Отговори
# 30
  • София

Последна редакция: нд, 09 мар 2014, 15:40 от zarani

# 31
  • AMS

Привет, дружки!!!
Благодаря ви за споделеното!!!
Дъгичка, благодаря за помощта. Редактирах поста си
Допълних схемата с актьора, изпълняващ ролята на барон Константин. Допълних името на актрисата от ЗП, която изпълнява ролята на майката на Борински. Намерих мястото на Хавва - Havva - Sümeyra Koç, която е сестра, а според мен снаха на Сеит?
Остават ми да намеря и допълня за:  майката на Шура - ... Вердженская, бащата на Шура - Юлиян Вердженски и бащата на Борински - Андрей Борински.

Момичета, не мога да ви изброя всичките, но наистина благодаря, на всяка една от вас най-сърдечно!!!

Ето и един нов клип, който намерих:

Последна редакция: нд, 09 мар 2014, 16:09 от di...va

# 32
  • София
Атай Гергин (Atay Gergin) e бащата на Нина, Валентина и Шура.
Скрит текст:
Емек Ерел (Emek Erel) e майка им.
Скрит текст:
Селчук Сазак (Selçuk Sazak) e бащата на Петро.
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 09 мар 2014, 16:47 от zarani

# 33
  • AMS
Zarani,   bouquet сърдечно благодаря!!!
Направих допълненията. Ползвах много твои постове, както и на другите момичета.  Hug Hug Hug
Оставам да добавя снимките за по-нататък.

# 34
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Дзак! Laughing Laughing Mr. Green

Оцелях в метрото...кееееееееееф... newsm44 newsm44 newsm68 newsm68

# 35
и аз се записвам, оттук натам само да 4ета и следя за новини и преводи!!!

Дааа, натам вървят нещата. Някои се изживяват като цензори или администратори на темата. Вчера изказът бил махленски, филмът не се разбирал, бил само за културтрегери, други тровели обстановката, трети се правили на интересни.
Що бе дами не си пишете по темата, а раздавате квалификации. Кой кого познава. И принос за една тема имат абсолютно всички, които пишат в нея. Така, че внимателно със китките и  сърчицата, които раздавате по списък  на по-специалните потребители.
Благодаря на Госпожата за новата тема! Нека да ври и кипи от  страсти и словесни битки.

Дафне,  Hug специална дружке моя, чакай сега пък аз да те питам, ти пък от каква точно позиция правиш забележки, чак леко заплашителни “Внимавайте.....“ и изобщо “ми редиш мебелите“, както обичам да се изразявам ?! Значи постът ти е абсолютен оксиморон / това, да се види, че владея и сложни думи разни Mr. Green/ - не може хем да искаш да можеш да си пишеш, каквото поискаш и както поискаш/ нещо, което никой нито ти е забранил, нито нищо и което знаеш, че аз адмирирам винаги!/, хем да правиш забележки и да казваш на останалите потребители как да пишат, какви китки и на кого да подаряват !  Laughing Смешно е, да не кажа и абсолютно излишно !  Peace
С теб се знаем давно - давньiм, няма нужда от подобна поза. Никой на никого не пречи да пише, каквото иска, стига да спазва добрият тон, без да квалифицира, обижда, без опити да се “четат“ мисли и прочее прояви на телепатични способности !  LaughingАз викам да сложим край на подобни излишни тематики и да си караме по същество !  Hug
А съществото.... Heart Eyes Crazy Flutter Heart Eyes красота !  Heart Eyes

Дива, Зарани,  Heart Eyes Hug Heart Eyes много ви благодаря, че допълвате и изяснявате картинката около героите в сериала ! Наистина много полезна информация !   bouquet

Бонитка,  Heart Eyes Hug Heart Eyes благодаря много, че си превела статията и коментара на Фарах !  newsm51
Скрит текст:
Щото попаднах на един превод..... ooooh! ooooh! ooooh! иначе с претенции за точност някои, обаче свободните интерпретации, ги владеят най- добре !  Joy Joy Joy

# 36
Момичета  Heart Eyes  Hug

Атай Гергин (Atay Gergin) e бащата на Нина, Валентина и Шура.
 Този човек много ме впечатли  Embarassed

Ако му изпратя покана за приятелство дали ще го потвърди   bouquet ?

# 37

Бравооооооооооо! Другия път пак! Joy Joy Joy Joy Joy Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 38

Видя ли ?! Накрая ще започне и да ти харесва !  Laughing Wink Heart Eyes Hug

Определено е хубав мъж !  Peace Стахотен грим - браво! Peace Така добре са го състарили, никога не бих предположила, че е толкова млад всъщност ! Както и графиня Вержинская !

# 39
Дафне,  Hug специална дружке моя, чакай сега пък аз да те питам, ти пък от каква точно позиция правиш забележки, чак леко заплашителни  Значи постът ти е абсолютен оксиморон / това, да се види, че владея и сложни думи разни Mr. Green/ - не може хем да искаш да можеш да си пишеш, каквото поискаш и както поискаш/ нещо, което никой нито ти е забранил, нито нищо и което знаеш, че аз адмирирам винаги!/, хем да правиш забележки и да казваш на останалите потребители как да пишат, какви китки и на кого да подаряват !
Никой на никого не пречи да пише, каквото иска, стига да спазва добрият тон, без да квалифицира, обижда, без опити да се “четат“ мисли и прочее прояви на телепатични способности 
HugНе виждам  противоречие, защото лично аз нямам проблем със свободата на писане, нямам  и пост, в който да коментирам, да оценявам потребител или да казвам кой какво да мисли и как да го напише.  Но, се начетох се  на разни подмятания за бетонови глави, комплексари, неучени, незрели,  в темата ще е супер, ако някои не се правят на по-по-най-най. Кои са тези?   Или браво на този, този и този,  създават уют в темата.  И китки! Да се разбира, че други създават интриги. И като интриганти, развалящи уюта, са излишни.  Това имах предвид. Peace
Права си, че е смешно, защото на мен по принцип не ми пука, кой какви ги пише. Но доколкото разбрах  МегиТео е обидена от вчерашното конско , затова се изказах.

# 40
Привет на всички, познати и непознати!
   bouquetза всички наред Grinning
 И аз  да се запиша, че да не артиша.
Успех на сериала и толерантност в дискусиите пожелавам,
 защото ,че ще е интересно, не се и съмнявам! Wink
Е, не вярвам да мине без словестни двубои,
щом Киво с Шурки ,Мурки ще дели покои  Wink
Та то ,ако това го няма, за кво я правят тая драма  hahaha
Така, че силите пазете и кьорфишеци не палете
има, време очи да дереме Hug

Последна редакция: нд, 09 мар 2014, 22:22 от nikita1

# 41
Никита,  Heart Eyes баш ми е драго да те видя в нашата компания !   bouquet Добре дошла !

Дафне,  Hug противоречието е очевАдно - не можеш да искаш едно, а в същото време, да ограничаваш останалите ! Дали ще слагам китки, на кого, колко и как ще благодаря, си е лично моя работа и не съм от тези, дето ще се впечатлят от подобни “съвети“ - дали и за какво ще внимавам - също ! Прочети си още веднъж поста и съм сигурна, че ще разбереш, както всъщност си написала.
Меги дали е обидена или не, ти няма как да знаеш, освен, ако не ти се е оплакала лично. Тя е голямо момиче, ако има нещо, сама ще си каже и ще сподели мнението си ! От краткото ми общуване с нея, мисля, че е широкоскроена и подобни недоразумения няма да я впечатлят.
Колкото на какво си се начела или пък не - извини ме, но проблемът е само твой. И аз съм начела на хиляди откровени глупости и лъжи, ама не се фукам !  Mr. Green Някои потребители, могат да кажат същото за моите, твоите или постовете на когото и да е. Нали затова говорим - всеки има собствен стил и начин на общуване във форумното пространство и стига да не съдържа обиди и квалификации, може да си го ползва със здраве !  Peace
Така, че нека наистина да приключим темата, по която знам, че имаме абсолютно едно мнение и принципно съгласие. Hug

# 42
Наистина е готин този актьор. Wink

Зарани, Диваbouquet  bouquet

ДафнеHug никъде не съм и усетила намек за такова нещо, ама щом твърдиш. Peace

НикиHug радвам се да те "видя" тук. Hug

# 43
Привет на всички, познати и непознати!
   bouquetза всички наред Grinning
 И аз  да се запиша, че да не артиша.
Успех на сериала и толерантност в дискусиите пожелавам,
 защото ,че ще е интересно, не се и съмнявам! Wink
Е, не вярвам да мине без словестни двубои,
щом Киво с Шурки ,Мурки ще дели покои  Wink
Та то ,ако това го няма, за кво я правят тая драма  hahaha
Така, че силите пазете и кьорфишеци не палет
има, време очи да дереме Hug

Ееееее, ама допълнението е направо трепач ! Ще метна една китка, та ако ще Дафнето Hug да ми се разсърди и да ме отсвири, значи !  Wink

Благодаря ти, Никита !  newsm51 smile3525 newsm51

# 44

Госпожата, Снежка, .добре заварила! Hug

Така спокойно беше тук, че всеки път четейки, се чудех да не съм объркала темата.  Сега вече съм спокойна, че всичко е наред  hahaha hahaha hahaha

Отивам да тествам епизода,
че изоставам от народа. Peace

Последна редакция: нд, 09 мар 2014, 22:28 от nikita1

Общи условия

Активация на акаунт