Отговори
# 60
Аз не виждам колажа !  Sad

# 61
Меги  Heart Eyes Joy Joy Joy Joy
И аз го изгледах! Страхотна е серията! Вече съм убедена, че Курт започна да се влюбва сериозно в Шурочка ... За нея е ясно - тя лапна по него като шаран още от първия миг - преживели сме го  Joy Joy Joy Много добра игра от всички артисти, евала! Чакам с нетърпение 2 серия!
Лека и синеока, дружки! Hug

много ми е симпатичен този актьор. Peace

# 62
# 63
# 64
# 65
# 66
# 67
# 68
  • AMS

Изгледах на руски епизода. Отговорих си на доста въпроси, но не на всички.
Направи ми впечатление началото  със Сеит и Петро. Бих го озаглавила  - Чест. Това беше и нишката, която вървя до края на епизода, а смятам, че ще продължава. За сега никой, освен Сеит не знае истинската причина за оставката на Петро. Той каза, на жената на убития войник, че не само тези пари трябва за вземе, а че бай Борински до края на живота ѝ ще я издържа.
Сеит не каза на баща си, защо така изведнъж Петро е напуснал армията.
Преди да тръгнат за Крим, Петро ги пита, дали знаят вече на кой фронт ще воюват, или това не могат да го споделят с цивилни. Сеит и приятелите му отговаря, че ще му кажат, като се върнат от Крим.
Но, след като компанията беше у Сеит и той изпрати Шура до Борински, именно Петро поиска да говорят насаме. Тогава Петро му каза, че ще се бият срещу турците и го попита колко свои ще застреля и ...
И това за празното сърце и черното езеро - Карагьол -  беше много интересно.
Та, тази първа сцена, в гората и снега, никак няма да ме остави на мира.
Иначе за облога го разбрах така - До 12 часа да целуне момичето, което влезе първо през вратата. Сеит се съгласи на това в началото, но след както влезе Шура  ..... и след както видя Петро, че отиде при нея, каза на приятелите си, че тя е много млада и не става за такива игри и се призна за загубил баса. Те не му повярваха, но за да им докаже, че не играе за облога, отиде и покани другата дама. Тогава Петро покани Шура на танц.
Това беше първата вечер.  
А накрая картинката я го сглобиха Баронесата и Петро. Никакъв облог нямаше с приятелите му за вечерта, след балета.  Петро ги видя, че се целуват и веднага изпрати Миша, да извика Сеит, да пият "за победата" - за предстоящата военна победа. После Баронесата "довърши" сцената със Шура и влизайки, кимна на Петро, който пълнеше чашите, че всичко е готово.
По съдържанието наистина има много да се пише и много въпроси да се задават, но все пак е минал още само 1-ви епизод.
Като преглеждах за имената на участниците, срещнах и още нещо.
Актьорът Nuri Alço /р.1951г/ ще играе роля на злодей в КСШ.
Ekin Koç също ще участва в сериала.
Така, че ще имаме и нови герои.

Ето и няколко новички снимки

Последна редакция: пн, 10 мар 2014, 16:51 от di...va

# 69
Добро утро, дружки! Hug
Само един поглед и Шура бе сразена  hahaha

Хубав ден! Hug

# 70
Добро утро. Hug Hug Hug

Скрит текст:

ДиваHug  мерси за споделените мисли.  bouquet

ФенчеHug Хубави снимки.  bouquet

Успешна нова седмица.  bouquet

# 71
Добро утро !  Hug Пожелавам ви усмихната и успешна нова седмица, изпълнена с приятни изненади и добро настроение !   bouquet

Скрит текст:

Времето навън няма значение,когато в душата ти има мир,хармония,любов и светлина!Тогава времето в теб ще бъде точно такова, каквото искаш! Peace

Гледайки епизода, продължавам да съм на мнение, че Сеит Еминов още не е влюбен в Шура. Силно привлечен, много заинтригуван, дори развълнуван, но все още не се оставил на чувството да го завладее. Може би, защото, както сам каза, е много малка, може би защото в ума му винаги изниква бащината повеля - не знам . Сигурна съм, обаче, че каквито и да са задръжките, те скоро ще бъдат забравени.

Курт Сеит, е мъж на честта ! Никой, освен той и Петро, не знае истинската причина за оставката му, не позволява и сянка на съмнение да падна върху честта и репутацията на приятеля му . За съжаление, този факт, вместо да бъде оценен по достойнство от Борински, го кара още повече да намрази Сеит. Защото осъзнава, че той не е нито толкова добър, нито толкова благороден, нито толкова достоен. И ревността и омразата избуяват с пълна сила в сърцето на Петро. А сега и Шура, без изобщо да подозира, ще налее още масло в огъня. Съперничеството между двамата ще се прехвърли от бойното поле, върху дебрите на чувствата, а знаем, че там болката и пораженията, не са по- малки, отколкото на другия фронт.
Това, което ме учудва, е защо Курт продължава да вярва на Петро, защо му повери бъдещето на връзката си с Шура, защо разчита на него да я “пази“ ? Дали не си дава сметка за истинските чувства и мотиви на Петро за съгласието му ? Дали пък не иска да го изпита ? Thinking

# 72
Здравейте на всички Hug
Чета ви с голям интерес и любопитство.
Надявам се сериала наистина да е различен и да оправдае големите ни очаквания
Слагам малко снимки, които ми харесват Heart Eyes

# 73

Направи ми впечатление началото  със Сеит и Петро. Бих го озаглавила  - Чест. Това беше и нишката, която вървя до края на епизода, а смятам, че ще продължава. За сега никой, освен Сеит не знае истинската причина за оставката на Петро. Той каза, на жената на убития войник, че не само тези пари трябва за вземе, а че бай Борински до края на живота ѝ ще я издържа.
Те не му повярваха, но за да им докаже, че не играе за облога, отиде и покани другата дама. Тогава Петро покани Шура на танц.
Това беше първата вечер. 
А накрая картинката я го сглобиха Баронесата и Петро. Никакъв облог нямаше с приятелите му за вечерта, след балета. 
Според мен, случката в гората  само прекара разделителната линия между Курт и Петро. Благородният Курт срещу страхливият и безчестен Петро. Шамар, разжалване и издръжка на вдовицата до края на живота , по-добре трибунал. Провинението не отговаря на наказанието, наложено еднолично от Курт. Трибуналът може да реши друго. Обстановката е военна, приятелският огън е възможен.  Курт  не реши въпроса по устав.  Затова не мисля, че постъпи като мъж на честта, а се огъна пред молбите на Петро.  Крие тайната на Петро, но  крие и собственото си безпринципно решение. Затова мисля, че на определен етап случаят ще се разнищи и Курт също ще е потърпевш. Ако не се случи, значи само са търсили повод да мотивират омразата на Петро. 
Поканата за другата дама си е част от забивката, а не че се е отказал. Насочи се към Шура и в последния момент я подмина. На директния въпрос на приятеля му дали се отказва от баса, не отговори. Ще даде своя принос за бала. Може би в думите на Татяна се крие истината. Търси сигурна победа. Така че, Курт само отложи във времето свалката. Докато се пребори с угризенията, че Шура е млада и невинна.

# 74
  Добър ден,  на дамите от прекрасно списваната тема   Hug Hug Hug

току що са го пуснали..
видео на Фарах за фотосесия ,за GQ-Турция

">#t=17[/video]

Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт