http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay/80168/2368/1/19 … syasi-1300-kostum
специална дружке моя, чакай сега пък аз да те питам, ти пък от каква точно позиция правиш забележки, чак леко заплашителни “Внимавайте.....“ и изобщо “ми редиш мебелите“, както обичам да се изразявам ?! Значи постът ти е абсолютен оксиморон / това, да се види, че владея и сложни думи разни 

красота ! 
много ви благодаря, че допълвате и изяснявате картинката около героите в сериала ! Наистина много полезна информация ! 
благодаря много, че си превела статията и коментара на Фарах ! 
иначе с претенции за точност някои, обаче свободните интерпретации, ги владеят най- добре !

Стахотен грим - браво!
Така добре са го състарили, никога не бих предположила, че е толкова млад всъщност ! Както и графиня Вержинская !
специална дружке моя, чакай сега пък аз да те питам, ти пък от каква точно позиция правиш забележки, чак леко заплашителни Значи постът ти е абсолютен оксиморон / това, да се види, че владея и сложни думи разни
Не виждам противоречие, защото лично аз нямам проблем със свободата на писане, нямам и пост, в който да коментирам, да оценявам потребител или да казвам кой какво да мисли и как да го напише. Но, се начетох се на разни подмятания за бетонови глави, комплексари, неучени, незрели, в темата ще е супер, ако някои не се правят на по-по-най-най. Кои са тези? Или браво на този, този и този, създават уют в темата. И китки! Да се разбира, че други създават интриги. И като интриганти, развалящи уюта, са излишни. Това имах предвид. 
за всички наред

баш ми е драго да те видя в нашата компания !
Добре дошла !
противоречието е очевАдно - не можеш да искаш едно, а в същото време, да ограничаваш останалите ! Дали ще слагам китки, на кого, колко и как ще благодаря, си е лично моя работа и не съм от тези, дето ще се впечатлят от подобни “съвети“ - дали и за какво ще внимавам - също ! Прочети си още веднъж поста и съм сигурна, че ще разбереш, както всъщност си написала. 

за всички наред

да ми се разсърди и да ме отсвири, значи ! 

Препоръчани теми