Отговори
# 45

Госпожата, Снежка Wink. добре заварила!
Така спокойно беше тук, че всеки път четейки, се чудех да не съм объркала темата.  Сега вече съм спокойна, че всичко е наред  hahaha hahaha hahaha

Joy Joy Joy Joy Joy

# 46
  • Средната земя
Вероятно е обсъждано, за което се извинявам, но да попитам: има ли екип, който се е ангажирал да превежда?

# 47
Вероятно е обсъждано, за което се извинявам, но да попитам: има ли екип, който се е ангажирал да превежда?

Екип няма, имаше една - две заявки преди да започне излъчването, но ....не са се появили да кажат. Peace
В този ред на мисли, да попитам, дали има някой, който умее да прави субтитри и да ги вгражда ? Praynig

# 48
Изгледах най-после серията. Много, много ми хареса. Аплодисменти!
И има място за коментар. Корегирам си мнението, че не е отразена ист. действителност. С две изречения, но много точно описаха събитията. Шайката метежници, мекушавия  Николай 2, войната на 4 фронта, битката за Галиция.
Фарах - игра над очакванията ми. Остават си забележките за стайлинга и повечето трепети.
За момента не намирам, че Курт е влюбен в Шура. Действаше си като коцкар. Защо не и каза простичко и уважително, че я обича. И да го удари повече на разходки и ухажване Ами сложиха  в устата му думи, които по начало са неприлични за времето, в което се развива действието,за годините на Шура и за общестбеното й положение.  -   искам да си в обятията ми, устни в устни,  да те целувам вечно. Думи - свалки, категорично. И доколкото разбрах отмина с мълчание въпроса на приятеля си дали се отказва от баса. Но и Шура му даде знаци. Искам да вляза в леговището на вълка.
Не разбрах смисъла на сцената в операта и обяснението на Курт. Петро беше до него. Обърна се, видя го и каза, че не може да се нагледа на Шура. С хищническа физиономия. Доказателство за несериозност на намеренията, иначе защо го направи.
Петро-Курт. Ясно е, че ще  демонизират Петро. Обаче и Курт, ще го отнесе задето лично е решил инцидента в гората, а не го е отнесал до трибунала.
Покрай Гюзиде може и да си развали отношенията с Джелил.
Най-хубавите сцени бяха в Алище. Страшен мъжки каст.
Според мен, ще оженят Шура за Петро.
И други работи ме впечатлиха ама много писане.
Десетка за играта на Къванч от мен!

# 49
Госпожата  Joy Joy Joy Joy newsm10 newsm51 newsm51
Никита  Hug welcome как ме разсмя само , благодаря!    bouquet

Халит Ергенч е харесал 1 серия на Курт и Шура,пожелава успех на снимачната група и е казал, че тази роля е голяма за К.Т, чиято игра много харесва.

Къванч Татлъту побеждава с целувки!

Последна редакция: нд, 09 мар 2014, 22:54 от queen_fenka

# 50
В този ред на мисли, да попитам, дали има някой, който умее да прави субтитри и да ги вгражда ? Praynig

Аз мога да превеждам единствено във Вики, иначе не мога да вграждам субтитри. Hug

Фенче, Hug  Явно сем. Ергенч следят "Курт Сеит и Шура". Wink

# 51

Аз мога да превеждам единствено във Вики, иначе не мога да вграждам субтитри. Hug

Фенче, Hug  Явно сем. Ергенч следят "Курт Сеит и Шура". Wink

Благодаря, Снежка !  Heart Eyes Аз за всеки случай да попитам. Peace

Фенче, Heart Eyes Hug Heart Eyes

Дафне,  Hug от линка на Дъга ли гледа ? на мен нещо не ще да ми се отвори ? Thinking

# 52
Госпожата  Heart Eyes има го в бокса, аз там гледам! Peace
http://www.vbox7.com/play:7de411af4c

# 53
  • In the light side of the Moon!
мили моми4ета  Hug

забавлявайте се, радвайте се, смейте се и се майтапете  Hug
смехът е здраве, не си създавайте излишни главоболия  Peace

мислех да не пиша нищо по въпроса, но понеже гледам, 4е ме спрягате та се изкуших  Wink

след като про4етох поста на sisi55 и видях , 4е грешката ми е забелязана, но извинението ми след нея не е,  реших , 4е не е нужно да се оправдавам и да разяснявам, каквото и да било! Това ми беше достатъ4но да разбера, 4е някъде има нещо сбъркано! Но пък Валентина и Госпожата уто4ниха за неразбралите моето У ! Но това, което ме озада4и е, 4е  - " Този филм е за  учени и знаещи хора" ! Аз понеже, нито имам диплома за историята на Русия, нито за Турция, нито съм преподавател в някой университет, та реших, 4е ще е най-добре да си стоя на балкон4ето, да си хортувам и да се радвам на хубави постове и разсъждения! Филма ми харесва и ще го гледам, независимо , колко съм умна и знаеща!!!!

с този си пост предлагам да продължим напред позитвно, за да не омърсяваме, нито филма, нито темата, и не на последно място, моми4етата, които полагат усилия да ни снабдят с инфо или превод!!!

Хубава ве4ер на вси4ки!!!
още един път се извинявам на засегналите се от моето "У"  Wink

пс: ли4но бих се извинила и на Курт Сеит Еминов, стига да ми се обади  Wink

# 54

Ще ти се !  Joy Joy Joy Той, ако ти се обади, хептен ще му объркаш името ! Не искам и да си помисля, как ще се обърнеш към него ! Joy Joy Joy Joy Joy

Фенче,  Heart Eyes Hug Heart Eyes благодаря !   bouquet

# 55
  • In the light side of the Moon!

Ще ти се !  Joy Joy Joy Той, ако ти се обади, хептен ще му объркаш името ! Не искам и да си помисля, как ще се обърнеш към него ! Joy Joy Joy Joy Joy

ама поне кажи този път улу4их ли му името  newsm78
и ако съм, вземи, 4е ме похвали  Crossing Arms
пък, когато ми се обади, тогава ще го мисля...как се казва  Joy Joy Joy Joy

# 56
Ето официалната страница на сериала "вконтакте"-  

https://vk.com/kurtseyt_official

Аз лично следя и гледам там много неща- в Контакта..Може би трябва регистрация.Преди години , като нямах, изчезваха клиповете.Ако пък не е от регистрцията, е от браузъра- с "Интернет Експлоръл" не става.Гледам и с "Гугълхром" и с "Мозила".Става и с "Опера", доколкото знам.
Може да има значение и скоростта на нета

Последна редакция: нд, 09 мар 2014, 23:30 от nikita1

# 57

ама поне кажи този път улу4их ли му името  newsm78
и ако съм, вземи, 4е ме похвали  Crossing Arms
пък, когато ми се обади, тогава ще го мисля...как се казва  Joy Joy Joy Joy

Похвал, похвал, похвал !  newsm18 newsm18 newsm18

Като ти се обади, въобще няма да мислиш - вЕрвай ми!  Joy Joy Joy

Ники,  Hug благодаря !  bouquet Аз имам регистрация там, нямам проблем, но самото видео не щеше да тръгне нещо. Сега е ок, но междувременно, се сдобих с няколко алтернативи !  Hug

# 58
# 59
  • София
Дива, няма защо!  Hug

Ники,  Hug

Тази Фунда твори страхотни колажи! Не мога да не споделя, много е красив!  Heart Eyes

Не сколасах да гледам пак епизода днес, затова утре или във вторник ще го направя на всяка цена. Но ще го гледам на турски, затова ако не разбера нещо добре, ще ви залея с въпроси така да знаете.  Grinning

Последна редакция: нд, 09 мар 2014, 23:59 от zarani

Общи условия

Активация на акаунт