено популярни в темата цветове  Grinning, надали ще опрете до моите снимки, но ако някога някой реши - с удоволствие ги предоставям за нашата тема. Wink  bouquet

# 737
Момичета, не се стесявайте! Темата е пълна с красиви маникюри, стандартни и нестандартни цветове, дълги, къси, ярки и по-срамежливи ноктета, но всички са прекрасни, а  на мен специално са ми страхотно ежедневно вдъхновение   bouquet Нямам против да се ползват снимките ми, напротив, ще се радвам.

Фрикси, доста красноречиво сравнение на двата цвята без нито една  дума, интересно ми беше.

Аз наскоро открих бързосъхнещ, безвреден  (с цялата условност на тази дума) и наличен на нашия пазар топ с прекрасен блясък, трайност и супер лесно нанасяне без отдръпване. Шишенцето ми е вече наполовина, суша наред  Mr. Green http://nailcentric.net/essie-good-go-fast-drying-top-coat-review/ Това е бързосъхнещият Еси, който аз взех за 12 лева, тъй като имаше намаление в Дъглас миналия месец. Доста съм го ползвала вече като честота и мога да отговоря на въпроси, така че ако някой се интересува, питайте  Hug

# 738
В Пош-а има формалдехид, а той не е много безвреден.  Peace

# 739
kakaka, благодаря много за изчерпателната информация за топ лака на Essie  bouquet. Това ще бъде следващата ми покупка.

newsm78 , и аз се зачудих....формалдехид има и в Micro Cell, който ползвам вече 6-ти месец и 4 от ноктите ми продължават да се разслояват.

# 740
  • гр. София
Аз пък взех топ лак на Чайна Глейз след консултация в Мориата.  Peace

Денси, с най-голямо удоволствие ако си харесала нещо от моите маникюри ти давам авторските си права.  hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: ср, 26 мар 2014, 09:05 от Shokoladche

# 741
  • Germany
Чудни неща показвате отново!   bouquet
Kakaka, с какъв апарат правиш снимките си? Супер са.   Hug

По въпроса със заздравителите, бих препоръчала маслото за нокти на Икаров. Взех си го от аптеката за около 3лв. и съм страаашно доволна. Свалих си гела и естествено винаги след това ноктите ми са ужасно меки и чупещи се, но от както ползвам маслото заздравяват адски бързо. Втривам го в ноктите и кожичките преди всяко лакиране и седя 15-20 мин. да попие, после избърсвам ноктите и лакирам, а лакът не мърда, въпреки че плочката се омазнява. Но и моите са си доста поизсушени, не знам как ще е при момичета с по-мазна плочка.
Скрит текст:

Иначе аз си режа кожичките общо взето 1-2 пъти на седмица. Blush Знам, че не трябва, обаче не мога да ги търпя просто  #2gunfire. Мажа с масла и т.н., но не мога без да режа. Дайте някакъв съвет какво да ги правя, че да не се налага все да ги кълцам  Joy.

Посъветвайте ме и как да нанасям лака максимално близо до кожата, но все пак да спазвам овала без да се цапотам... newsm78 Забелязвам, че нанасям малко по-далечко отколкото ми се иска, а на показалците винаги става криво.

Денси, много бих се радвала, ако снимките ми се ползват, макар че не са кой знае какво.  Simple Smile

От миналата седмица:
Скрит текст:

От вчера:
Реших да пробвам гел топа на ГР върху сух брокат с надеждата, че няма да се напука, но резултатът е налице тази сутрин - по-малко, но все пак напукан. Crossing Arms
Скрит текст:
Иначе цветът на лака е страхотно ментово, но не се забелязва чак толкова на снимките.

Ето още едно предложение за светло синьо:
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 26 мар 2014, 10:15 от Chrissie

# 742
  • Belgium
kakaka, благодаря за подробното ревю на Essie Good To Go, непременно ще го пробвам по-нататък.

В момента съм с топ лака на Джесика и съм много доволна - съхне адски бързо (около 5 минути), не се отдръпва, има страхотен блясък и не се напуква на втория-третия ден  Heart Eyes

Днес съм с Color Club Take Me to Your Chateau - разкошно порцеланово синьо, което очудващо може да се нанесе и само на 1 слой. Обикновено бледо сините цветове, които съм имала си искаха напластявне. На безименния сложих OPI What`s with the Cattitude за сравнение и определено губи по-точки, а и са му нужни 3 слоя. Според мен Color Club-a е по-красив и от Порцелана на Диор.

# 743
kakaka все се каня да започна и да пиша, но обикновено докато изрежа снимките и ги кача вече ми се е отщяло да пиша. А и не съм особено добра в обясняването на каквото и да било... Може би по-нататък, когато започна да снимам и с фотоапарат  Simple Smile
Аз ползвам този топ
На последните снимки съм точно с него, съхне доста бързо. Е блясъка не е точно като на Сеш, но ми е ок. Може би ще направя някоя друга снимка за сравнение скоро.  Simple Smile

# 744
  • София
newsm78 , и аз се зачудих....формалдехид има и в Micro Cell, който ползвам вече 6-ти месец и 4 от ноктите ми продължават да се разслояват.

Хм....на бутилката пише, че е фрии от формалдехид, тоулен и още нещо трудно за произнасяне  Mr. Green

# 745
  • Стара Загора

# 746
Лу, valia77, няма за какво да ми благодарите за ревюто, момичета, нали това е идеята  Hug За мен този топ си е откритие, признавам, че не бих го взела, ако не беше намален. Често бъркам с такива импулсивни покупки, но тозо път извадих късмет.
Chrissie, аз снимам ужасно и не се справям независимо от апарата, но мъжа ми ми угажда и прави снимките за блога. Питах го с какво снима, каза Никон Д80.
За рязането на кожичките какво да кажа. Преди и аз много режех, нямах търпение да ги оставя малко на мира, да се възстановят, да се проличат грижите. Сега само избутвам, почиствам с разтвор за отстраняване на кожички и хидратирам.
Ивче, в тази колекция на Севънтийн от 6 лака, 4 са сини и един зелен  Shocked , нали е русалкова Simple Smile Сигурно има по-отчетлива разлика в нюансите на живо, но тези лакове нямам къде да ги намеря. Веднъж само съм засичала завидно голяма гама в една парфюмерия, която вече не съществува...

# 747
  • Belgium
kakaka, Sveneteen има в Мориа - огромен щендер, много добре зареден  Peace

# 748
kakaka, Sveneteen има в Мориа - огромен щендер, много добре зареден  Peace
Ех, тая Мориа  Crazy А аз нито веднъж не съм била там  ooooh!

# 749
  • Sofia
kakaka, Sveneteen има в Мориа - огромен щендер, много добре зареден  Peace
Ех, тая Мориа  Crazy А аз нито веднъж не съм била там  ooooh!

Хаха, пропуснала си да влезеш в светилището на лакоманиачките.  bishop Laughing Моето не, де, понеже от много време се сдобивам с всички желани лакчета с онлайн поръчка.  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт