Отговори
# 615
...малкото, фино носле на Берен...

Малко, фино носле... #Crazy

# 616
Лили, Госпожата,  Hug благодаря.    bouquet  bouquet

Малко прекалено идва това със самоубийството на Шура, ако за нея става въпрос. Peace ooooh!

Ми аз така го разбрах- не му се живее на момето без Курт ! Ми...разбирам я !  Laughing

Е, Дафне,  Hug Фарах няма голям нос, това е много преувеличено! Даже като гледах снимки от един друг филм, се бях притеснила силно за нея, да не и извадят Око, че после какво я правим тази Шура ! Joy Joy Joy

Пише, че е нова !  Peace

# 617
# 618
Снимки зад кадър.Това Петро ли е  newsm78 Praynig

На 15 март са снимали 4 серия  Thinking нещо не ми съвпада информацията- нали са снимали 5-6 серии в Русия...а екипа се завърна в Турция...

# 619
Снимки зад кадър.Това Петро ли е  newsm78 Praynig

На 15 март са снимали 4 серия  Thinking нещо не ми съвпада информацията- нали са снимали 5-6 серии в Русия...а екипа се завърна в Турция...

Не, това е големият брат на Сеит - Мустафа !  Peace

# 620
Hug Благодаря за фрагмана.  Курт ще прибере Шура от съжаление. Заради опита й за самоубийство. Но, колко дълго един свободен мъж като него може да изтърпи такава луда любов. И колко беше прав Петро като му каза, да помисли и да не дава излишни надежди на момичето.

# 621
Госпожата Hug  bouquet

# 622
 Hug

Защо реши, че ще я прибере от съжаление ?  newsm78
Аз мисля, че той наистина я обича и мисълта за нея, ще му дава сили да отваря очите си всеки Божи ден. Peace
Освен това, той беше честен - не и давал никакви излишни надежди .
Не разбрах , Петро още ли е в Кисловодск ? Thinking

Лили,  Hug по повод снимките - може би част от действието в 4 епизод, вече се развива в Истанбул и затова снимките са с тази дата. Peace

# 623
Hug

Лили,  Hug по повод снимките - може би част от действието в 4 епизод, вече се развива в Истанбул и затова снимките са с тази дата. Peace
вероятно Peace

# 624
ами да, дете, с детски акъл...като нищо може и да тръгне да се самоубива.

с това вината на Сеит ще стане само още по-голяма, че така и обърка главата.

нищо чудно наистина в бъдещите си отношения с нея голямо значение да има и чувството му за вина

само искам да вметна, защото след поста ми за Хазал, веднага имаше оплювки по неин адрес, че аз никога не съм била от фенките и, даже напротив, но откак я гледах в АШК коренно си промених мнението за нея относно потенциала и като актриса . просто докато не видиш някой в роля, коренно различна от обичайното му амплоа, май е по-добре да не даваш крайни мнения, сама се убедих.  

колкото до тези, които се радват на романтичното превъплъщение на Къванч тук, аз си мисля, че не бива да бързат много. както разбрахме, той не обича да си повтаря ролите, така че тук кой знае какъв 'любовник' едва ли ще гледаме. струва ми се, че Каванч отдавна вече не играе еднопланови роли, а ще видим много лица на Сеит и едва ли всички те ще са 'бели и добри' Mr. Green

Последна редакция: пн, 17 мар 2014, 22:11 от lor

# 625
Най- вероятно и в този тежък за нея момент, Шура е сама и няма с кого да сподели болката и мъката си !

Не виждам Курт Сеит за какво би могъл да се чувства виновен в този случай . Няма как да е виновен, за това, че са го ранили и едва не е умрял.
Виж, Петро, за мен би трябвало да има угризения - първо, защото побърза да изприпка и да съобщи новината, въпреки, че не беше сигурен и второ - защото определено изпита огромно удоволствие от факта, че е лошият вестоносец.

лор, различното мнение е просто такова - различно  ! Не е “оплювка“ - странна категоризация, при положение, че никой не изказа крайно мнение . Но и да беше - има право на това, без да бъде квалифицирано мнението му като такова или онакова.

# 626
Цитат
Фрагман к 3 серии КСиШ. перевод Лиля Махмудова   bouquet  bouquet  bouquet
Всюду ищите,везде. Все места,которые знает Петро.
Петро-Скажи ему нереально оттуда вернуться живым верно?
Шура- Сеит!!!!!
Мама Сеита-Пусть хранит Аллах- меня начинают посещать дурные мысли.
Мама Шуры- Петро-для Шуры,это хорошее будущее.
Петро-клянусь своей честью,я все сделаю для того,чтобы ты забыла Сеита.
Шура- Ничего,ничего не сможет вернуть Сеита.......

http://vk.com/kivancoyku

# 627
  • Плевен / София
Здравейте, Hug
Както писах в неделя, видях първата серия с превод, защото не мога да следя филма онлайн....гледам СЮ, затова съм назад с материала при Вас и не смея много да пиша....Ще кажа само-браво за силното начало, не че съм се съмнявала, все пак играе Къванч нали?Много различен, като визия и времето в което ще се развие сюжета....но това си е тръпка....
приятна вечер

# 628
Привет дружки! Hug
Госпожата  Heart Eyes
за фрагмана!Много ми хареса!
Шани  : благодаря за превода!
Не ме учудва изобщо това, че Шура реши, че не и се живее без Сеит ...кой знае какви и ги е наприказвал Петро ...явно наистина е повярвала в смъртта на Сеит, а няма намерение да се оставя да я омъжат за онзи "джентълмен". И на мен много ми хареса края ... явно за тази сцена говореше Нермин в интервюто си ...
Филма е номер едно за мен, всички играят класно. Къванч е великолепен, а Фара ми е вече любим образ като Шура ... не искам никоя друга на нейно място!

Лека и синеока, момичета!  Hug

# 629
Хайде да си имаме фрагманчето и на БГ.  Peace
Благодаря на Алекс.  Hug

Kurt Seyit ve Şura 3.Bölüm Fragman BG SUBS

Общи условия

Активация на акаунт