Отговори
# 75
Решила съм да охкам и ахкам по Петро. Рускините го разпознаха като единствения аристократ във филма. Един от най-богатите и известни мъже на СП, вместо да стои в тила и да се занимава с икономика, е на първата линия на фронта. Заради царя и Родината. Човек на дълга. Затова си мисля, че като джентълмен и потомствен благородник, накрая  той ще прибере отхвърлената от Курт Шура. По моя сценарии, разбира се. Peace

# 76
  Добър ден,  на дамите от прекрасно списваната тема   Hug Hug Hug

току що са го пуснали..
видео на Фарах за фотосесия ,за GQ-Турция

">#t=17[/video]

Hug Hug Hug Hug

Благодаря ти !   bouquet Харесвам го това момиче, все повече и повече !  Peace

# 77
gospojata   bouquet Peace
 и аз!!!

# 78
  • София
  Добър ден,  на дамите от прекрасно списваната тема   Hug Hug Hug

току що са го пуснали..
видео на Фарах за фотосесия ,за GQ-Турция

">#t=17[/video]

Hug Hug Hug Hug
Страхотна е Фарахчето Simple Smile Фен съм и още OBGZ - направи страхотна роля, а и с Мете бяха страхотна двойка. 

# 79
  • БГ
Здравейте! Hug Hug Hug

Госпожата Hug предчувствах,че чара на Фара няма да те остави безразлична Peace

Мартина, HugФенче Hug- много хубави снимки,а колажите са направо замайващи!
Много талантлив и умел народ има,ей - блазе им!

Мариолка Hugчудесен клип-благодаря!

Снежка  bouquet  Ники-и-и-и - подскочих от кеф като ти прочетох поста Peace - всичко си баш на място казано. Joy

Дива Heart Eyes Hugне предполагаш само колко много си на прав път!Всичко,което си доловила и усетила е точно така и предполагаемите от теб последствия ще се случват занапред!
Има и "разкрасени" и допълнени персонажи и случки,но май това няма как да се избегне,щом се снима сериал ,а не игрален филм.
Не съм преглеждала последните странички на старата тема,та това,което ще споделя може и да е коментирано,ама - няма лошо да го повторя нали?
Относно реквизита - облекло,обувки,шапки и т.н.Всичко е било максимално точно изработено,разглеждани са с лупа и под лупа стари снимки и архиви.Една част от костюмите са ушити в Русия - там са изработени и дамските шапки,друга част около 1300 костюма са шити в Турция.
Цветът на балната рокля на Шура,с която тя е облечена по време на валса със Сеит е "Ванилия"-бил е много моден в онова време,както и бледте цветове на  лилаво,жълто и розово.

# 80
Доволна от първия епизод.С едена дума , ако трябва да го характеризирам- интригуващо.
По подробно- на фона на зимните картини и забележителностите, всичко направено с вкус.За костюмите  и обувките четох, какъв труд е хвърлен и колко месечен ,за да са максимално достоверни.Кастът няма нужда от коментари.Един различен Къванч, много по-мъжествен, вярвам ,че и играта му ще е още по-добра от преди.Да кажа ,че харесах  Шурка, ще е пресилено, не ми допадна на пъво четене, не знам как е в романа, синеока или черноока, но не ме грабна.Танцьрката ме впечатли повече, като излъчване.Определено ще и дам шанс, все пак  е само първи епизод.
Това , което ме подразни, е козируването на гола глава. После видях ,че и рускините го коментират.Голямо недоглеждане си е, но ще го преживеем.
Купонът тепърва предстои.
Хубава и спорна седмица на всички.

Да напиша това в спойлера е голяма глупост, но като ми напира отвътре. Joy Joy
Скрит текст:
Защо ли вътрешният глас,
нашепва ми във този час,
че за Мурка ще съм аз.
Дори и без да знам защо,
коя и как ще я играе,
предпочитанието ми нехае.

Последна редакция: пн, 10 мар 2014, 13:05 от nikita1

# 81
  • БГ

Да напиша това е голяма глупост, но като ми напира отвътре. Joy Joy
Скрит текст:
Защо ли вътрешният глас,
нашепва ми във този час,
че за Мурка ще съм аз.

Joy Joy Joy Joy Joy Ники - дай Боже - повече такива "напъни" hahaha

Ето го и коментара за костюмите и др.на руски език
Източник:http://vk.com/kurtseyt_official
Скрит текст:
Источник - gecce.com
Перевод - Динара Ямалеева
Редакция - Виктория Коломиец

! Перевод сделан специально для http://vk.com/kurtseyt_official, при копировании, пожалуйста, указывайте источник, уважайте чужой труд!

Первая серия "Курт Сеит и Шура", которая вышла на экраны в прошлый вторник, наделала много шума своей сюжетной линией, видео-роликами, по качеству достойными самого лучшего кино, и выбором декораций. Кроме того, костюмы той эпохи вовлекли зрителя в мир сказки.

«Курт Сеит и Шура» после долгой подготовки, наконец, встретились со зрителем. Сериал, так же как и актеры, набрал множество хвалебных отзывов.
Костюмы, отражающие все детали России 1915 года, шились при содействии 20 ателье в России и Турции. Работы продолжались более трех месяцев!
В Россию, во время проведения съемок, было отправлено 2 грузовика с 1300 костюмами, которые готовились в течение 5 месяцев, обувь также подбиралась к образам героев самым тщательным образом.
Для того, чтобы избежать ошибок в подготовке костюмов того времени, были задействованы русские и турецкие специалисты. Консультант по истории доктор Акшин Сомель, под руководством Андрея Александровича и Вадима Викторовича, с особой скрупулезностью проработал все детали.
Основным цветом гардероба Шуры, 19-летней русской девушки из знатной семьи, был выбран цвет ванили, как символ чистоты и молодости. Данному цвету было отдано предпочтение и при выборе костюма из шелка и кружев, в котором Шура впервые появилась в обществе на балу.
Тщательно выбирали основные цвета аксессуаров и костюмов для всех героев, вплоть до тонов пудры, которые были в моде среди знатных женщин той эпохи.
Т.е. даже обычные аксессуары, показанные в сериале "Курт Сеит и Шура», привлекают внимание.
Специально для каждого разработали дизайн шляп, которые были изготовлены в России, и заколки для волос с жемчугом.
Костюмы семьи Эминовых и турков в сериях, которые проходят в Крыму, были сшиты на основе исторических документов. Художественная группа выдвинула на первый план традиционные для Крыма темы, которые месяцами разрабатывались, изучая при помощи лупы документы и фотографии того времени.

# 82
Ех, момичета, не мога да ви изчета, браво на вас, благодаря, че пишете   bouquet

# 83
  • София
Kurt Seyit ve Şura'nın perde arkası

Пълната галерия от снимки може да разгледате тук.

# 84

Да напиша това в спойлера е голяма глупост, но като ми напира отвътре. Joy Joy
Защо ли вътрешният глас,
нашепва ми във този час,
че за Мурка ще съм аз.
Дори и без да знам защо,
коя и как ще я играе,
предпочитанието ми нехае.

Не е глупост. Имам същите усещания за Мурка. Шура вече е ясна.

# 85
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Здравейте! Hug Hug Hug Hug

Минавам да се погрижа за спама... Mr. Green Laughing

Госпожа,  Hug Heart Eyes приеми от мен моя начин на общуване... newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
Прочетох те с кеф и се  изразих. Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 86
  • София
Страхотна е Фарахчето Simple Smile Фен съм и още OBGZ - направи страхотна роля, а и с Мете бяха страхотна двойка.

Което ме подсеща да споделя и тук, че ако някоя от вас има възможност и желание да гледа Фарах като Айлин във "Времето лети", от 24 март Бтв Лейди ще продължи повторението на първи сезон. Началният час е 9.30, и от 10.30 за тези като мен, който имат цифров ефирен предавател - Сет Топ Бокс.

Фарах и Мете бяха страхотни. Те са на второ място в личната ми класация "Най-любима двойка".  hahaha

# 87
А откъде мога да си изтегля епизода, като торент? Без субтитри или евентуално с английски!  Thinking Thinking Thinking

# 88
  • София
А откъде мога да си изтегля епизода, като торент? Без субтитри или евентуално с английски!  Thinking Thinking Thinking

Английски субтитри доколкото знам няма никъде, поне за момента. Или може да пробваш да изтеглиш тези от Viki.com. Ето един сайт откъдето може да изтеглиш епизода - http://www.divxzevki.net/kurt-seyit-ve-sura-f759.html

Може да се тегли и без регистрация, и то не като торент, а от директен линк. Тегленето обаче си е жива мъка. Аз за да си набавя всички епизоди на Kayip например, зор видях. Единствено тогава се зарадвах, че сериала има само 18 епизода.  Mr. Green

Последна редакция: пн, 10 мар 2014, 17:33 от zarani

# 89
http://www.viki.com/tv/21745c-kurt-seyit-and-sura?q=kur Тук английския превод е 100% . Дори българския е 20%.

Общи условия

Активация на акаунт